Бродирана красота 137

• 35 033
  • 740
  •   1
Отговори
# 315
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
прекрасно e. Simple Smile

# 316
  • София
Аз така и не съм опитвала да правя бижута. Много ми харесват, ама нали знаете - очи пълни, ръце празни, макар и по друга причина Simple Smile Възхищавам се на красотите, които сътворявате Simple Smile
Вчера успях да боцна малко, мисля след малко да продължа, ако не ми мине котка (или 2 кучета в моя случай) път Simple Smile

# 317
Много нежно и красиво, харесва ми! Виждала съм и обици и пръстен бродирани, също много ми допадат..

# 318
  • Карлово
Heart ExlHeart Exl
Вярно е, че ФБ е краста, но на мен в тази темичка ми е много уютно. Все пак тук преди години научих какви красоти съществуват в света на гоблените. И така, благодарение на любезното съдействие на mibobo откъде да си намеря материали ви представям едно бродирано бижу:

Прекрасна изработка! Моделчето е супер!:heart_exl: Явно има много последователи, щом днес го виждам за 3 път. Аз почти довършвам бродерията, но сглобяването мисля, че ще ме затрудни( за първи път ми е).

# 319
  • Русе
Сглобяването не е никак трудно. В сайта Творим заедно е показано стъпка по стъпка как се прави, аз поне там гледах снимките и стана от първия път. Единственото, което не спазих е двойнолепящото тиксо между кабошона и бродерията с идеята, че някой ден лепилото може да зацапа ушитото. И без него се центрира добре. Успех.

# 320
  • Карлово
Не е перфектно, но за първо... го бива...

# 321
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
нежно моделче, уж еднакво, а съвсем различно в двете изпълнения. Simple Smile с радост да си носите бижутата.

# 322
  • Русе
Тихерула, какво единомислие за бродерията Heart Eyes. Чудесно си се справила.
Добри, аз моето го подарих на едно девойче. Мисля, че повече ще ѝ отива, отколкото на мен.

# 323
  • София
Страхотно е и в двете изпълнения.
А на мен, както очаквах, ми мина куче път и не ших... Следващия път. Simple Smile

# 324
Току що ми излезе известие от Аксиома във Фейсбук, че започват да предлагат гоблени на Dimensions. Има го наличен Lakeside Village, който търсеше az-mama2.
https://www.axioma-hobby-shop.com/goblen-dimensions-70-35285-sel … nsions&page=4

Цените са прилични, бих казала, особено в сравнение с предишния сайт, който беше пуснат на скоро.
Аксиома имаха и физически магазин в София. А гледам, че може и да се поръча гоблен, който нямам наличен, но се чака около месец. Все пак е опция за тези, които не пазаруват от чужбински сайтове като мен.

# 325
Зори, благодаря за информацията!

# 326
Не мога да разбера в тази Аксиома защо цените удрят тавана? Същите гоблени съм ги срещала по групите във фейсбук на половин цена. Разбирам да слагаш печалба, но това вече е кожодерство.
А да не говорим, че този гоблен, който в Аксиомата е 95 лева в Алиекспрес от магазина на Амишоп, който магазин прави много добри реплики на Дименшъс, струва 32 лева.
https://ru.aliexpress.com/store/product/Top-Quality-Beautiful-Co … 29.63f62eaauo3YSw

# 327
  • Sofia
Точно си чакам една поръчка от Амишоп, два гоблена реплики на Алиса, общо за 52 лева. Единия е Лалета, другия е Слънчогледи. Ако ги бях взела примерно от Кадифе, щях да дам 180 лева. Но ще ви кажа като качество как е, когато ги получа все пак, защото досега от Алиекспрес не съм поръчвала гоблени.

Обаче си направих труда да сравня сега Аксиома и Кадифе - е тия Кадифе братче направо са прекалили верно. Поне с по 60 до 80 кинта повече от Аксиома на гоблен. Но съм сигурна, че някой се лъже да купи оттам.

Последна редакция: пт, 03 май 2019, 18:59 от Vesito

# 328
Нещо се обърках, ако за Кадифекрафт говорите - те не са ли на Аксиома магазин? Поне едно време бяха едно и също, с еднакъв асортимент. Или съм в голямо заблуждение...

Иначе, ако ще сравняваме цени, дайте да сравняваме оригинали с оригинали и копия с копия, да не ги смесваме, защото не е коректно. Естествено, че в Алиекспрес копията ще са по-евтини от оригиналите.

По груби сметки, ако се поръча въпросният гоблен с езерото от 123stitch.com, ще излезе към 105 лева. В такъв случай не са толкова високи на Аксиома цените, което е приятна изненада.
Скрит текст:

Зори, благодаря за линка към магазина на Аксиома, набелязала съм си един дизайн от новата колекция на Дименшънс, може да го поръчам от тях, ако е на сметка.

Последна редакция: пт, 03 май 2019, 23:59 от Ghibli

# 329
  • Русе
Цените в сайта на Аксиома са много приемливи. Все пак говорим за оригинален Dimensions, а не за китайски реплики. Във ФБ на половин цена сте гледали реплики най-вероятно.
Зори, и аз благодаря за споделената информация.

Общи условия

Активация на акаунт