Всичко за всички марки гел лакове - 24

• 39 254
  • 745
  •   1
Отговори
# 255
  • Paris, France
майка Зайка, поне са ти хубави и здрави на външен вид ноктите. Пробвала ли си Японски маникюр и да мажеш с масло. Веднъж отидох на японски маникюр и не можех да си позная ноктите. Оттогава полирам и мажа. Има огромна разлика. За URsugar имам лоши отзиви за меки нокти, но не пречи да пробваш. Както си забелязала при всеки е различно. Може пък при тебе да проработи. Чакам с нетърпение да се разпишеш, нали и моите нокти не са стока. От дамите във форума твоите нокти са най-близо до моите като форма, размер и май калпавина, хаха.

малечка, не съм виждала розов реинфорс. Всички, които имам - Azure, Canni, Elite99, GDcoco са прозрачни. Твоето е явно камуфлажен изграждащ гел. На плоски нокти е красиво под цвета. Просто моите са тумбести и не минава номера. Даже е по-лесно да се сложи преди цвят, защото ако се е разтекло лесно се пили без да се нарани цвета.

# 256
  • Mostly in my mind
Аз се чудя защо ми е парело толкова при бомбето, а то защото базата е била дебела. Благодаря, Невена, че несъзнателно ми отговори на въпроса. Blush
При всички бази ли е така?

# 257
И аз работя с фолиото, както Дани, нямам пропуск.
Да се запиша и аз
Скрит текст:

# 258
  • София
The Passion, първия е толкова мой... Прекрасен Flowers Hibiscus  Семпъл и стилен. Кой е лака?

Последна редакция: ср, 10 апр 2019, 14:16 от Майка Зайка

# 259
  • Пловдив
Пристигна ми лампата Sun One, много бързо изпича лаковете, направо се преродих да не чакам по 3-4 минути на печене..

Търся неонови цветове за лятото, някой ако може да препоръча нещо ще съм много благодарна 😁

# 260
Здравейте, тъй като следвам указанията на Невена  bouquet , остана да се сдобия само с полиращи блокчета - от къде да ги купя и имат ли някакви специфики?  Има и в алито, и в разни сайтове, и в кварталните парфюмерийки, но какво точно да е  newsm78

# 261
  • София
Здравейте, тъй като следвам указанията на Невена  bouquet , остана да се сдобия само с полиращи блокчета - от къде да ги купя и имат ли някакви специфики?  Има и в алито, и в разни сайтове, и в кварталните парфюмерийки, но какво точно да е  newsm78

Ето ги: https://www.aliexpress.com/item/10pcs-Washable-4-Way-Nail-Shiner … .0.27424c4d1te3ZI

# 262
The Passion, а златното на втория, както и последния?

# 263
Благодаря, момичета. Първият Майка Зайка е на Семилак803. Брокатът е на Фокс 005, последният е на Коди 40CN.

# 264
Пашън, доволна ли си от Semilac? Blush
В най - скоро време трябва да си сменям топа и базата. Като цяло съм си набелязала Semilac и Mack's. Но не мога да се реша на коя от двете марки да заложа.
П. С. За домашна употреба.

# 265
да си похваля и аз новите лампи, дойдоха за 2 седмици
https://www.aliexpress.com/item/2018-54W-SUN-X-Lamp-Nails-Dryer- … .0.34474c4d1NzWyk

# 266
  • Пловдив
Аз съм със SunX, супер доволна съм. Не е лошо да взема и 1 за резерва 😊

Последна редакция: пт, 12 апр 2019, 08:15 от armira

# 267
И аз съм със Sun X от 10 дни. Изпече базата на Коди, даже и бомбе си направих, сложих един цвят на ДГкоко и един брокатен на Веналиса, мислех, че всичко е добре изпечено, но явно съм нанесла по- дебели пластове от коко-то а уж се старах да са тънки, защото на третия ден започна да става на балончета под топа но само на коко- то.

# 268
  • Варна
Силно пигментирани сa GDCOCO и искат повече печене. 1мин. е минимума, при тлъст слой и 2 не са излишни.

# 269
По една на слой, ама явно не е било достатъчно.

Общи условия

Активация на акаунт