Всичко за всички марки гел лакове - 24

• 39 224
  • 745
  •   1
Отговори
# 195
  • Mostly in my mind
Супер много се навиха да си правя и аз бомбе.
Ще следвам стъпките в клипчето, което принцесата е споделила. Само не разбрах, преди да го нанесем слагаме на тънко база. Нея печем ли я?

# 196
Тук съм, бях се заринала в работа, лека-полека изплувам. Изкарах 4 седмици с един и същи класически червен маникюр във формата на балерина. Тоооолкова много бяха израстнали, че едно, че се поизкривиха като на орел, второ, че ми пречеха да тракам по клавиатурата, трето, че ме беше срам от себе си, ма ей на.... оправих ги де, скъсих и лакирах. По-късно ще пусна снимка, да е хубава светлината, че е мрачно още.

Някой има ли отзиви за URSugar от Али? Имат страхотни цветове...

Редно е да доложа, че за новото изграждане ползвах акригела на НДЕД - с една дума - ужас...Нищо общо нито с “полигела” на Веналиса, нито пък от домашната конбинация гел с акрил. Ужасно гъст и лепкав, точещ се като лепило, абсолютно по никакъв начин не може да се заглади от вътрешната страна на дуал формата. Трудно прави по-дебела подложка, т.к се влачи. Направих подложка за изграждане с дуал форми с него, после от вътрешната и от външната страни загладих с айс гел на НДЕД и най-накрая ударих голямо пилене от вътре с конус на ел. пилата. Твърд е и прозрачния не е идеално прозрачен, което ми харесва. Ще пробвам другия път да заглаждам отдолу с четка накисната в спирт и ацетон, пък да видим. За качество още трудно мога да кажа, нося го от два дни, но работата с него определено ме затрудни.

# 197
Аз имам на URSugar цветове и 2бр гел лак за бързо изграждане - хубави са, не виждам някаква разлика с Елит и Веналиса примерно.

# 198
Аз имам на URSugar цветове и 2бр гел лак за бързо изграждане - хубави са, не виждам някаква разлика с Елит и Веналиса примерно.
Този лак за бързо изграждане съм го мяркала, върши ли работа? Не става ли много тънък изградения нокът?

# 199
Лейди - благодаря! Ще поръчвам тогава...

Ето снимка, само ще се обясня, че по принцип кожите ми не изглеждат толкова зле, но днес карам сноуборд и от студа и триенето в ръкавиците, резултата е плачевен...

# 200
  • Paris, France
foxy, хубави са URsugar. Долу горе като елит99 са, както Годива писа. Харесаха ми. Имам 2 термолака от тях. Ужас с този полигел на НДЕД. Сигурно е леко самоизравняващ се. А и а ли лепкав слой след като се изпече? На мене най-много ми харесват полигела на Yayoge, в кутийки в Али. Yayoge има лепкав слой след изпичане, но за крака или само нокът и легло, което ме излиза от кожата е супер. Само дето е малко количеството, но за 6 лева бива. Другият е на GDcoco without sticky layer 45гр. Той няма лепкав слой, в туба е и количеството е огромно. И двата са супер гъсти и лесно се нанасят във формата. С дървена пръчка ги заглаждам. Обожавам това, че като се изпече от долната страна няма нищо за бърсане. Много трудно ги пиля, обаче и ми затлачват приставката непрекъснато.

Някой може ли да препоръча накрайник за оформяне на полигел около кутикули. С тези, които имам е бавно и трудно, защото непрекъснато трябва да чистя върха. Интересно, че като твърдост полигеловете са доста твърди, между гел и акрил, но се пилят меко, някак си. Не знам как да го обясня.

фокси, прекрасно изглеждат ноктаците. Кожите се си идеални. Това, което виждаш на показалеца е израстващ кутикули и го виждаш само ти. Трябваше да увеличавам снимката и да се дзверя за да го видя. Приятна почивка!

# 201
Този лак за бързо изграждане съм го мяркала, върши ли работа? Не става ли много тънък изградения нокът?

На мен ми върши перфектна работа Simple Smile не става тънко, или по-скоро става, колкото го направиш. То се пече и наслагва, колкото е нужно и колкото ти хареса, а после може и да се пили, за да се донагласи. Аз вече доста пъти се правя и започвам да му хващам цаката (първия път се омазах и разтече, та даже питах тук да не би да му има нещо 😀😀😀) - повечето пъти вече успявам да го направя колкото нормален нокът. Аз лично го ползвам, когато счупя нокът, за да не режа всички. Не съм имала проблем с отлепяне досега.

# 202
Невена - има лепкав слой акригела на НДЕД и е много далеч от самоизравняващ се, дори и на абсолютния минимум. Става на остри черти и се завлачва все едно е лепкаво тесто. Ще пробвам другия път да го заглаждам със силиконовата четка, с която правя пластелина. Веналисата е леко самоизравняваща се и прекрасно се разнася във форми с металния избутвач за кутикули. Никога не ми е ставала на черти и бразди. Затова и бях учудена от консистенцията на НДЕД. Веналисата също затлачва накрайниците. Аз пиля с розовата пила от али , с червените кръгли шкурки, грид 180. За двете ръце сваляне до нокът свършва. Този на НДЕД не ми се стори да прави такива поразии, но ще мога да допълня на по-късен етап.

За кожите - тази на показалеца не смях да я пипам много, че миналата седмица се срязах с лист хартия точно там, та беше се сцепило много лошо и навътре. Другите обаче бяха изпръхнали, вкъщи съм вече и ме чака топла баня и малко грижа за себе си.

Благодаря за пожеланието, но почивката си я откраднах за малко. Вече съм си в София, утре ме чака офиса с пълна сила. Simple Smile

# 203
  • София
Здравейте момичета,
купих си Микрогел на Коди.  Използвах го веднъж /в понеделник/ и сега се чудя колко често да се мажа и трябва ли преди всяко следващо мазане да махам стария пласт?

# 204
  • Варна
 Мажеш да речем 3 дни,на четвъртия сваляш и почваш от начало..... Не,че някога съм го правила де  Laughing. Последните години без лак съм била само една седмица и то защото бях в болница,а там докторите ме искаха с чисти нокти  Confused.
 Микрогела го ползвах под гел лака за каре ама откакто открих Микросел за друго не искам и да чувам.

# 205
  • София
Дами, и моята каучуковата база на Коди се втвърди на дъното. Оказа се, че дъното ѝ пропуска светлина, не стените, само дъното. Ако имате здрава такава база можете да обвиете долната част с изолирбанд и вероятно ще си я ползвате докрай.

Последна редакция: пт, 05 апр 2019, 14:37 от serrendipity

# 206
  • Пловдив
На коди ли?

# 207
  • София
Да, редактирах, благодаря.

# 208
Какво действие има reinforce gel? Доколкото разбрах се слага над цвета и под топ лака. Гледах този на canni.

# 209
  • Paris, France
Какво действие има reinforce gel? Доколкото разбрах се слага над цвета и под топ лака. Гледах този на canni.

Може и под цвета да се сложи. Маже се над база и се маха лепкав слой преди поставяне на гел-лак металик за да изравни добре повърхността. Може да се намаже над база и да се поръси с акрилна пудра за заздравяване на мек нокът. Удебелява маникюра, прави го леко по-твърд, с него може да се направи бомбе, така че да се укрепи стресовата зона и да няма отлепяне и белене. Ако бомбето се направи под цвета плоските нокти добиват по-женствен вид. Над цвят се прави бомбе за да се отразява светлината по особен начин - блик се казва на руски и когато ноктите са тумбести - за да не изглеждат още по-тумбести ако се сложи под цвета.  С реинфорс може да се закрепват някои декорации. Сложен под рядък топ прави маникюра по-дълбок и лъскав. Покрива по-яко мек свободен край и ако се изкара 0.5мм над свободния лакът не се бели. Над белеща се база или маникюр с такава се слага за да се избели всичко на цяла люспа. Точно с тази цел го слагам аз.

За мене това е един от най-полезните продукти в индустрията за нокти. Благодаря на принцесата, че ми обясни как се ползува и ме успокои, че се избелва, все пак. Имах един на елит99 и седеше неползван, защото мислех, че е само за металик. Покрай нейните обяснения се заинтригувах и проучих и не съжалявам. Вече не лакирам къси нокти без него. Ферий ми обясни за бомбето. Дани предложи реинфорса на Canni - много е хубав и не пари в лампа, но малко бавно се изпича. GDcoco reinforce се изпича много бързо, но ужасно пари. Когато слагам тънък слой след базата ползувам Кани, а когато слагам бомбе след цвят го правя с ГДкокото. Супер са и двата. На Azure също е много добър.

Общи условия

Активация на акаунт