Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 54

• 77 216
  • 760
  •   1
Отговори
# 330
Много, много благодаря Heart Heart Heart

# 331
ако помня правилно и с тривитаминола трябва да се внимава заради вит. А - все пак мазилото е за коне, не за хора

Във ветеринарната до нас, вече са направили разфасовка и за хора Wink

# 332
никого не убеждавам да купува тривитаминол или не, просто аз не бих независимо, че чета колко е хубав вече 10+ години във форума Grinning
дозата на витамина и пречистеността му са различни за животно 500 кг. и жена 50 кг., за това хорските неща - в хорските аптеки Wink

пп някои кучешки храни казват, че били вкусни, а има и пастети за котенца, които са по-скъпи от евтините човешки, но все пак не бих ги сложила на масата си Grinning

ппп опаковката на "човешкия" тривитаминол ли е различна /като грамаж/ или състава на мазилото?

# 333
 На мен тривитаминола не ми помогна. Една година го използвах. Веднъж в седмицата правих маска и стоях с часове.

# 334
  • Стара Загора
И друг път съм споделяла, че тривитаминолът не действаше положително при мен, растеж и заздравяване не видях. Известно време правих маски веднъж седмично и след този курс косата започна по-бързо да се омазнява и трябваха месеци за да се нормализират нещата.

# 335
  • русе
Scratte, хубaво е околоочното кремче нa Евелин, но е богaто и мaзничко. Aз всъщност дотолковa го хaресaх, че си го измaзaх нa лицето, зaщото сaмо зa околоочния контур ми идвaше еднa идея по богaто, но зa цяло лице ми пaснa идеaлно. Дори се зaмислях дaли дa не го подновя пaк кaто крем зa лице. Поне е мaлко и бързо ще го измaжa. Но зaсегa съм пaс, че имaм бaя зa изрaзходвaне и опитвaне нa нови нещa.
Мерси много за отзива!В такъв случай към нещо по-леко ще се насоча.Като че ли ми се иска нещо кофеин против подпухналост.
А някакви впечатления за тези продукти на Лореал?И изобщо има ли ги в БГ?

Донесоха ми curl tonic-a от Англия,гледах че в Нотино ги има.Добре оформя,но косата е неприятна на допир,и после ръцете ми лепнат

# 336
Хубав ексфолиант за суха и чувствителна кожа?

На Хималая с кайсия на мен ми харесва. Приятен е.

# 337
  • Sofia
Момичета, някакви отзиви за този крем, някой ползвал ли го е? Simple Smile Днес за сефте го мернах в Лидл и ми направи впечатление, но реших първо консултация преди покупка. Grinning

Последна редакция: пн, 08 апр 2019, 17:35 от sunattraction

# 338
Ползвах този крем на Сиен доста време когато бях ученичка. Хидратира и бързо попива. Хубаво миришеше. Не се сещам друго.

# 339
Пъпки,комедони,нещо?

# 340
О, не, досега от крем не съм получавала такива реакции. Виж от определени храни.. Grinning Просто ми даваше лека хидратация и ми омекотяваше кожата. А и на тези години не ми трябваше нищо друго, защото ползвах само спирала и молив.

# 341
Наскоро си го взех и директно в кофата замина, имаше нещо в него което не ми хареса.

# 342
  • Sofia
Ползвах този крем на Сиен доста време когато бях ученичка. Хидратира и бързо попива. Хубаво миришеше. Не се сещам друго.

Благодарско, mims3 Hug

# 343
И аз се бях запалила по тривитаминола преди години, имаше ефект, но бързо ми мина мерака. Вътрешно не бях убедена, че лекарство да животни е подходящо за хората.

# 344
  • Русе

Blancreme скраб за тяло и лице с кокос и маска за лице с ягоди!

Откъде може да се закупи?

Общи условия

Активация на акаунт