Отговори
# 60

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КОСАРА!
          Ели, да ти е жив и здрав мъжа и все така да те разбира - имам предвид,да ти осигурява време за личен живот и други глезотийки.Момичета,много добре се организирате.Пишете, за да сме съпричастни и ние.Приятен ден и весело прекарване на почивните дни.Ние мислим да ходим на плажа.

# 61
  • някъде ... тук ...
Мерси за пожеланията Hug

Така и така си се разбудила, адашке, ще довтасаш ли на кафе към 11 и нещо?
за съветите - аз казах, на хладно, сутрин Mr. Green

Правете каквото решите със списък, ама на мен ми е много дълъг тоя първи постинг ooooh!

# 62
  • София
А, бях забравила  ooooh! Снощи мъдрихме и решихме да поопразним малко списъчето на първа страничка. Има много мами, които изобщо не пишат или са се вяснали само веднъж. Какво ще кажете?

и оставяме линк към последната тема с всички имена  newsm10
/нали знаете, че си падам по реорганизациите  smile3560/
също може да свалим разните неща за бебетата до 1 годинка  smile3521
Peace
Ели, картинките ще ги махна след като и Емма стане на годинка! Иначе отивам да пиша при юлките  Naughty
Много ми е жегаво и няма да дойда, като захладнее - тогава  Sunglasses

# 63
Иначе отивам да пиша при юлките  Naughty

това и да го видя - няма да го повярвам  Mr. Green

# 64
  • някъде ... тук ...
Що пък към Ели обърна постинга newsm78 Cry
Ти спокойно можеш да пишеш и на двете места и пак ще насмогнеш Simple Smile

# 65
Що пък към Ели обърна постинга newsm78 Cry
Ти спокойно можеш да пишеш и на двете места и пак ще насмогнеш Simple Smile

'щото картинките за рд-тата увеличават още повече дължината на първото мнение Simple Smile

# 66
  • някъде ... тук ...
Ух, щото цитата е от твойто мнение. Ама кой да води, че отдолу му има  Peace
Много ясно, че картинките ще се махнат след последния РД Simple Smile

# 67
Честит рожден ден на Косара!!! Да е жива и здрава и голяма гордост за мама и тате!
ЕлиТ честит ти рожденник и на теб! Много да се обичате и слушате!
Галя2, направо ви завидях за плажа  Grinning . Винаги съм искала да живея на морето. Да го поздравите (морето де) от нас Simple Smile
За реорганизацията на списъка съм съгласна  Peace . Разбира се след рд на Емма  Heart Eyes Не пускам Хотчето при юлките  Crossing Arms . Може само, ако ние сме на първо място  Mr. Green

# 68
Честит Рожден Ден на Косара! Да расте весела, здрава и все така чаровна!
ЕлиТ честит ти рожденник. Много любов и разбирателство да има между вас!
Гале надявам се малката да свикне бързо с яслата.
И аз мислех на есен да пускам мойта госпоица, но майка каза не Naughty толкова съм я гледала ще я гледам и до другата пролет.
При нас е толкова горещо че аз вече едва дишам. Днес имам голямо обикаляне сигурно края на деня езика ми ще е до петите Wink.
Сладка, сладка беше. То май има още в хладилника, но мисля, че е от Акси.
Хей да си я хапнете Акса, да не я хвърлете на боклука защото съм сигурно че е много сладка Joy

# 69
  • София, център
Айде здравейте в горещината, добре, че има клима тука, че до сега да бях умряла!

Кажете нещо за летни колички, по марки, цени и местопродаване, МОЛЯЯЯЯЯЯЯ!

Аз ТСМ-а снощи го продадох по съвет на Сънчо!

Бети, мерси, че ми предложи! Отъврах се от тая гаД!

Искам тука на Луси да купувам едни сандали, ама са платнени, с гумена подметка и височки  - к`во ще кажете!

P. S. Организаторките, земете верно позачистете темата отпред от към непишещи мами, пък им оставете линк, та да видят що сме ги изтрили!

Съкровище, защо ще давата мацката на ясла, на работа ли ще тръгваш?

Вчера и ние по примера на Бубанка направихме плаж на терасата! Детето се изкефи тотално, а и аз, защото спря да нервничи и мрънка от горещините.

Шляпа във водата, докато гъбяса!!!

Уф, пак нещо си обърках поредността на писанията, ама карай...

# 70
Нансе, моите са все по-стари от втора ръка - не мога да помагам  Blush

# 71
  • някъде ... тук ...
Нансен, Ериа снощи спомена за нова количка - за 29лв, май от Комо беше Thinking Нека тя ти каже. Иначе аз счупих две втора употреба. Втората я завариха, но я ползвам много рядко, защото трябва да я връщам после Confused Карам си с комбинираната, ама ще е още малко. Гого не ще да седи вече.
За сандалите - не знам, не мога да ти дам съвет Confused

# 72
  • София, център
Бе то и аз, ми бяха дали една Monbebe, ама я счупих, и после купих тая ТСМ-ската, ама тя беше гаД. Та сега се чудя какво да купя.

А за сандалите - к`во казвата, да ги зимам ли?

# 73
  • някъде ... тук ...
Ако обхващат крачето добре и Луси ходи и стъпва удобно според теб - зимай ги Simple Smile

Бубе, що пък Реймънд и ББ си намесила сега newsm78

# 74
Нансен, Ериа снощи спомена за нова количка - за 29лв, май от Комо беше Thinking

да, има я при нас и ако нямах стара, щях да си я взема; доста мами я бутат, но аз не съм я пробвала и не смея да я препоръчам

Ели, за Реймънд и ББ беше от една простотийка от клю-то, но понеже не го харесвам Р., си я сложих докато не измисля нещо новичко Simple Smile

Последна редакция: пт, 30 юни 2006, 11:13 от bubanka

Общи условия

Активация на акаунт