Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 54

• 77 202
  • 760
  •   1
Отговори
# 360
Аз от Елитис съм купувала

# 361
И аз от Елитис. Но имаше един период от време преди известно време, Grinning
когато я нямаше налична. Мисля, че сега пак е откриваема. Обаче не съм сигурна дали е все така добра, както беше преди. Както написах не я ползвам към момента. Макар, че бих я опитала пак.

# 362
С една дума, която и черна боя да взема тя ще падне 😒😀

# 363

Аз го купих, защото беше намален в Елитис и е цели 70 мл,та се полакомих.

Може ли да кабеш на каква цена го взе от Елитис, ако си спомняш ?

# 364
  • Бургас
Да,13 и нещо беше.

# 365
  • Бургас
Момичета днес видях някакъв ББ крем за коса в Лидъл, от някаква професионална серия, която може о да е стара вече, но не съм срещала, олиото също ме заинтригува. някой случайно да ги е пробвал?

# 366
  • където ми харесва
Мен ме интересува, какво точно прави ББ крем-а за коса? Смисъл, как влияе на косата?

# 367
  • София
Мен ме интересува, какво точно прави ББ крем-а за коса? Смисъл, как влияе на косата?

Вероятно я хидратира, предпазва от накъсване, придава блясък. Нещо такова би трябвало да е, не съм го засичала в магазините им.

# 368
Като балсам без отмиване е.

# 369
По-напред в темата бяха коментирани и олиото и ББ крема. Олиото ползвам вече почти година, много съм доволна. Наскоро купих и този ББ крем, като балсам без отмиване е, разресвам лесно, не омазнява корена - доволна съм.

# 370
  • При децата ми
По-напред в темата бяха коментирани и олиото и ББ крема. Олиото ползвам вече почти година, много съм доволна. Наскоро купих и този ББ крем, като балсам без отмиване е, разресвам лесно, не омазнява корена - доволна съм.

За кои продукти иде реч?

# 371
  • Бургас
Ето тези

# 372
Някой ползвал ли е подобен тример за вежди? Много ме изкушава, но имам куп безполезни подобни съоръжения, не ми се купува поредното. Моля, ако някой го е ползвал да даде отзив.
https://stemago.com/produkt/%D1%82%D1%80%D0%B8%D0%BC%D0%B5%D1%80 … AYAyAAEgL9D_D_BwE

# 373
Някой ползвал ли е подобен тример за вежди? Много ме изкушава, но имам куп безполезни подобни съоръжения, не ми се купува поредното. Моля, ако някой го е ползвал да даде отзив.
https://stemago.com/produkt/%D1%82%D1%80%D0%B8%D0%BC%D0%B5%D1%80 … AYAyAAEgL9D_D_BwE

Аз да, както Вие казахте безполезен е. Поне за мен. Идете на козметик ще ви свърши много по-хубава работа.

# 374
Благодаря! В рекламата действа перфектно, но вече спрях да вярвам на рекламите. И на мен ми се струва, че не е толкова лесно да оформиш вежди с едно движение.

Общи условия

Активация на акаунт