Бродирана красота 137

• 35 157
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
  • Бургас
dinkov95 кога ще ни покажеш и твоята колекция? Relaxed

# 181
  • София
Ето ги:

# 182
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
сладурче динков, я виж тук Simple Smile какви чудеса има

и в Русия

ваде ретро, Коте! Simple Smile
двете торбички ... Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 183
  • sof
Мерси, Добри, ми не ме интересуват вариации на .pdf downloadable интерпретации на художествената картина, искам си с разни бодове и бр. нишки пък а по-точно ДИМ версията. А пък, жднб, нямах си идея, че ибей е разрешен в русия!?! Как мислиш, ще ме помъкне ли по митници, а тази "марка" с дата от 2018 на пластмасовата опаковка ми е крайно нагласена, то като сглобено... ще помисля...

pyypi, мерси, ами не е много, 2 кутии са , ама има 5 с платове и трябва да съм свободна за маневриране, може да снимам.

# 184
  • Бургас
Прекрасна колекция Малко сладко коте! А ще успееш ли всичко да ушиеш Blush

# 185
  • София
Е, ясно е, че няма да успея, затова ще разчиствам Simple Smile
А и вкусовете се променят с годините... Някои неща вече нямам никакво намерение да ги шия Simple Smile
Панами имам различни видове, цветове, с блестяща нишка, без блестяща нишка... Конци също имам доста. Ще трябва и тях да прегледам и да видя дали мога нещо да разчистя.

# 186
мене джокер ми не требе, я сичко си знам! Simple Smile
все пак да споделя

18 каунт

14 каунт

11 каунт

18 каунт през дупка = 9 каунт

на цветна/тъмна панама

# 187
  • с.Николово, обл. Русе
dinkov2 този гоблен го бродира в оригинал на ДИМ една мацка от Варна - Велислава. За съжаление не си спомням ника и тук.

# 188

От едно време търся Soul of the Rose на Dimensions, някой тук някога го ши и аз не се сетих да купя мостри, за комплекта нямам илюзии да намеря. За това намирам чудесна идеята за запазване на конците им по име/мостри/модел/или какъвто и да е организиран начин, ако мога с нещо да съдействам по такъв проект съм насреща.

Ако имаш оригиналните схема и  ключ метни ми ги, ще се опитам да ти направя ключ, за да си го ушиеш Hug

# 189
  • sof
Сърдечно благодаря, Зори, до сега си ровя в архивите и даже не намирам пустата му схема! Имах си я, сканирана прилично неперфектно, а сега ще трябва да побродя из мрежата да си я потърся нанаво. Да знаеш, че те имам пред вид, ако/като намеря.

# 190
  • Карлово
Dizzy FaceDizzy FaceDizzy Face

чантичката с водните кончета
Чантата я ших таман 2 пъти. Моята скоро ще я извадя да я разхождам за 4 -то лято. А това е втората , която ших за подарък
И клипче, защото е мноооого нефотогенична.
 https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.24130-6/10000000_1289 … 1&oe=5D488DEE

# 191
Simple Smile или твоята или нечия друга видях преди време и ми останаха очите в нея Simple Smile
май Олечка от варна ги доставяше от Русия или Украйна, но и с нея загубих връзка ... Sad

# 192
  • Бургас
Dizzy FaceDizzy FaceDizzy Face

чантичката с водните кончета
Чантата я ших таман 2 пъти. Моята скоро ще я извадя да я разхождам за 4 -то лято. А това е втората , която ших за подарък
И клипче, защото е мноооого нефотогенична.
 https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.24130-6/10000000_1289 … 1&oe=5D488DEE
Разкошна е! И аз поедно време издирвах инфо от къде да си купя, но ударих на камък!

# 193
Simple Smile или твоята или нечия друга видях преди време и ми останаха очите в нея Simple Smile
май Олечка от варна ги доставяше от Русия или Украйна, но и с нея загубих връзка ... Sad

Оля има бебе и май сега временно не се занимава.

# 194
Simple Smile Simple Smile хубава новина - да са живи и здрави.
за гоблените има време. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт