Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 54

• 77 021
  • 760
  •   1
Отговори
# 645
Благодаря.

# 646
  • на земята
Благодаря,но къде ще я намеря тази боя,ще обиколя малките магазини.

# 647
В Лили има боя за вежди на Делия.

За мен върши работа само ако имаш хубави вежди и искаш да ги потъмниш. Също трябва да имаш и лека ръка. За попълване и корекция на формата аз бих използвала нещо по-лесно за боравене и не толкова трайно.

То е като боята за коса, ако объркаш нещо, няма как да го поправиш, чакаш да падне боята.

Последна редакция: пн, 20 май 2019, 23:58 от Flo Ann

# 648
Никоя боя не държи на кожата. Максимум 2-3 дни. Затова празнини във веждите се запълват най-добре с помада.

# 649
Не съм съгласна. Преди ходих на козметичка за оформяне и боядисване и по спомен боята държеше над седмица.

# 650
На самите косми и повече държи. Ама на кожата не. Освен ако не са ти слагали някаква къна за татуировки.

# 651
  • Бургас
Сестра ми купува боя за вежди от Елитис, но и според мен за попълване или дооправяне на формата не е подходяща.

# 652
Никоя боя не държи на кожата. Максимум 2-3 дни. Затова празнини във веждите се запълват най-добре с помада.
Помадата боя ли е?Аз имам плътни черни вежди, но имам и места за попълване.Сега действам с молив,но ми се ще нещо друго да пробвам.

# 653
Моите вежди са редки. С боя, нанесена от козметичка, ми държи 3-4-5 дни..
Ползвам молив за вежди на Импала
 2.50 лв  от местен магазин. Не ми се размазва, не се и трие. До края на деня, а понякога и до следващия ми държи. Обаче на плаж не съм го пробвала, май ще се отмие

# 654
Не, помадата е с консистенция на паста, малко по-гъста. Не е боя, нанася се всеки ден. Препоръчвам тази на NYX.

# 655
При мен боята за вежди запълва и дооформя. Ефектът се задържа максимум 3 дни. Подлежи на корекция - ако някъде сбъркам, веднага корегирам с мокра кърпичка.

Catrice имат водоустойчив молив за вежди, който е много добър и наистина е издръжлив и не се размазва. Недостатък е, че много бързо свършва.

# 656
Не помня дали съм питала, но ползвате ли оцветен гел за вежди под формата на спирала?

# 657
Ползвам спирала за вежди на Есенс. Добра е.

# 658
  • на последния етаж
Аз ползвам гел за вежди на Catrice и ми харесва.

# 659
  • Deutschland
Бях решила да пробвам храната за коса с макадамия, но в бързината съм взела с папая 😳. Ще се пробва, няма да я хвърлям. Дав с кашмир е с уникален аромат, ще търся и лосион такъв. Сапунът с арган купувам за n-ти път, разкошно ухае

Общи условия

Активация на акаунт