Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 54

• 77 068
  • 760
  •   2
Отговори
# 600
  • Бургас
Не е много по темата,или пък е?,но защо не опитате с блестящото олио на NUXE?
Ще ви стигне за страшно дълго време,аромата е бонус+ефекта УАУ Simple Smile
Много харесвам това олио,както и всичко,което досега съм ползвала на Nuxe.Фен съм на някой от кремовете им за лице.

# 601
Още един глас за боди лосионите на Seventeen. Абсолютно всички аромати са с блестящи частици, които се забелязват и да не си на слънчева светлина. Някои са по-тежки аромати като Cecile и Iris, но по-голямата част са приятни, поносими аромати, подходящи за целия ден. Прикачвам снимка с новите им опаковки. В момента съм с Fruity, жълтият, който ми е фаворит.

# 602
Avon имат и един, дето в тубичката са два цвята - бледо кафяво и бяло. Също има блестящи частички. Shimmering swirl (обаче не знам как се споделя снимка от google тук, през телефона)
Не знам дали още го има. Мен обаче нещо не ме беше впечатлил

# 603
  • Бургас
Качвам снимка:

И аз съм го ползвала и е блестящ, има много готин аромат, абе като цяло много го харесвам.
А от лосионите на Балеа с помпа този с розовия етикет е блестящ , Glow версията.

# 604
  • Deutschland
Преди съм си купувала на DOVE такъв лосион, беше много хубав, но не знам дали все още го предлагат.

В златиста тубичка ли?

# 605
Още един глас за боди лосионите на Seventeen. Абсолютно всички аромати са с блестящи частици, които се забелязват и да не си на слънчева светлина. Някои са по-тежки аромати като Cecile и Iris, но по-голямата част са приятни, поносими аромати, подходящи за целия ден. Прикачвам снимка с новите им опаковки. В момента съм с Fruity, жълтият, който ми е фаворит.
Можете ли да качите състава на лосиона,че никъде не го намирам?Благодаря...

# 606
Ето го състава:

# 607
Аз си купих оранжевия, много е приятен. Имам чувството, че мирише на парфюм, който съм ползвала,  ама не мога да се сетя на кой😶🙄

# 608
  • Варна
Ето го състава:

в състава има консервант отделящ формалдехид

# 609
didito,  кое е наименованието на консерванта,  отделящ формалдехит?

# 610
  • Варна
didito,  кое е наименованието на консерванта,  отделящ формалдехит?
diazolidinyl urea

Последна редакция: нд, 19 май 2019, 06:46 от didito

# 611
Благодаря. Ще се постарая да запомня наименованието.

# 612
  • Deutschland
Отдавна исках яйце на Makeup revolution и вчера попаднах на едно останало, намалено на 3€. Цветовете не са точно тези, които харесвам, но са блестящи и наситени. Разгледах и палитрите им, но преобладаващите цветове са все кафяви и червеникави Sad Ще заложа на сигурното и от България ще си купя Ruby Rose или ще поръчам на съседката туркиня, че там май има по-голям избор на марката.

# 613
Аз си купих оранжевия, много е приятен. Имам чувството, че мирише на парфюм, който съм ползвала,  ама не мога да се сетя на кой😶🙄
Оранжевият е страхотен! Мисля, че ароматът е на Narciso Rodriguez for her. Поне аз така бях проучила преди време като търсех същата информация.

# 614
Влизам с въпрос, попаднах на марката Пирин Дрийм случайно и си харесах един крем, но за мен е непозната и бих се радвала да споделите мнения, ако някоя от вас я е ползвала

Общи условия

Активация на акаунт