92nd Academy Awards OSCAR'2020 - Наистина ли вече е важно само наградите да са "политкоректни"?

• 37 118
  • 743
  •   1
Отговори
# 435
Заспах и не можах да гледам нищо Frowning1

От малкото интервю и показаните снимки най-много ми хареса Андра.

Роклята на Мария не ми хареса, много булчинска ми се стори, иначе й стоеше добре.

# 436
Тази година са покъртителни на червения килим Sad Само Мария ми хареса и донякъде Зендая. На Аманда Сейфрид цветът е страхотен, обаче линията никак не ѝ прави услуга...

Отдавна отлагам да гледам "Бащата", мисля че е време вече.

# 437
  • Вестерос
Има ли някакъв сайт със снимки с рокли, видях само на Мария и на Аманда, бяха приказни и двете Simple Smile

п.п. сега видях, че е пуснат линк, извинявам се!

Последна редакция: пн, 26 апр 2021, 11:33 от Tiffany А

# 438
Има ли някакъв сайт със снимки с рокли, видях само на Мария и на Аманда, бяха приказни и двете Simple Smile

https://www.vogue.com/slideshow/oscars-2021-fashion-red-carpet

# 439
  • Вестерос
Определено само горните две ми харесаха, Хали Бери е просто... зле. Защо така с тази идиотска прическа...
На мен Зендая не ми хареса. Марго Роби е хубава, роклята ѝ от близо е интересна, но някак ми простее пред другите.

# 440
Браво на Клои, но можеше малко по-изискано да се облече. Simple SmileИ тя и Франсис Макдорманд се бяха издокарали все едно с реквизита от Земя на номади.А самите номади се бяха облекли доста прилично(видях снимка на Суонки)Blush

Скрит текст:

# 441
  • София
Жалко,  че the chicago 7 не спечели нищо. Беше един от по- добрите филми 🙂
Много се раздвам за Антъни Хопкинс, блестяща роля.
В Номадленд единствено режисурата ми хареса и само тази награда бих му дала.

# 442
  • с трима мъже :)
Снощи си легнах в 12 и нещо, и си заспах царски Simple Smile
Цял ден НЕ съм чела нищо из интернет, за да НЕ разбера резултатите (за Мария разбрах рано-рано, по ТВ все за нея говореха). Избягвах всякакви новини, банери и т.н. Сега изгледах Оскарите от 9 часа по Кино Нова.

Хора, добре, че си спах снощи. Нищо не съм пропуснала. От няколко години гледам Оскарите, по цяла нощ бодувам, и на другия ден тичам на работа, но този път нищо не съм изтървала. Не ми хареса нищо, ама нищо! Половината от хората, които взеха ОСкари не ги зная, обстановката беше ужасно подтискаща, настроението беше супер драматично. Нищо не ми хареса.

Въпреки, че не взе статуетката, от сърце желая на Мария да я грабнат по "тежките" холивудски продукции, да се докаже в шеметни роли и почти всяка година да я гледаме на червения килим.

Прекрасна е Мария. Страхотна визия!
Аманда беше другата красавица.

# 443
  • Далече
Намерих темата за Оскарите най -накрая Simple Smile да си напипша мнението..
Церемонията ми беше странна, някак си ефтина липсваше блясъка и величието на предишния Холивуд.  В туитър сравняваха заличката със Старбъкс.Аз съм гледала само един филм "Promising Young Woman"  и много исках Кери Мълегън да спечели, жалко..Останалите филми даже и не ме грабват да ги гледам. Радвам се за Антъни Хопкинс.Явно се очакваше Chadwick Boseman да спечели и тази награда беше оставена за последно и се получи сконфузната ситуация. Франсис Макдорманд и Nomadland даже нямам и желание да гледам. Не ми е симпатична тази жена и това е, и 3 или 4 Оскара да има..

Жалко за Мария Бакалова, но категорията и беше много силна и оспорвана и беше очаквано.Нейния филм е доста посредствен и нямаше как.Все пак дори самата номинация е голямо постижение дано да и предостви много възможности и тя да се възползва умело от тях.

Другия филм, който ми е в листа и искам да гледам е "Another Round".

Дано следващата година е по -  добра от към филми.

# 444
Франсис Макдорманд е първата със спечелени 3 от 3 Оскари за главна роля (мъж или жена). Няма загуба.
Оскарите й общо са 4, защото взе и като продуцент на Номадланд, и вече е редом до Катрин Хепбърн по брой статуетки.

# 445
Даниъл Дей-Люис също има три оскара.

# 446
Да, но има повече номинации.

# 447
Мерил Стрийп си остава ненадмината с 3 спечелени и още 18 номинации.

# 448
Една от наградите на Мерил е за поддържаща роля.

# 449
  • София
Така е, Франсис е с рекорд. 3 от 3 за главна роля. Реално няма загуба.
А Катрин Хепбърн е лидер сред мъжете и жените, като единствената с 4 статуетки за роля (в нейния случай и четирите за главна).

Иначе и аз съм много разочарован от церемонията. За мен най-безличната в историята. Началото на края за оскарите ако не вземат спешни мерки.
Сега чета, че имало и спад с близо 60% в гледаемостта на церемонията по ABC, което е плашещо. Но сами си го направиха, а след този творчески гаф на тази церемония още повече ще западнат и догодина ще е още по-голям спада.
Аз искам да избягам от сивата реалност, да видя холивудските звезди в пълния им блясък, да има майтапи и съспенс и да няма политически и расови речи.

Общи условия

Активация на акаунт