Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 54

• 77 069
  • 760
  •   1
Отговори
# 570
Скрит текст:

Да си сещате къде да открия такъв цвят червила?  

golden rose longstay liquid matte lipstick 05
golden rose matte lipstick crayon 08

Последна редакция: вт, 30 апр 2019, 12:02 от Не се сърди, човече

# 571
  • Пловдив
05 го имам на живо нищо общо с тези цветове, имам и една аура подобна на втората снимка, ще погледна това 08 как е, благодаря

# 572
Llums номер 12 е като първия цвят, аз лично съм доволна от него като трайност.
Скрит текст:

# 573
  • в огледалото на живота
Отзиви за тази  хидратираща маска на Neutrogena?

Колежка сподели,че  е във възторг от нея.Усещала кожата буквално като напомпана и опъната след лифтинг Blush
Гледам,че в ТТ Маркет в момента са на промоция,та се чудя чак пък толкова да е ефективна

# 574
  • Плевен
05 го имам на живо нищо общо с тези цветове, имам и една аура подобна на втората снимка, ще погледна това 08 как е, благодаря
Става въпрос за течното матово,не за сухото червило....05 е същото като на снимката

# 575
  • Пловдив
№22 го тествах на ръката, наподобява снимка 2. Хареса ми и като текстура

# 576
  • Пловдив
В пловдивския Елитис видях днес, че вече има охлювените кремове и перления серум Арси козметикс и още някои техни неща, но нямах време да огледам подробно. Имаше и много продукти на Ревюел също.

# 577

Колежка сподели,че  е във възторг от нея.Усещала кожата буквално като напомпана и опъната след лифтинг Blush
Гледам,че в ТТ Маркет в момента са на промоция,та се чудя чак пък толкова да е ефективна
Не си купих маската, но си взех други неща от серията. Един спрей-лосион, който пръскам върху лицето през деня, прекрасно хидратира. Взех си ги от Турция. Та вярвам, че маската е добра и ще я затърся.

# 578

Не си купих маската, но си взех други неща от серията. Един спрей-лосион, който пръскам върху лицето през деня, прекрасно хидратира. Взех си ги от Турция. Та вярвам, че маската е добра и ще я затърся.

# 579
  • Бургас
А в България къде ги намирате, аз съм виждала много малко продукти на марката в ДМ или Лили не помня точно ( няма ТТ маркет в моя град)?

# 580
Добър асортимент на продукти Neutrogena има онлайн в Нотино.
Не съм поръчвала оттам засега.
За физически магазин - не знам.

# 581
Добър асортимент на продукти Neutrogena има онлайн в Нотино.
Не съм поръчвала оттам засега.
За физически магазин - не знам.
Няма ги, затова си навзех от Турция. 

# 582
Момичета търся си някакъв лосион за тяло койтоо .. как да го обясня кара кожата да блести, съдържа блестящи частици,но да не е като бронзант с цвят. Преди имах един от ейвън бях много доволна, но скоро не съм го срещала в брошурите. Вие ползвате ли такъв за лятото ми се струва мн готино

# 583
# 584
аз ползвам този, има различни аромати и блясъка е много дискретен https://www.google.bg/search?q=%D0%BB%D0%BE%D1%81%D0%B8%D0%BE%D0 … spf=1558089415886

Общи условия

Активация на акаунт