Бродирана красота 137

• 35 082
  • 740
  •   1
Отговори
# 285
О, с най-голямо удоволствие, но съм далеч. Показвай тук като имаш нещо готово Simple Smile Аз в момента съм в творческа криза, но като ми мине, щее пробвам пак с друга губерка.

# 286
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
то няма много за показване Simple Smile за два дена - това Simple Smile

забелязах си две грешки, ще ги имам предвид в бъдеще.
майсторите могат да намерят и повече Simple Smile
 не заема много място в чантата Simple Smile и не трябва да се носят схеми и да се чуди човек как да ги разпъва.

много е забавно, а и става лесно и бързичко. намерих си клип за гривничка. мога да опитам и нея по-натам. Simple Smile

# 287
  • София
знам за фриволите, и за кене знам.
но за първи път попадам на фриволите с игла и много ми хареса Simple Smile
чак до тез красоти и висоти не съм стигнала
аз се радвам и на малкото Simple Smile
Все си е фриволите, дали с игла или със совалка .. обаче някои неща се могат да се правят със совалката. Например работа с два цвята. Те се работят с две совалки, като се сменя предназначението им. Тук с иглата... абе не всичко става с игла. Аз дори си поръчах игла за фриволите. Като се видим ще взема да я донеса да я видиш, Пробвала съм с губерка и си трябва специалната игла заради ухото. Но да ти кажа и на мен мо беше интересно и определено по- ми допада отколкото със совалки. Може би е въпрос на навик. Моята леля работи фриволите прекрасно и все ме вика да ми покаже по-подробно, ама аз засега не го виждам  като моето нещо. За съжаление няма да мога днес, но ще се опитам както говорихме на 5 май.

# 288
значи пети си го бележим на календара Simple Smile Simple Smile Simple Smile ще чакам пред НДК с червен карамфил и вестник работническо дело под мишницата Simple Smile Simple Smile Simple Smile

за днес - 5 часа на спирката на трамвай 20, пред пазара Ситняково Simple Smile
още не сме определили кръчмата. ако някой иска да дойде е добре дошъл. ако смята, че ще закъснее, да пише едно ЛС - ще дам телефонен номер да се намерим Simple Smile
днес съм без вестник, ако трябва ще държа светло синьо кълбо прежда в ръка. Simple Smile

# 289
  • sof
Добри, не било сезона на карамфилите, взех фрезии...               

# 290
предавам се. като няма карамфили грабвам една краставица и китка копър - икебаната е готова. Simple Smile

последно повикване - тръгвам след 5 минути. Simple Smile

# 291
Записвам се при вас, поръчала съм си ей това

Майка ми шие постоянно и имам и два прекрасни гоблена вкъщи, които са ми подарък от нея. Ще се омъжвам август и реших да я зарадвам и нея с това, което наистина  обича - гоблените. Още пази едни момиче и момченце, което съм и шила като дете и го държи в рамка, при все, че си е детска изработка, а нейните са перфектни и седят в шкафовете.
Та, ще се мъча да го направя, надявам се да ми стигне времето, а на вас разчитам да ми отговаряте на някой и друг глупав въпрос Simple Smile

# 292
добре дошла Simple Smile
нежен е, кажи нещо повече за него?

# 293

Dimensions 03860 - Mississipi Memories е готов Simple Smile :
Скрит текст:

Сега сядам да комплектовам зимния.

Хибискус, много е нежен с виндидж привкус. Приятно боцкане.

# 294
Ами поръчах го от тук онзи ден и чакам да пристигне, мога да кажа, че има пердета в този цвят в трапезарията, та знам вече къде ще го намести Grin Това е като инфо, цветове 47, 1:1 и не е много голям.
Надявам се да се справя, желание имам, време ще намеря, а и знам, че тя много ще се зарадва, та това ми дава стимул.
Зори, много е хубав!

# 295
Зори много красив, много Cupid И аз си чакам моя Дименшъс с котето и веднага ще го започна.

Хибискус добре дошла. И твоят избор е чудесен. Мисля че този гоблен е на Лука-с (ако не се лъжа). Показвай задължително етапи и ние да се радваме Yum

Момичета, днес получих Риолиса - Водната мелница. Веднага беше отворен за преглед. Yum Трудно се удържам да не бодна няколко кръстчета .... то сърце трае ли ...... Но не, ще държа фронта и няма да го започвам .... за сега. Много е красив, с различни видове бод, даже има и мъниста. Струва ми се доста труден, но пък е страшно красив.

И сега най-важния въпрос - не, няма да ви питам ще шиете ли по празниците YumYumYumYum Ще ви питам колко гоблена сте предвидили да придвижите по време на почивните дни. Аз си приготвих само два; представяте ли си САМО два Yum

# 296
Винаги съм шила само по един гоблен. Като наближи края му постепенно започвам да си комплектовам следващият и чак като бодна финалния бод, изпера и опъна да се суши първия, започвам втория.
Правила съм изключение само за някакви дребни мотивчета, които са били спешни за някоя картичка или висулка за елхата, но два гоблена успоредно - не.
Та настроила съм се да шия тези почивни дни, още повече че започвам много любим гоблен, ма дано не си остана само с добрите намерения покрай трапезите и гостите Grinning.

# 297
Зори, и аз така. Сега да ви питам от къде поръчвате гоблените- имам предвид реших се. ще взимам оригиналния на Дим- Селище край езерото, пък ще се боря с тия кръстчета.... Аз по интернет не поръчвам нищо, та ще ми е сложно. Но видях това магазинче Кадифе Крафт, там ги има оригиналните, та мисля да ида на място...Ккаво ще кажете?

# 298
Зори, и аз така. Сега да ви питам от къде поръчвате гоблените- имам предвид реших се. ще взимам оригиналния на Дим- Селище край езерото, пък ще се боря с тия кръстчета.... Аз по интернет не поръчвам нищо, та ще ми е сложно. Но видях това магазинче Кадифе Крафт, там ги има оригиналните, та мисля да ида на място...Ккаво ще кажете?

Направило ми е впечатление, че цените там са доста високи.

П.П. направо са двойни на това което предлагат момичетата във ФБ.

# 299
  • Бургас
Хибискус добре дошла!
Малеее Зори, как си го барнала, кръсчета, бод зад игла всичко ти е перфектно!  Много  любов и старание виждам във твоите гоблени! Relaxed Flowers Hibiscus
Чакам първа копка на новото начинание Sparkling Heart

Общи условия

Активация на акаунт