Отговори
# 180
Здравейте и от нас  Hug
Весела седмица !
Емилия, добре дошла  Hug
Съкровищнице, браво на Калина, дона продължава така

# 181
  • София, център
Охх, Съкровищнице, просълзи ме, силен трепет е сполетял майчиното ти сърце.

Не веднъж съм си представяла, точно като теб, стъпка по стъпка, мига, в който ще зсе разделя с Луси, и ще я оставя при чужди за нея хора, па макар и педагози, па макар и за малко, и ми се свивало сърцето на топка...рожбички...

Но за съжаление не винаги можем да направим това, което ни се иска...

# 182
Здравейте!
Ние бяхме малко на почивка при баба и дядо и сега се прибираме доволни - аз се наспах, а Никол се наигра. Тати цял месец ще е нон стоп на работа и ние често ще прескачаме до нашите. Самички ни е скучно, но какво да се прави трябват парички за морето. Незная вие как сте, но мен една морска треска ме тресе. Само търся по сайтове подходящо мялсто, мнения, препоръки. Чудиме се още дали да взимаме малката. На мен ми се иска, но и малко ме е страх. Постоянно са някакви планове, какво ще яде, как да пътуваме, какво да вземем с нас и т.н.
Хайде отивам да почета какво става с вас докато ни е нямало.

# 183
Здравейте и от нас!
Добре дошла на Емилия  bouquet
Съкровищнице - браво на малката голяма Калина HugДържала се е геройски.Предполагам ,че и аз след някой и друг месец ще се чувствам по същият начин както ти .

Ние за първи път заведох ме Хрис на море в петък.Голям купон беше.Отначало като го вкарах ме във водата имаше малка уплаха от това огромното нещо ,но след това елате да ни видите.
Ето ви една снимка която отразя най-добре думите ми

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ina_hris05/album?.dir=dc58re2& … _hris05/my_photos

А  това са снимки от рожденния ден на Хрис
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ina_hris05/album?.dir=7da2re2

# 184
Мнооого е сладък Хрис  Heart Eyes ! Засмян, като зайче с две зъбчета  Laughing

# 185
Момичета, я да взема пак да се консултирам с Вас...
На някое от дечицата тук били ли са му ваксината паротит, морбили и рубеола (Триовакс)?
И как я понесоха?
И кофти ваксина ли е?

# 186
ОФ, и аз щях да питам,ама,нали съм си отвеяна...Тя  има ли вариант,който да си купиш (както примерно при ДТК-то -  Инфанрикс),щото ние сме  със силна реакция след всяка ваксина.

# 187
Уффф, Гале, разплака ме бе жена  Cry Нали ги правя и аз едни такива планове за септември, отсега ме тресе. Браво на сладката Калина, че така геройски се е държала, миличката  Heart Eyes
Дано се адаптира бързо, аз лично мисля, че по-добре се адаптират от по-рано, ама пък да ти се свие съцето да го дадеш толкова малко човечето. Ще видя, че аз като се знам...
Май за нас ще е по-трудно да тръгнат децата ни на ясла/градина отколкото на тях  newsm78
Кой друг се гласи за септември? Освен Ерия и ЕлиТ?

# 188
И аз го гласих Бобсъна за Юли,ама сърце не ми даде,та на есен и Бобсъна с песен отива в "Слънчевото Зайче"

# 189
  • Sofia
Мамчета мерси за добрите думи за щерката! Laughing
Ериа Ники е много сладък, ама защо само толкова малко снимки! Sad
Злата вещица е много готина и секси! Точно както я описа Петя! Честита нова самоличност!!! Wink
Еми добре дошла сред нас. wavey Габи е толям бонбон!!!
Съкровищнице браво на голямото ти момиче! Съжелявам, че толкова рано ти се налага да преживееш това, но всички нас ни чака рано или късно!
Сладък бонбон имаш "голям" мъж! Как си се чипа в морето и хич не му пука! Да го изпапкаш целия  remybussi
Ние сме добри след големите празненства. Добре че позахладня, та да ни остави Косара да поспиваме повечко. 
Хотче само вие останахте да пораснете! Чакаме утре едно голямо момиче да ни поздрави!

# 190
Злата вещица е много готина и секси! Точно както я описа Петя! Честита нова самоличност!!! Wink

# 191
Хрис голям сладур. Явно му харесва в морето.
Съкровищнице, ти май първа се престраши. не се притеснявай свикват много лесно децата, за разлика от нас.
Ние също се гласим септември за ясла, ама и на мен ми е едно свито. Хубавото е, че 4-5 деца от нейните приятелчета, с които сега са заедно всеки ден, почват и те тогава в същата ясла и дано поне като се познават да им е по-леко. Не, че сега си обръщат особено внимание, но все пак са всеки ден заедно и колкото и да е се познават.
Вещице, направо не мога да повярвам, че си намерила точно такъв аватар. Все едно си го направила ти по думите на Петя. Иначе Бубанка повече си ми харесва, но щом така си решила.
Косара е страхотна. За пореден път се учудвам как децата ви държат шнолки и то две.  #CrazyПри нас това е невъзможно.
Махам се да пооправя малко и идвам пак, че ми лиспвахте. Heart Eyes

# 192
Здравейте, ама вие не се спирате бе хора два дена ме няма и гледай изписали темичката аааааа Stop малко Wink Сега докато влеза в час ехейййййййй.
Галенце, браво на Калина представила се е добре кукличката. Оф представям си какво ти е на сърчицето, ама пусто трябва. Какво ли ще ми е и на мен като трябва да я пускам лелееееееее не ми се мисли.
Гледах много снимки абе всички много готини, страхотнии дечица Heart Eyes
Злата Вещица честита нова самоличност  bouquet

Какво стана с това време, ние се гласим за море  grinning039  sport027 sun то гадна работа Angry
Да ви се похваля моето момиченце вече почти ходи самичка, прави повече от 5-6 крачки и много смело, ама като рече да пада си затваря очите много е смешна hahaha
Сега бягам да  почина малко че днес едно голямо newsm79 newsm28 1dishes clean чакам свеки да идват при нас до четвъртък започваме да строим и ще сме пълна къща #Crazy оплаках се

Последна редакция: пн, 03 юли 2006, 17:57 от Сиси&Роси

# 193
Емилия, добре дошла !   bouquet

Гале, поздравления. Как си го описала само, така ме трогна. Това е нелек период и за детето, и за майката. Дано Калинка-Малинка винаги да се държи така. Като дойде нашето време за ясли /незнам точно кога ще е, може би другото лято или есен/, незнам какво ще правя, защото Стилян само знае моята фуста, както казва мъжа ми. Само мен търси, за мен мрънка, за мен протяга ръчички...толкова жал ми става, ама много лошо е свикнал. Ще видим как ще се представи август, когато го оставя за 1 седмица на майка ми. Ние нали ще ходим на море - уррррра...

Хрис е много доволен от морето. Браво на него. И аз исках поне за един ден да заведем Стили на море, ама мъжът ми: "не, та не". Здраве да е, догодина.

Бренин, за ваксината нищо не знам  newsm78. И нас ни чака в края на месеца.

Мацки, кажете ми само моят Стилян ли не ходи...Още не се притеснявам, ама като ви чета и като гледам другите деца в парка... newsm78 newsm78 newsm78  леееко се спичам!?

# 194
Благодаря на всички ви за приветствията. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт