Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 54

• 77 086
  • 760
  •   1
Отговори
# 555
Аз съм много доволна от крема за коса на Лореал Blush

# 556
Благодаря . Бърз и изчерпателен отговор както винаги.Flowers Hibiscus

Гела го дават за лице,коса и тяло...мислех си дали ще може да се нанася по скалпа преди измиване с цел успокояването на чувствителен такъв.Също и след епилация...

Аз си правя от гела с алое маска за коса, като го смесвам с каквото масло имам.Нанасям по скалпа и по дължините, използвам го точно за успокояване на скалпа , понеже много ми се пресуши и за хидратция. Доволна съм.

# 557
Крем за лице ми стига за около 3 месеца, ако съм нацелила подходящ за суха кожа,   ако е за нормална - под 2 месеца, защото слагам повечко. Спирала - 6 месеца, ФДТ - над година, бавно вървят. Пудра - безкрайно дълго, руж - също. Изхвърля ги, защото са стари, май никога не съм разход вала докрай. Червила също изхвърлям, когато са на повече от година. Започват да миришат по друг начин. Нови продукти рядко хвърлям, обикновено евтини вземани за проба и оказали се неподходящи. Доста харча за козметика в последните години. 100 лв. отиват, ако не съм вземала почти нищо ново...

# 558
Крем за лице - 3 месеца, фдт - 4-5 месеца (при ползване на гъбка тъй като тя ми гълта много продукт).
В последно време се опитвам да огранича козметичните си покупки и да купувам единствено при празна опаковка.

# 559
Момичета, откъде купувате елексира на Виктория и ако може снимка, че в нета има няколко и не знам кое точно да търся? Благодаря Simple Smile)))
Заинтригувахте ме с това маслено почистване хмммм, за пръв път го чувам.... Тоест преди мицеларната чистите с бебешко олио, така ли?
И какви са тези кремове за коса без измиване? Flushed
Извинявайте за тъпите въпроси, но отскоро съм темата, а споделяте полезни неща, които са нови за мен Hug

# 560
# 561
aDream, то нямa кaк дa объркaш серумa с еликсирa, зaщото нa опaковкaтa нa еликсирa пише, че е "еликсир". През тел съм и ще помоля някое от момичетaтa дa ти съдействa и кaчи изобрaжение.
Зa мaсленото почиствaне, дa, преди мицелaрнaтa или флорaлнaтa водa се прaви почиствaне с мaсло, може дa е всяко бaзово мaсло, може дa е домaшен или купешки бленд от мaслa, може и бебешко олио дa е. Подчертaвaм бaзови мaслa, не етерични, последните не стaвaт зa целтa.
Кремовете зa косa сa просто бaлсaми без отмивaне. Нa някои пише крем, нa други мляко, нa трети бaлсaм, кaто изрично е укaзaно, че сa без отмивaне, зaщото имa и тaкивa с отмивaне.
Ще помоля пaк някое момиче дa дaде пример в снимки.

Пп Ето, Кристaлчето Flowers Hibiscus е постнaлa снимкa нa еликсирa нa Виктория Бюти.
Освен в ДМ, го имa и в Елитис, кaкто и в някои други дрогерии според грaдa в който си.

# 562
Добре ли хидратира еликсира? Търся си някакъв серум, но вече не помня кои хвалехте. Ползвам колагеновия на Биотен (вечер) и аква серума на Балеа (сутрин). Искам да сменя малко, че ги ползвам вече доста време и май спряха да ми действат.
Кожата ми е нормална, към комбинирана.

За този има ли отзиви? С маслината от същата серия е за зряла кожа, аромат на роза не понасям, та се спрях на този или на еликсира.

# 563
Еликсирa е приличен, дa.
Зa мен нa Регaл серумите също сa много добре откъм хидрaтaция.
Дa кaжa, че флуидa нa Лореaл се държи много добре нaд серум и под крем. Дaже и без крем. Някaк "зaпечaтвa" серумa и зaдържa влaгaтa. И тaкa не ми дрaзни, не ми пощипвa, нямaм зaчервявaне. Мaй ще се окaже не лош този флуид.

# 564
  • София
Здравейте😊,
Не съм писала отдавна,  ама изразходвам наличности и нямам нещо за хвалене, което да не е било похвалено вече😊.
Имам въпрос, помня, че бебешкото олио с розово фламинго на опаковката на Cien беше доста хвалено в темата, ама не помня ставаше ли за   маслено измиване на лицето.  То сигурно става де, ама дали е добро? Олиото, което използвам в момента свършва и се оглеждам за добър заместител😊. Какво ще кажете🙄?

Взех го на майтап,а то пък се оказа разкошно.Точно за маслено почистване го ползвам на грим.Нито ми люти,нито ми запушва порите.И за тяло го ползвам.

# 565
Много ви благодаря HugKissFlowers Hibiscus за изчерпателните отговори. Ще се купува, то е ясно.

# 566

Трайни са и евтини.

# 567
Аз имам само един лак на trend it up. При мен изкара по-малко от 4 дни.
За сравнение - ГР, Перфект и Флормар ми карат по седмица

# 568
  • Пловдив

Да си сещате къде да открия такъв цвят червила? 

# 569
Аура имат подобно от матовите им.

Общи условия

Активация на акаунт