Баба Марта си отива вече, чакаме те мъничко човече!

• 26 034
  • 753
  •   1
Отговори
# 735
  • Габрово
Каквото и да направиш първо си дай почивка 1 2 3 месеца и тогава се мятай 😁Ще се изненадаш как като човек се предаде всичко ми се нарежда и се случват чудеса Heart

# 736
Peoney прочети за билката Боровая матка. Аз се сдобих с нея много трудно. Дали от нея но имам О откакто я пия. Направих си тинктура и пия по 2мл дневно. Ако имаш интерес може да обменим инфо на лични, да не спамя тук.

# 737
Тинти , може ли повече информация за тази билка.
Скорпи успех този месец, може да е имплантация.
Пеони поне си в правилната посока, ще успееш Heart
 Днес теста ми беше бая наситен

Скрит текст:

# 738
Зейнеп, стига с тези тестове бе душа. Grinning Никой от този форум не може да ти каже дали и кога ще имаш О, само по тях.
На лично ме пита, сигурно не само мен и в другата тема писа (и там ти дадоха мнение).
Явно търсиш някакъв конкретен отговор.
Правиш утре теста и гледаш дали е положителен.
Няма смисъл всеки ден да качваш тестове, които очевадно не са + според спецификацията и да питаш как са. Wink

# 739
Добро утро, момичета! Пожелавам ви да имата слънчев и ползотворен уикенд!
На нечакащите да не дочакат и да ни споходят с хубави новини. На тези с О да действат и дано се хвани яйчицето. На тези след О, пазете се и се молете и аз се моля. На тези с Ц, отпуснете се и мислете колко слънчево и ведро ще е оттук нататък.
Скорпи, златна душичка си! Винаги успяваш да разведриш атмосферата. Значи догодина ще чакаме да ни посетиш и да ни наръсиш със син прашец Blush

# 740
Здравейте, мили момичета. Не знам дали помните, когато писах теста отрицателен. 4 дни преди датата на М, направих Престо и беше една черта. Купих си ваучер за тест на хормони, но цикъл няма. Съответно не знам как са ми хормоните. 3 дни след закъснение шуър чек, отново една черта. Имам някакви странни придърпвания от време на време, гърди не ме болят и цикъл никакви признаци, днес е 8 ден на закъснение. Понеже не съм доволна от моя гинеколог си записах час при д-р Зухра, но свободния час е чак на 30 в неделя. Около датата на О не съм имала категоричен резултат на тестовете. Надявам се да е била късна О и не знам дали би било възможно при два теста отрицателни да има бременност. Какво мислите?

# 741
Не знам дали при такова закъснение и отрицателен тест е възможно да има бременност. Надявам се. За съжаление може да е от хормоните. Друг път закъснявало ли ти е толкова, без да има бременност?

# 742
СУЗИ щом нямяш болка в гърдите, най-вероятно не се отделя Прогестерон и си нямала овулация, с това закъснения и болки в яйчника ми мирише на киста, иди на лекар по скоро....

# 743
Според мен болката в гърдите не може да е показател дали е имало О или не... това значи примерно,че аз никога не съм имала О, или не ми се е отделял прогестерон, защото аз лично никога през живота ми не съм имала болка в гърдите, нито повреме на МЦ, нито след него, нито по време на О, нито пък в началото на бременността ми, нито в момента в 22ра седмица от нея... но наистина си е хубаво, Сузи, да си минеш на лекар.. Blush

# 744
zeynep1992
Извинявай, но това е абсурдно. Гледах да не се меся, че не ми е работа,но.. Това, че нямаш болки в гърдите изобщо, ама изобщо не означава, че си нямал О. Моят единствен симптом за Б , беше че не ме боляха гърдите след О. Както знаеш при Б, прогестерона е в доста по-големи нива.
Да, на такова закъснение и отрицателен тест шанса не е голям и все пак.. Не е ок според мен да се поставя веднага диагноза. Да предполагаш, че е киста е прекалено сериозно. Има хора с по-слаба психика и възоснова на няколко реда, да се правят предположения за подобни неща, ами хубаво е да помислиш, преди да напишеш нещо, за да не си капо.
Извинявайте, наистина не исках да ми е подобен коментара, но си ви следя и темата ми е наистина много мила. Напрежението се усеща от километри. Аз все пак си пазя надеждата, стискам всички палци тоя месец момичетата, които изкарват вече доста месеци тук да отидат към отчетна ❤❤❤❤🙏🙏🙏🙏
Кики писали сме едновременно ❤

Последна редакция: сб, 23 мар 2019, 11:45 от Poly12

# 745
Поли това гинеколог ми го каза че болезнени гърди са сигурен признак на овулация ,извини ме ако греша, не съм наясно но съм имала киста и ми закъсня и е опасно, може от времето но лекар най-добре да я види.

# 746
Сузи може всичко да е Simple Smile
Аз не искам да ти давам надежди, с мойта късна О до 8-9 ден имах минус тест на шуър чек, а бях бременна.
Миглена много добре те попита по принцип редовен ли ти е Ц? При мен основно беше, че имах Ц като часовник на 28 дни и когато закъсня знаех, че не е случайно. Но най добре да те види доктор. Между временно си прави тест през ден, а дано се появи черта!

# 747
Момичета, малко извън нашите тревоги, но приятелката ми тръгва за Надежда за втори трансфер на замразен ембрион, след неуспешното ѝ ин витро. Стискайте ѝ палци, а религиозните се помолете за нея. Много ви благодаря. Надявам се този път да се получи, че много е рухнала вече.

# 748
Момичета в кауфланда в Тракия се натъкнах на най-новите тестове за овулация. Аптекарят каза че били най-точни GrinningSunglasses

# 749
Момичета, малко извън нашите тревоги, но приятелката ми тръгва за Надежда за втори трансфер на замразен ембрион, след неуспешното ѝ ин витро. Стискайте ѝ палци, а религиозните се помолете за нея. Много ви благодаря. Надявам се този път да се получи, че много е рухнала вече.
Аз да продължа офтопика - моята приятелка имаше 5 неуспешни инвитеота в Надежда. Отиде в Турция и забременя от раз в Бахчеджъ. Стискам палци на твоята приятелка, но ако не стане сериозно да си помисли дали да не се пренасочи.
Сега онтопик - всеки ден влизам, виждам 12654 мнения, превъртам само, за да видя снимка на тест. А то се оказва, че еди си кой си се кара с еди си кой си. И снимка на тест няма. Момичета, недейте да се кълвете. Оправдаваме всеки стереотип за жените така. Подкрепяйте се и спрете да си гледате циците, матките, коремите и спазмите. Не показват дали сте имали О, дали идва Ц или Б. Само се тормозите. Ако искате да сте 100я сигурни за О - отидете на ехограф.
Пеони, съжалявам, мила. Hug Но не се отпускай, начертавайте план за атака с докторите и се мятай на коня. Унивай за ден-два, но не прекалявай. Успехът предстои!
Скорпиии, хайде чакам сбъдване на предсказанието! Heart. Взимайте всички от синият ми прашец. Ръс-ръс. Имам в изобилие, споделям щедро. заповядайте.

Общи условия

Активация на акаунт