Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 54

• 77 012
  • 760
  •   1
Отговори
# 675
  • гр.Добрич
Аз съм с накъдрена коса и като сложа банановата маска, направо ми се изправя косата. Много мека става и трудно оформям къдриците.

# 676
  • Враца
Да похваля този интимен гел
Скрит текст:
оставам свежа почти целия ден и състава му е добър.
А това ще го оплюя
Скрит текст:
Почти не остават частички по кожата/да не кажа че изобщо не блести/, а и това чудо няма попиване, много неприятно усещане.

# 677
А това ще го оплюя
Скрит текст:
Почти не остават частички по кожата/да не кажа че изобщо не блести/, а и това чудо няма попиване, много неприятно усещане.
Все пак на него пише масажно олио, нормално е да е мазно.

# 678
Някой ползвал ли е сребърна вода за скалпа на главата или за лице, или дори прием вътрешно разредена с вода разбира се? Доволни ли сте, има ли ефект?

# 679
Ползвала съм за гаргара и за капане в очите при конюнктивит. При мен нямаше ефект сребърната вода.

# 680
Може ли да ми препоръчате добър бюджетен ексфолиант за лице? Кожата ми е..и аз не знам каква. Смесена, може би. С порички по носа и бузките, в същото време въпросните бузки са сухи, а Т-зоната се омазнява в края на деня. Имам пъпчици тук-там, но не акне.

# 681
  • Русе
Седефените перли на Христина козметикс или ексфолианта на Лореал с киви и захар около 10-12 лв е.

# 682
Аз ползвам в момента на Himalaya с кайсиеви черупки, добър е, струва 5,20 лв.

# 683
Сериозно ли си търкате кожата с натрошени миди,стъкла,черупки...?

# 684
  • Пловдив
Ти пък да не мислиш, че има цели парчета?  Whistling Laughing Това са фино смлени частици...

# 685
За кожата не са фино смлени Simple Smile
Баш са си парчета с остри режещи ръбове.

# 686
Триците с Кестен на Христина - много гладка и мека кожа , всеки ден си ги ползвам.

# 687
https://intothegloss.com/2016/10/physical-exfoliation-vs-chemical-exfoliation/
Малко инфо,точно тези с парчета от костилки,обелки,черупки не трябва да се ползват.
Ама всеки си преценява де...

# 688
https://intothegloss.com/2016/10/physical-exfoliation-vs-chemical-exfoliation/
Малко инфо,точно тези с парчета от костилки,обелки,черупки не трябва да се ползват.
Ама всеки си преценява де...
Подкрепям те, от много години не съм си купувала абразивни ексфолианти.

# 689
  • София
Преди време ползвах ексфолиант с кайсиеви черупки, отразяваше ми се добре, стига да не го ползвах прекалено често. С мазна, нечувствителна кожа съм.

Общи условия

Активация на акаунт