Всичко за всички марки гел лакове - 24

• 38 357
  • 745
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Момичета, от къде могат да се купят    гел лакове на Depend?

В БГ ги няма, от Хърватска, съм купувала.

# 511
  • София
Аз ги взех от Испания във всички дрогерии ги има

# 512
Nevena и prinzesa, благодаря за съветите. Кисел праймет не ми помага и май като цяло продуктите на Коди не ми пасват. Направих опит с белещата се база на БП. Издържа 10 дни, но не успях да я сваля. Ноктите ми са много сухи, изхабени, откъртени. Шлифовах, полирах, мажа редовно с масло от десетина дни и вчера пак се лакирах. Ще я мъча белещата се база, дано и хвана цаката. Видях този уред за сваляне на лак с пара в Алито:
BGN 27.83  20% Off | Electric UV Nail Gel Polish Remover Machine Nail Steamer Steam Off Gel Removal for Home Nail Salon Beauty Nail Art Tool
https://s.click.aliexpress.com/e/eHnXYza
Дали ще върши работа ако го ползвам с вода?

# 513
  • София
Аз ги взех от Испания във всички дрогерии ги има

И аз там ги видях на мостра, но нямаше точно цветовете, които харесах.

# 514
Nevena и prinzesa, благодаря за съветите. Кисел праймет не ми помага и май като цяло продуктите на Коди не ми пасват. Направих опит с белещата се база на БП. Издържа 10 дни, но не успях да я сваля. Ноктите ми са много сухи, изхабени, откъртени. Шлифовах, полирах, мажа редовно с масло от десетина дни и вчера пак се лакирах. Ще я мъча белещата се база, дано и хвана цаката. Видях този уред за сваляне на лак с пара в Алито:
BGN 27.83  20% Off | Electric UV Nail Gel Polish Remover Machine Nail Steamer Steam Off Gel Removal for Home Nail Salon Beauty Nail Art Tool
https://s.click.aliexpress.com/e/eHnXYza
Дали ще върши работа ако го ползвам с вода?
Аз имах същия даже и с разтвор за гел лак и лакочистител не ми се получаваше. За да стане трябва да се поизпили доста лака, при мен и така не ставаше. Явно не съм случила на машинка ли не знам. Който е ползвал и той да изкаже мнение. С белеща база не знам как ще е не съм ползвала.

# 515
  • Варна
 Vqsh13 какво значи не успях да я сваля? Накисна в топла вода и после не ти се отдели откъм кутикулата като побутна с острото на пръчката така ли?
 Ако отдолу няма тлъсто каре не иска да пада да. С каре обаче никога не съм имала проблем със свалянето,а откато правя бомбе или просто слагам каучукова база или рейнфорс върху белещата преди цвета пада на цяла люспа изобщо без драми. Отдолу ноктите са си лъскави. Нямам спомен от колко време не съм полирала.

# 516
По принцип се изпилва да стане матово и се накисва в машинката като след няколко мин трябва да се е разградило като със фолиото. Да, но при мен нямаше никакъв резултат, само се намокряше и това е. Белеща база имам на Кучио, ползвала съм един път и мн бързо ми се отвори, но на мен винаги ми се белят показалеца и средния на дясната ръка.

# 517
  • Варна
 Я им направи бомбета виж на предните страници с Неви коментирахме надълго и на широко бомбета с разни продукти. Най лесно става с каучукова база. Много добре държи. И на мен показалци и палци ми се отварят понякога ако са без.

Почти безобидн@ руски стикери поръчвам от тук https://luxstickers.com/?fbclid=IwAR2XUg_cCB4UGHU3B8hNtuewua6Rc4 … n1_bPkWW2KYPtu7H4
 намерих ги и в руски сайт,но ми искат 30$ за доставка  Laughing,а цената им е 2.5$ парчето  Laughing мерси. Тия в Али са нищо общо с оригиналните. Дойдоха,но са откровено гадни.

# 518
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Ау, принцесата, открих ги... Поръчах три броя... мацката ми се обади да ми каже, че не е практика, но офиса им е близо до Еконт, от който трябваше да ги взема и да отида на място... Груба, груба грешка... Тръгнах си с 12 броя...

# 519
  • София
Ау, принцесата, открих ги... Поръчах три броя... мацката ми се обади да ми каже, че не е практика, но офиса им е близо до Еконт, от който трябваше да ги взема и да отида на място... Груба, груба грешка... Тръгнах си с 12 броя...

Joy Joy Joy

Къде се намират?

# 520
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
nad_tab,  в Стрелбище.

# 521
  • Враца
Добре де, ако си купя обикновенни акварелни боички какво ще стане ? Grinning
В тези има спирт. Не знам ако направиш разтвор на акварелна боичка със спирт какво ще стане. Може да опиташ и да споделиш. Wink

# 522
Добре де, ако си купя обикновенни акварелни боички какво ще стане ? Grinning
различен тип са. перманентните маркери се доближават до акварелните капки

# 523
  • Пловдив
Много добре изглеждат стикерите, може ли някой да покаже как стоят вече сложени на ноктите? Ще поръчам и аз 🥰

# 524
За 3D стикерите 😁
Много, много са красиви само да питам какъв топ лак използвате за тях и каква е технологията на поставяне.....като при обикновените стикери ли е 😋

Общи условия

Активация на акаунт