Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 54

• 77 008
  • 760
  •   1
Отговори
# 690
  • Deutschland
Преди време ползвах ексфолиант с кайсиеви черупки, отразяваше ми се добре, стига да не го ползвах прекалено често. С мазна, нечувствителна кожа съм.

На Биотен ли? И аз го харесвам много

# 691
  • София
Точно на Биотен, да. След това нещо изчезна и го забравих.

# 692
На мен повечето ексфолианти/пилинги/скрабове ми идват твърде абразивни и или търся вид с малко и не агресивни частички или ползвам рядко такива продукти, като не оказвам силен натиск при почистване, че много ме дерат и не ми е приятно. С нормална кожа съм, със склонност към засушаване, не особено чувствителна, с плътен и еластичен тургор.

# 693
  • Стара Загора
Аз съм фен на ексфолиращия гел на Yves Rocher Hydra vegetal. Не са груби частичките и не пресушава, а и е икономичен. Запасих се с втора опаковка при едно намаление.

# 694
  • Sofia
Имам на Христината няколко скраба, като ме обхвана манията да си купувам скрабове, та си купих няколко, които са подходящи за кожата ми. Почти свърших един и кефа ми мина, та ги изоставих. Мисля, че беше този с кестен. Кожата ми е мазна, широки пори, черни точки, засушава се ако прекаля с триенето и предизвиква повече отделяне на себум.
Ако си с подобна кожа и си заинтересувана, ще ти ги снимам на лична и ако си харесаш, ще ти пратя, тъй като ми седят неотворени. Simple Smile

Иначе от време на време ползвам на Пирин Дрийм скраб, много фин, много нежен и деликатен аромат, не натискам при триене и няма проблем. След това кожата ми е много мека. Simple Smile

# 695
  • Пеликания
На Swiss Image им е хубав ексфолиращия скраб. Ползвам го всеки ден.

# 696
Аз мисля, че ексофолиантите и скрабовете не са предназначени за ежедневно ползване, независимо какво пише на опаковката им. Мисля, че не е добре за кожата, така тя става по чувствителна и се сваля предпазния и слой. Един до два пъти седмично, да, но по често мисля, че нито е полезно, нито е добре.

# 697
Аз съм много доволна от този на Билка с бяло грозде и един на Балеа в зелена опаковка, май беше с лайм. И двата не са груби, а нежни и кожата става много гладка след това.

# 698
Сериозно ли си търкате кожата с натрошени миди,стъкла,черупки...?
А ти сериозно ли си мислиш, че някой е събрал с  метлата кайсиеви черупки и ги е сложил в ексфолиант за лице?

# 699
Благодаря ви, момичета, чудесни сте  Hug

Ползвах преди време на Хималая с кайсиеви черупки, но не виждах разлика.

Също и от една маска-ексфолиант на Касиопея. Тя ми правеше лицето много гладко и меко, но в същото време пъпчиците си стоят, а и.. как да кажа - не ми се подобряваше общия тен на лицето, не седеше изравнен, озарен, все едно мъртвата кожа си стои.

Единствено преди доста години се миех с този измивен на Clean'n'Clear,
от който лицето ми буквално видимо сияеше.

Може би по-скоро такъв ефект търся.
Ако има, как да кажа, химически пилинг, който да се продава в магазин, бих пробвала и такъв.

# 700
Ти сериозно ли не разбираш какво причиняват тея парчета на кожата?
I'm done Grinning

# 701
За мен най-добрия ексфолиант си остава содата бикарбонат смесена с малко измивен гел. За по-добър ефект и сцепление ползвам намокрено тампонче за премахване на грим.

# 702
На моята кожа ексфолиантите се отразяват добре. Всеки си познава лицето и кожата и не трябва да се обобщава. 

# 703
  • Deutschland
Чак сега смогнах да пиша и да питам. Взех си олиото Bio-oil (тук е под името Bi-oil), но като че ли съм по-доволна от това на Алверде с роза. С Алверде се мажа вечер и лицето веднага светва, изглажда се, абе страхотно е. Питанката е за Bio-oil - наистина ли изравнява тена и премахва белези или това са грешно похарчени около 7€? Мажейки се с него, не усещам ефекта както при това на Алверде

# 704
Скрит текст:
Чак сега смогнах да пиша и да питам. Взех си олиото Bio-oil (тук е под името Bi-oil), но като че ли съм по-доволна от това на Алверде с роза. С Алверде се мажа вечер и лицето веднага светва, изглажда се, абе страхотно е. Питанката е за Bio-oil - наистина ли изравнява тена и премахва белези или това са грешно похарчени около 7€? Мажейки се с него, не усещам ефекта както при това на Алверде
Фрау, май го спрягаха това био-ойл, че не е много  добро и само името му е био. Чела съм, че било бъкано с всичко друго, но не и с био съставки. Мненията са разнопосочни, едни го харесват, други не.

Общи условия

Активация на акаунт