Всичко за всички марки гел лакове - 24

• 39 232
  • 745
  •   1
Отговори
# 225
Взех си акрилна пудра, с която искам да придам здравина на ноктите си. Върху база или гел за изграждане да я нанеса? И с поръсване или потапяне на пръста?

# 226
  • Варна
 Неви абсолютно прозрачна си е  newsm78. Руските ми стикери са запечатани с Линт база от 10 дни-не са мръднали. Власинките каквито и да са, са прозрачни  Laughingтъй,че може да се брави с нея бомбе и под и над цвета.

# 227
  • Paris, France
Взех си акрилна пудра, с която искам да придам здравина на ноктите си. Върху база или гел за изграждане да я нанеса? И с поръсване или потапяне на пръста?

Преди години ръсех пудрата върху лепкавия слой на базата Гелиш. Много работа за нищо и спрях. Бомбе с реинфорс на къси нокти и акригел в двойни форми седят по-яко и са по-бързи за правене. Ако избереш гел, набираш гел на четката, топваш в пудрата, но без да се увличаш и слагаш в средата, с пудрата към нокът. Разстилаш побутвайки, но без да точиш. Успех. На мене доста ми помогна.

принци, голямо благодаря. Явно не е като grid base на Фокс. Там власинките се виждат.

# 228
  • На плажа
Фолиото се отпечатва перфектно върху лакиран нокът,намазан с тънък слой ултрабонд на Коди....след като се отпечата се слага слой база и накрая топ.

# 229
  • Paris, France
Дани, забрави ни ти, ей! Пак ти благодаря за Кани реинфорса. Ултрабондът се слага направо на лепкавия цветен, изпечен гел-лак, така ли? Не се бърше лепкав. Базата рядка ли трябва да е или може всякаква? Коди каучука слагаш, предполагам.

# 230
Така ... то е ясно, че са ваденки Simple Smile Не мога да рисувам Simple Smile
Лаковете са Окси, Топ кашмир Окси ... Експериментирах с белеща се база Алесандро (благодаря Над, че ме снабди с нея!) и начин на лакиране, та да видя какво ще се получи Simple Smile Това ми е 5-ти опит у дома и за пръв път ползвам Алесандро и топ-а на Окси.
Стъпките ми при днешния експеримент: полиране, етилов спирт, каре с Микросел, спирт, фрешър на Коди, Алесандро, база Коди, цвят 2 пъти, топ кашмир ... Да видим колко ще издържи - купих си ръкавици за миенето на съдовете Simple Smile

Скрит текст:
Ти доволна ли си от топ кашмира на Окси, в смисъл колко време стои матов

# 231
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
vileto09, аз се лакирах в събота вечер ... Днес - ден втори си е матов и някак ... много мекичък като се пипа Simple Smile

Вие да видите как ще промия съдове с ръкавици Simple Smile От преди 9 години имам студова алегрия и ми излизат понякога петна и е дразнещо и грозно, мацотя се с кортекостероиди, но не ми допадна да ползвам ръкавици ... Сегааааа .... красотичките си пазя и не ми пречат ръкавиците Simple Smile

# 232
Добре, пиши след седмица дали е още матов, защото мисля да си купя един,гледах го ибей ти от къде си го купи

# 233
  • София

над, топът на Shellac luxe е течен и тънък, така ли? А лъскав ли е? Предполагам е с лепкав слой. Аз харесвам тънки, лъскави топове.

Странен е, на предишното лакиране се опитах да го сложа на друг гел, не стана, ставаше на черти и балончета, явно имаше проблем с лепкавия слой на цвета. С лепкав слой е.

Онзи ден го нанесох на цветен шилак лукс, пак беше проблемно, няма как да се нанесе тънко, слоя трябва да е среден към дебел за да не стане на балончета и черти, но пък дори и с дебел слой топ, гел лака стана доста тънък, което е голям плюс на системата. Ще пиша как е в процес на носене и сваляне, наносех два слоя цвят върху два слоя Микросел.

CND - Shellac Luxe Liberte.
На снимката не личи, но е много тъничък.... минус е, че не седи така спретнато като другите гел лакове, не ми харесва особено  Sick

Последна редакция: пн, 08 апр 2019, 23:32 от nad_tab

# 234
  • Пловдив
Nad, кое е червеното?😊

# 235
  • София
Nad, кое е червеното?😊

CND - Shellac Luxe Liberte

# 236
  • Paris, France
над, страхотен е! Супер тънко се е получило и естествено. На мене много ми харесва, ама на моите нокти няма да седи. Под него с каре и Стриплак ли си или само с каре? Много ти отива червено. Още помня ноктите ти от първа. Така се осмелих да сложа Wildfire на къси нокти. Почти бях сигурна, че си французойка.

# 237
  • София
над, страхотен е! Супер тънко се е получило и естествено. На мене много ми харесва, ама на моите нокти няма да седи. Под него с каре и Стриплак ли си или само с каре? Много ти отива червено. Още помня ноктите ти от първа. Така се осмелих да сложа Wildfire на къси нокти. Почти бях сигурна, че си французойка.

Благодаря Нев, без основа е, директно цвят върху Микросел, леко ми е незавършено, явно свикнах с по-дебел гел, така ми харесва повече  Sick

Стои по-завършено.

# 238
  • Paris, France
И аз от гледане на бликове и руски, дебели, тумбести нокти с орязани до костта кожи взех да харесвам дебел гел. Въпрос на свикване е. Преди моите нокти ми се виждаха супер грозни и тумбести, а сега взех даже да си ги харесвам такива. И дебел топ взех да харесвам, даже матов. Само на изградени с форма, стърчаща нагоре нокти в профил не мога да свикна. Решила съм веднъж да си сложа стилети, колкото да се видя с кичозни нокти.

# 239
  • На плажа
Дани, забрави ни ти, ей! Пак ти благодаря за Кани реинфорса. Ултрабондът се слага направо на лепкавия цветен, изпечен гел-лак, така ли? Не се бърше лепкав. Базата рядка ли трябва да е или може всякаква? Коди каучука слагаш, предполагам.
Неви и аз много си го харесвам канито Simple Smile Ултрабондът направо върху цвета,нищо не бърша..а база слагам някаква изостанала,която не ползвам много такива имам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт