Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 54

• 77 215
  • 760
  •   1
Отговори
# 345
# 346
Доста голяма надценка са му сложили в този сайт.
В store.bg същият скраб е 9,50лв. малко бурканче. Голямото е 33лв, което не е евтино.

https://www.beauty.store.bg/p230431/blancreme-body-scrub-with-co … no-burkanche.html

# 347
Здравейте дами!Да ви споделя мнение за най- новата спирала на Лореал- ами страхотна е! Но след 2 месеца ползване почна да се рони и размазва и това ме накара да се откажа от нея... Та сега виждам на мейбълин snapmaskara  и Lumene спиралите много ме изкушиха.. Някой ползвал ли е от тези спирали,ако да моля да споделите мнение... Това,което търся в една спирала е най- вече да не се рони , размазва иии миглите ми да не опадат от нея,както при lash sensational...😭

# 348
http://aurimetry.com/seriya-v-ampuli-za-lice/anti-akne-koncentrat

Някой ползвал ли е тези ампули? Взех си една за проба, дойде ми в повече съдържанието и утре вечер ще повторя. За сега нямам оплаквания, но да видим утре сутрин как ще е.

# 349
Някой да ми препоръча черна безамонячна боя за коса🌞

# 350
  • София
Някой да ми препоръча черна безамонячна боя за коса🌞

На Syoss безамонячната е много хубава.

# 351
Мнение за тази

# 352
  • София

Мисля, че веднъж я пробвах, но не останах доволна. На Syoss цветовете се получават много добре и изглеждат естествени.

# 353

Още на първото измиване ми се показаха корените.

# 354
Аз съм ползвала от горепоказаната боя на Гарниер, но в кестеняв цвят. Бях доволна. Но пък нямам бели коси, които да трябва да покрива. Не оставя косата супер изтощена и държи повече време от Олия, която след месец и нещо започва да пада.

# 355
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Моите спомени от черна боя за коса Garnier също са, че пада много бързо.
При черното дори да нямаш бели коси, изглежда грозно щом започне да пада.

# 356
Аз бях много доволна от тази боя за коса:
MM Beauty - Фито боя за коса без амоняк MM Beauty Colour Sense.
Добре ми покриваше белите коси и е сравнително трайна.
Имам впечатления от черния цвят само.

ПП Обаче сякаш напоследък я развалиха, а и беше станала трудно откриваема.

Сега съм с амонячна.

Много доволна бях от една безамонячна на Палете, макар да не харесвам Палете изобщо, тази им боя беше разкошна. Добра покривност, добър цвят, добра трайност, миришеше на ягодки или малинки, изобщо супер, но ... по едно време я изтеглиха от пазара и ... сега не знам дали отново я предлагат:
Скрит текст:
Ако ли пък я предлагат, дали ще е със същото качество, не знам.

ПП По едно време бях чела, че безамонячните бои били доста вредни, по вредни от тези с амоняка и минах пак на амонячни.

# 357
И аз ползвам само тези две бои , ММ бюти и Гарнието по- горе, доволна съм, замислям се за нещо профи , но все не откривам заместител
Идвам да питам за Хидратираща , без всякакви протеини и кератини , маска за коса или балсам

# 358
  • Бургас
Отзиви за този хидратиращ гел на Лореал с алое и хиалуронова киселина?  Благодаря.

Скрит текст:
 Не съм го ползвала,но съставът му не е добър..Има алкохол,четох кофти мнения за него.Иначе и аз го загледах,но няма да го купя.
Аз го купих, защото беше намален в Елитис и е цели 70 мл,та се полакомих.После видях,че не е за моята кожа,за нормална към мазна е.И все пак реших да го пробвам-веднага попива и много заглажда кожата.Да,има алкохол напред в състава,но не ми щипе,само ми е недостатъчен и ще си го ползвам в жегите вместо лек серум.

Последна редакция: ср, 10 апр 2019, 08:10 от bubanka

# 359
ММ Бюти съм виждала доста заредени в Кауфланд.

Общи условия

Активация на акаунт