Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 54

• 77 063
  • 760
  •   1
Отговори
# 585
Аз имам този, уникална миризма и е нужно малко количество да се разнесе(икономично е) и с хубав блясък.

https://remedium.bg/product/66866/perfect-hidratirashto-maslo-za … amia-h250-ml.html

# 586
  • Вдън горите тилилейски
Този също има леки блестящи частици, които са по-забележими на слънце:

# 587
Последния и аз го имам и потвърждавам,че на слънце има отблясъци ефирни по кожата.

# 588
  • Стара Загора
Момичета търся си някакъв лосион за тяло койтоо .. как да го обясня кара кожата да блести, съдържа блестящи частици,но да не е като бронзант с цвят. Преди имах един от ейвън бях много доволна, но скоро не съм го срещала в брошурите. Вие ползвате ли такъв за лятото ми се струва мн готино

Точно тази сутрин се намазах с тяхно масло от Планет Спа - Caribbean escape, но не знам дали я има още серията. Не е тониращ, а блести много красиво и дискретно.

# 589

Този съм го ползвала, но не съм видяла блестящи частички Simple Smile

# 590
Aко правилно съм чела и разбрала - един от тези

трябва да е "блестящ", ама точно кой не съм запомнила. Някъде из темите момичетата споделяха, че единия вид имал блестящи частички, нежни и озарителни.

# 591
Ооо, как не съм ги видяла досега тези, обожавам кремове с помпички. Непременно ще ги пробвам

# 592
  • София, България
За розовия се пишеше , че е с блестящи частички Simple Smile

# 593
Този в розовата опаковка е с блестящи частици, ако се съди по името.

# 594
  • Пеликания
Преди съм си купувала на DOVE такъв лосион, беше много хубав, но не знам дали все още го предлагат.

# 595
Не е много по темата,или пък е?,но защо не опитате с блестящото олио на NUXE?
Ще ви стигне за страшно дълго време,аромата е бонус+ефекта УАУ Simple Smile

# 596
Аз харесвам и оилиото на Сефора.

# 597
  • Стара Загора

Този съм го ползвала, но не съм видяла блестящи частички Simple Smile

И аз не съм забелязала да има блестящи частички.
Иначе Balea пускат през лятото лосиони с блестящи частички, в туба. Аз имам от преди няколко години, много готино стои, особено на кожа с тен. Частичките са златисти.

# 598
Не е много по темата,или пък е?,но защо не опитате с блестящото олио на NUXE?
Ще ви стигне за страшно дълго време,аромата е бонус+ефекта УАУ Simple Smile
Аз не харесах аромата му,беше ми тежък. От мен един съвет при нанасяне- пръскайте първо в ръката си, а не директно върху кожата, иначе цялото помещение става мазно.

# 599
  • в огледалото на живота
Момичета търся си някакъв лосион за тяло койтоо .. как да го обясня кара кожата да блести, съдържа блестящи частици,но да не е като бронзант с цвят. Преди имах един от ейвън бях много доволна, но скоро не съм го срещала в брошурите. Вие ползвате ли такъв за лятото ми се струва мн готино
Все още го има.Придава много приятен златист загар.

И това съм ползвала,но е с по наситен ефект

Общи условия

Активация на акаунт