Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 54

• 77 016
  • 760
  •   1
Отговори
# 660
Аз от тази с папая съм по-доволна, отколкото от  тази с макадамията. И мирише по-добре на всичкото отгоре. Simple Smile

# 661
Аз си бях взела с банан, но ми дойде тежка (косата се омазнява и слепва) и се отказах от нея.

# 662
Банановата ми прави косата много мека, но наистина сякаш без обем. Може би има значение, че косата ми е къдрена и съответно малко по-суха. Сега, като ползвам макадамията, я усещам все още суха, сякаш не ми действа толкова добре. От трите засега папаята ми харесва най-много. Ще пробвам и новата с алое.

# 663
Тази храна за коса само за къдрави коси ли се препоръчва? Аз не мога да намеря своята маска - за коса суха в краищата и бързо омазняваща се в корените, но сега ми стана любопитно, тази не я бях чувала.

# 664
Тази храна за коса само за къдрави коси ли се препоръчва? Аз не мога да намеря своята маска - за коса суха в краищата и бързо омазняваща се в корените, но сега ми стана любопитно, тази не я бях чувала.
Не, отбелязвам къдренето като причина да ми е малко по-суха косата. Може да пробваш папаята или банана, но да нанасяш само по краищата, където е сухо. Но папаята сякаш не ми сплескваше косата, колкото банана.

# 665
  • Deutschland
Момичета, тази с папая по краищата ли само нанасяте? Аз банановата я слагах по цялата коса 😊

# 666
  • Бургас
Свърши ми банановата храна за коса,аз много я харесвам.За много тънки коси обаче ще утежнява според мен.

# 667
По цялата коса плескам аз, но наблягам на краищата повече, а в корените минавам леко. Косата става жива и еластична, но с папаята имаше и обем. Сега макадамията не ми допада толкова - някак по-твърда ми стои косата с нея - не е неприятно, но виждам разликата с папаята, която ползвах преди.

# 668
  • София
Аз съм с изрусена коса, бях я изгорила със сешоара преди няколко месеца и банановата маска ме спаси. Нанасям я по цялата коса, но аз се мия по "обратния метод" , така че не се получава утежняване.

# 669
  • Варна
И колко време стоиш така?
Аз я имам, ползвам я стандартно и не прави нищо повече от балсам за косата ми. Иначе мирише мноого добре. Аз така си я и избрах де😁

# 670
  • София
Ако съм си вкъщи, си я слагам един-два часа преди да вляза в банята. Иначе по около 10 минути седя с маската под душа. Вероятно подобрението в косата ми не е само от нея, но със сигурност допринесе.

# 671
  • където ми харесва
Така и така сте на тая тема, понеже и аз съм с мазни корени и сухи краища, коя от тези маски ще е най-подходяща и как да я ползвам?
Благодаря Simple Smile

# 672
Аз си взех хидратиращия мицеларен шампоан на Шварцкопф и хидратиращата маска, че преди това бях с колагенов шампоан и дълбокоподхранващата маска я ползвах много време, и също бяха започнали да се омазняват корените. Сега с хиалуроновия шампоан и маска спря омазняването.

# 673
Съвсем скоро за 3ти път взех банановата маска, мислех, че разликата им е само в аромата, не предполагах, че и действието им е различно Thinking . Значи следващия път трябва да взема папаята. Искам пригладена коса с обем, моята е тънка и хвърчаща и наистина бананът доста я сплесква. Rolling Eyes

# 674
  • Бургас
Аз имах тази с банана и е уникална за моята коса, която също е тънка и хвърчаща, но я нанасях само в краищата , след нея взех тази с папая, но не ме впечатли толкова, като свърши ще се купува пак тази с банан.

Общи условия

Активация на акаунт