Баба Марта си отива вече, чакаме те мъничко човече!

• 26 025
  • 753
  •   1
Отговори
# 720

Иви, няма приятелка покрай мен, която да не е забременяла. Имала съм такива с по 5, 6 годишно чакане- всички са с деца вече. Коя с инвитро, коя нормално след неуспешно инвитро, някои просто си чакаха и имаха вяра и то се случи.
При нас май чакането е проблем. Всичките изброени по-горе, като започна да им обяснявам какви неща зная, се схващат. Никоя от тях не се е вглъбявала да чете, да се тества, да се интересува. Все са били по течението... Как, питам аз, кааак?
Е а баш това се питам и аз! Кааак!? Днес я питам как разбра?? Тест ли прави?? А тя небрежна, А не вика, отидох на доктор, че нали не ми дойде, реших, че имам хормонални проблеми. Бях спийчлес. На мене това никогиш не мож ми се случи.
Мила, дечицата идват когато е писано, и никога не казвай никога, ще стане и при тебе и при всяка една която  не се отказва .Честито на приятелката ти така е било писано.
Съншайн00,може би е било рано, на лентите нямай вяра, особено на One степ
Ами аз определено не съм се отчаяла или казала никога. За мойта приятелка само радост изпитвам, без грам да помисля за себе си. По принцип имам детенце малко и сега чакам да мине една операция и се надявам да си направим второ.
Аз мисля, че си мило момиче, но наистина това, че през пост пишеш ти изморява другите, и в желанието си да общуваш с всички просто казваш и неща, които някак са излишни. Дай си време и да опознаеш останалите преди да влизаш така лично в контакт. Казвам го с добро и е мое лично мнение. Аз не съм “стара”, “тартор” просто страничен наблюдател. Пишеш много често за вкуса на повечето хора тук. Simple Smile
Ако искаш не ми отговаряй за да не правим сага пак. Ако изпитваш нужда по-добре на лични.

# 721
Пеони, прегръдка! ❤ Всичко ще се нареди по най-добрия начин, сигурна съм!
Йоо, радвам се, че се завърна! 😍
Сънче00, дано да е рано за тест и след няколко дни да видиш най-хубавата втора чертичка! 😘
Джули, верно, че ми се изгуби от полезрението. Радвам се, да те прочета! 😘
Ивиед, след второто (което съм сигурна, че ще стане скоро) ви пожелавам и трето! 😍
Зейнеп, надявам се, че не си се обидила на Ивиед, но наистина малко по-чести са ти коментарите. Няма лошо да дадеш съвет или подкрепа на някоя, но на моменти ми идват коментарите ти като визуализация на фразата "на всяка манджа мерудия". Разбирам те, че се вълнуваш, няма нищо лошо! И както знаеш - желая ти всичко най-добро! 😊

# 722
Пеонеи, прегръдки, мила! За инсеменация също като Сън42 съм мислела. Ако не намеря Мъжа (с главно М) - ще търся донор. За това и аз не смятам това като нещо страшно, така съм си втълпила 🙄.
Иви, колко прекрасна новина, честито на твоята приятелка ❤ Ех, че яко! Малкото им чудо!
Яна, здравей, здравей! Ще дойде хубавата новина и при теб и при всички ни 👶🏻
Сън00, ах тези тестчета, ще те чакам след 3 дни да ни покажеш 2 черти 🍀 стискам палци!
Джо, евала, че отвори така разговора на темата 😝
Попи, тая лелка мръсна 👿, прегръдки
Изабел, действайтеее, хубав уикенд ще е ❤ Ние също с ММ едва успяваме през седмицата да направим нещо... то ние не се виждаме повече от 30 мин- час 😒, ноо какво да се прави... живот, хахаха.
Рокет, това с коша много ме разсмя! Хихи, правя го същото 😝. Още колко дни имаш до закъснение?
Йоана, Буболеса, Миглена оооох, здравейте МОМИЧЕТААА ❤❤😍
Аз да се отчета, от вчера почнах тестове за О., 10-ти ден от Ц. съм! Ще видим дали ще хвана някакъв пик. Каквото такова! Просто се радвам, че се усеща старият дух на групата и ми е някак готино 😝

# 723
Янче не съди по признаци, не го мисли,правете си кефа и се радвайте един на друг и бебчо няма да закъснее .

Старая се да не го мисля,но имам чувството,че всичко около мен крещи “бебе,бебе” 🤣

# 724
E.T, разминахме се с теб тоя месец 🤣

# 725
E.T, разминахме се с теб тоя месец 🤣

И то бая! Как така стана 😂 в един и същи ден ни бяха и О. и М. Следя те теб де! Чакам НОВИНИ след 2 седмици ❤

# 726
Янче не съди по признаци, не го мисли,правете си кефа и се радвайте един на друг и бебчо няма да закъснее .

Старая се да не го мисля,но имам чувството,че всичко около мен крещи “бебе,бебе” 🤣
познато, но гледям да се абстрахирам от тези мисли. Скоро ще правим почивка в Истанбул, прекрасния мл и любим град, ако ли не сега то там непременно трябва да стане ,като съм там сякяш съм в друг свят HeartHeart Eyes

# 727
Колко много сте изписали... Стана ми каша в главата. Simple Smile Малко ми е трудно в началото, докато ви опозная и се ориентирам в темата, за което се извинявам. Пеони, целта оправдава средствата и начина в нашата ситуация. Успех на всички, които не чакат тези дни и нека видим лавина от чертички! Успех и на всички, които са около овулация!  Няма да се предаваме и нека се подкрепяме в тези тема. Ние сме едно голямо семейство тук и като такова е нормално понякога да има напрежение, а като добавим и това, че сме само жени, правете му сметка... Grinning Важното е да се съобразяваме и да сме внимателни какво пишем, защото не знаем как ще се разбере отсреща. Simple Smile

# 728
Харесва ми приказката-те на кратко обобщено го каза Treio
Кой е в очакване да не посреща гости?

# 729
Лаленцето я няма. По спомени май има и закъснение. Не е писала или съм пропуснала. Надявам се всичко да е наред с нея и да завърши темата с 2 черти.
Редактирам, за да кажа, че излъгах, че не си купих нищо днес.😁 Имах глупостта да си купя един Sure Check за следващия петък 😁 Обещавам да го направя, само, ако закъснее. Нямаше да купувам, защото в почти всички аптеки вече ме познават. Даже като забременях, защото преди това изкупих доста, една аптекарка мена поздрави като ѝ дадох рецептата с Биозин мама, с думите „Браво, честито” 😁. Обаче си купих от Сандански, влизайки гордо и наперено, ама и там ще ме опознаят аххаха..
Абе, наистина се смях от сърце и ако трябва да ви разкажа и страничните неща, много ще се смеете, ама и ще трябва Peoney да пуска цяла тема само за този мой ден 😁

Последна редакция: пт, 22 мар 2019, 21:45 от Miglena90

# 730
Оххх, най-после да ви изчета Blush
Пеони, не се отчайвай, помни, че в крайна сметка на финала ще си имаш едно малко ревящо човече.
Рокетче, действай. Попълни документите, то така и така се чака... нищо не се знае какво може да се случи Wink
Йоанкаааааа Hug
Уфффф, имах нещо да казвам и на Меги и Е.Т. ама ще се върна пак.
Очите ми се затварят, много тежък петъчен ден имах. Утре ще се наспя.

# 731
Момичета, безкрайно ви благодаря за подкрепата Heart нямам думи Hug
За мен е 3 месец без овулация, което води към това, че имам проблем. Ще видим. Просто страшно ми дойде всичко.
Дано всяка от нас скоро гушка здраво бебе Hug

# 732
Момичета, безкрайно ви благодаря за подкрепата Heart нямам думи Hug
За мен е 3 месец без овулация, което води към това, че имам проблем. Ще видим. Просто страшно ми дойде всичко.
Дано всяка от нас скоро гушка здраво бебе Hug
Не се притеснявай. При мен я предизвикват със стимулация с медикаменти. Таблетките ми са 10.00 лв, поне това, което изписва моя доки. А може и да пробвате само със стимулация при теб и по естествен път да действате. Ако не се случи може чак тогава да пристъпиш към инсе.

# 733
  • Габрово
Peoney ще стане по естествен начин хич не се връзвай.....вярвай момиче дай си почивка от лекари и всичко напрягащо изследвания и т.н .Прави нещо завладяващо и по рядко мисли наистина HeartСори за лелките момичета ,супер за хваналите ову дано ви се получи още тоя Ц.Аз естествено чета за 5 мин всички и ми е хаос да цитирам ще оплета конците.Очаквах да видя някоя с плюсче така ми се иска не е късно събота и неделя ще е пак ще ви надзърна.
Аз съм 7 дни след ову и почна пак зацапването ама вече ми не пука даже и не чета не ме вълнува кой хор он коя ципа и какво там ми хлопа Joy
Ходих да ми хвълят едни карти ми момче ще е и до година каза ми и за женските ми неволи и че не е сериозно и няма попречи Joy аз съм шантава и вярвам защото ми се иска пък и ми позна на 90% стари неща точно за 5 мин ми нахвърли инфоза 1 живот Joy Та аз си реших да не си тормозя повече по въпроса .Затова пък ще се вълнувам с вас Heart
П.п на жената аз за деца не съм говорила тя ми рекна имаш 1 но ще имаш момче от сегашният мъж той е болен на тема дете и няма Joyбаси или мн познава или да пуска тото нацели ме пък ни ме знай коя съм сефте се виждаме.Сега ще си чакам догодината преди това повишението Joy

Последна редакция: пт, 22 мар 2019, 22:16 от danger#scorpion@

# 734
Mariana, права си. Док имаше много работа и не можахме много подробно да говорим. Тепърва предстои да обсъждаме подхода, само да се решим.
Heart
Скорпи, благодаря ти за куража! При мен просто има и друг проблем затова ни съветват да действаме. Hug
Момичета, много се извинявам че така нахлух. Утре ще ви изчета и ще пиша Heart

Общи условия

Активация на акаунт