Бродирана красота 137

• 35 045
  • 740
  •   1
Отговори
# 345
  • Бургас
Ghibli, и аз благодаря за изчерпателната информация. Точно поради всички тези "перипетии" с комуникация, митници, регистрации и прочее все още не се навивам да поръчвам самостоятелно от чужбина. Нямам нерви. Ако има обща поръчка, или някой се занимава точно с това - да поръчва,  бих се навила и съм го правила, но самостоятелно за сега не.
Във Фейсбук групите има предлагане, ама аз харесвам конкретни модели, които не ги намирам там. А аз шия само това, което ми харесва, а не че е на дадена фирма. 
Затова или си го купувам от тукашен вносител /ако нямам кой да ми го поръча/ или си го комплектовам сама Simple Smile. Повечето ми оригинали на Дим. са ми поръчвани от съфорумка на времето, за което много и благодаря, други пак преди години съм си купувала от Герика във Варна. Тогава те бяха единствените вносители и цените си спомням, че пак бяха приемливи, макар и леееко завишени.

Ето няколко етапчета от  Coming Home for The Holidays :

Радост за окото! Two Hearts

# 346
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
помолих любимия образ да пробие дупки за картините и гоблените.
обикновено е необходимо стотина пъти да напомня, припомня, помоля пак и пак ...
в петък се върнах от работа и заварих чудо - всички картини и гоблени, които е намерил и са били рамкирани са по стените.
само си представете един страдартен размер хол с 8 картини (акварел и маслени бои) и 18 гоблена.
разположени са малко на принципа "което първо хвана" и "ами бяха горе-долу еднакъв размер....".
Simple Smile

# 347
  • София
само си представете един страдартен размер хол с 8 картини (акварел и маслени бои) и 18 гоблена.
разположени са малко на принципа "което първо хвана" и "ами бяха горе-долу еднакъв размер....".
Simple Smile
Е, сега... хем ги сложил човекът без да му повтаряш през 6 месеца, хем недоволна.. начи... Wink

Аз също съм се интересувала от руските сайтове за поръчка на ръкоделни неща, не само гоблени и установих, че повечето не доставят до нас. Мисля, че е свързано със саннкциите към тях. Но не съм се сещала да комуникирам лично.. сега ще опитам Simple Smile

# 348
А защо трябва да се прави запитване за всеки един гоблен, какво го налага? Имам предвид общите поръчки от г-жата, чиито профил е даден на предната страница.

# 349
А защо трябва да се прави запитване за всеки един гоблен, какво го налага? Имам предвид общите поръчки от г-жата, чиито профил е даден на предната страница.
Мисля че е в смисъл да я попиташ за цената в лева на гоблена, който харесаш, защото цените в сайта са в рубли. Поне при другите правещи доставка е така.

# 350
Мисля че е в смисъл да я попиташ за цената в лева на гоблена, който харесаш, защото цените в сайта са в рубли. Поне при другите правещи доставка е така.

Да за цена в лева имам в предвид.

Poliiii там има дадена цена в сайта в украински гривни, тя ще ви каже колко ще струва в лв и цената ще е една идея по-висока от показаното в сайта все пак жената плаща доставка и се ангажира с поръчка.

# 351
Да, ясно. Просто нали в английските сайтове просто смятат лирата на друг курс, явно и тук е така, но предпочита тя да ги смята.

# 352
Да, ясно. Просто нали в английските сайтове просто смятат лирата на друг курс, явно и тук е така, но предпочита тя да ги смята.

Тя ги смята, защото ще си сложи и малка надценка отгоре от цената в сайта. Както казах тя си има разходи по доставка а и не го прави просто така все пак, навярно и печели нещо. Който иска и може си поръчва сам  Peace

Аз съм поръчвала неведнъж от нея и съм доволна, сама няма да тръгна да правя поръчка.

# 353
О, разбира се, аз нямах предвид, че го прави безвъзмездно. При поръчките от Англия например си обявяват, че смятат лирата на 2.70лв.(а не по курс 2.20лв.) и така всеки може да си изчисли кое колко ще струва, вместо да пита за всеки артикул по отделно. Разбира се, че никой не поръчва току-така за спорта.
Още не съм успяла да разгледам всичко, но ще гледам да поръчам поне нещо дребничко.

# 354
  • sof
Преглеждам този "стичшоп", и се чудя дали изобщо пропускам нещо. Какво препоръчвате, какво поръчвате, от кой производител? Хвана ми око едни макове, които се продават от към два производителя на мащабно различни цени от два руски (абе тамошни) производителя (има разлики в панама/лен де),... и ги намерих на схема в "постила", което nelka.nelka съобщи тука (нямах представа за този руски образен сайт). Ами доста неща са просто "реплики", които за нас са достъпни нормално. Озадачавам се просто.

St. Dobri, такъв добър човек да имаш! Да покажеш преди да разковеш, пък той пак ще закове под твое ръководство, нали така.

# 355
идеален е. Simple Smile
както се казва - внимавай какво си пожелаваш. Simple Smile поискала съм да ги сложим за първи път през 2015 Simple Smile Simple Smile Simple Smile и аз не очаквах, че така ще се сбързи.
Simple Smile хем си знам, че никой истински мъж няма нужда да чува на всеки 6 месеца какво е обещал да свърши веднага...

добре, че не е намерил всичките Simple Smile Simple Smile Simple Smile щеше да има и по тавана. Simple Smile

# 356
При поръчките от Англия например си обявяват, че смятат лирата на 2.70лв.

Poliiii, би ли споделила по-подробна информация, какви са тези сайтове за поръчки от Англия, които споменаваш?

st. Dobri, честито, все пак Simple Smile

# 357
О, разбира се, аз нямах предвид, че го прави безвъзмездно. При поръчките от Англия например си обявяват, че смятат лирата на 2.70лв.(а не по курс 2.20лв.) и така всеки може да си изчисли кое колко ще струва, вместо да пита за всеки артикул по отделно. Разбира се, че никой не поръчва току-така за спорта.
Още не съм успяла да разгледам всичко, но ще гледам да поръчам поне нещо дребничко.

Ясно, не съм знаела че и така се прави, да по-лесно е всеки си смята.
Аз защото рядко поръчвам, че нямам време за големи гоблени  Simple Smile.

# 358
Голям развален телефон направих Grinning
Имах предвид общи поръчки на дрехи, обувки и т.н., не на гоблени, но просто направих аналогията.
И на мен май проблема ми е с големината на гоблените. Все харесвам големи и сега като си направих сметка, че един такъв гоблен съм го шила близо 4 месеца, разполагайки с цялото си време, а сега с къде-къде по-оскъдно, сигурно има да го влача година и да ми втръсне да се занимавам с него.
Иначе пак залитнах по Ланарте https://webshop.verachtert.be/en-us/lan-arte/counted-cross-stitc … grid%26count%3d27
и
https://webshop.verachtert.be/en-us/homeandgarden/counted-cross- … n%2f%3fcount%3d90

# 359
пазарувам, по-точно пазарувах, Simple Smile основно от ибей Simple Smile
няколко пъти и от тук https://www.sewandso.co.uk/category/cross-stitch-kits когато нещо много ми хареса или има разпродажба. Simple Smile

плащам с пейпал, после го изпращат до габко, от Лондон до София стига за десетина дена и за лира на килограм.
половинката си праща нещата в джиджи биджи и също е доволен.

полии, яхтите ти Wink https://crossstitchuk.com/latest-products/Sunrise-at-Yacht-Harbour

Общи условия

Активация на акаунт