Женени от пръв поглед < II сезон > тема 3

• 38 523
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Аз не мисля, че Василена е меркантилна. Тя си е постигнала някакво материално ниво за нея, иска мъж, който да е стабилен и да си е уредил живота. Какво по-нормално от това? Всъщност тя изказва на глас неща, които много от нас си мислят но нямат смелостта да изкажат. Да, можеше да замълчи за пред камерите, но само това. От двамата Никифор е по - свестен на пръв поглед, но да ме прощава изглежда като пълен мухльо, макар, че сигурно има добра душа.
Мерал и Ивана няма да ги бъде на 100%.

# 121
Бизнесмен очаквала, мениджър.. зъболекар. Човекът работи на летището , тя е инвестирала в устни и в страничка във фейсбук..
Коремче имал.. Принцесата иска някой батка с пари и джип, да я гледа и нея и детето..
Елементарно уважение липсваше , влезна в залата и беше като мумия .. усмихни се леко, прояви уважение.. човекът се скъса от притеснение да я чака Госпожа Кокона.
- Не ме целувай, не ме докосвай, не ме поглеждай..
😅🤫🤫🤫😅😏

# 122
  • София
Снощният епизод................
Честно стана ми жал за Никифор. Всичко започна уж добре и като почна да го пита: "имаш ли кола", "какво работиш" и направо ми дожаля. Той беше искрен и всичко си каза, а тя се държеше отвратително и надменно.
Според мен са можели да отложат снимките след като детето и е влезнало в болница....До края на снимките те няма да са заедно.
Дано той успее да намери жена подхождаща на него и да бъде щастлив.

Стана ми жал и за майката на Василена. Жената всичко е дала за да я отгледа добре, а тя е заприличала на инфантилно чучело.

# 123
И аз се включвам след снощния катастроф. За мен Никито е нормален човек с нормален живот, а Васито - хвърчи. Бъдете реалисти, как да живее семейство от трима самотници явно, всеки да поддържа дом ли, а и явно че майката живее в чужбина. А и нали това се очаква от връзката - тепърва да се гради дом и семейство. На мен ми се видя много нормален с нормални очаквания, но абсолютно разочарован. Разочарование и за двамата.Прекалено са различни. А за очакванията на Васито - без коментар.

# 124
  • София
Аз не мисля, че Василена е меркантилна. Тя си е постигнала някакво материално ниво за нея, иска мъж, който да е стабилен и да си е уредил живота. Какво по-нормално от това? Всъщност тя изказва на глас неща, които много от нас си мислят но нямат смелостта да изкажат. Да, можеше да замълчи за пред камерите, но само това. От двамата Никифор е по - свестен на пръв поглед, но да ме прощава изглежда като пълен мухльо, макар, че сигурно има добра душа.

Вече се каза, че Василена не е постигнала нищо сама. Родителите ѝ я подкрепят финансово и затова живее добре. Не виждам защо има претенции като на нея всичко ѝ е от мама и тате.

# 125
За продуцентите е разбираемо, че с такава като Василена са ударили джакпота и целта им изобщо не е да ѝ намират партньор, а да ѝ гледат сеира. Обаче не мога да разбера "професионалистите", които се съгласяват да участват в този фарс с името и с лицето си. Каквито и да са участниците, те се доверяват на психолозите, очакват някаква помощ от тях, а получават абсолютна гавра. Неморално, непрофесионално и некомпетентно! Кой нормален човек би се обърнал повече за съвет например към "семейната психоложка" Магдалена Слави-Трифонова, която или е видяла някаква семейна перспектива в тази двойка, или пък не е видяла и откровено ги манипулира за целите на предаването...
Дори подозирам, че думите на Василена, които толкова възмутиха всички /как се надявала мъжът да бъде изп.директор или зъболекар/ бяха адресирани към някой от екипа на предаването и тя едва ли е очаквала да бъдат излъчвани. Не беше ядосана толкова на Никифор, а на това, че не са взели предвид изискванията ѝ. Те може и да са абсурдни, обаче такъв им е договорът - приели са ги и и тя очаква, че ще ѝ търсят партньор по нейните критерии, а те я пускат по пързалката.

# 126
  • Terra incognita
Не гледах, началото и ми е чудно, Василена живее в жилище купено с нейни средства, кола ..и всички екстри са платени от нея, така ли, защото погледнах какво продава и не знам дали може сама да си позволи, всички екстри и почивки в чужбина. В момента разкостват Василена при Гала
Може да има някой таен любовник- провайдър, който обаче е женен и няма намерение да промени това😀

# 127

Меркантилна е, не го е постигнала тя, а тати и сега иска мъжа да го е постигал. Тя си продава дрешки във фб. Тя има силикон - той трябва да има пари.Точка. Но и за нея е разочарование, защото все пак това са и изискванията и тя се чувства излъгана.

# 128
Е, как не е меркантилна, като би преглътнала "шкембето" , ако бил мениджър, безнесмен или поне зъболекар.

# 129
Никой не съжалявам от снощния епизод. Ако има нещо положително, то е, че Василена най-накрая ще се приземи от коментарите, ако изобщо съумее да си изведе поука. Майка й какво да и симпатизираме - отгледала златното яйце и продължават, купили й апартамент, кола или сигурно на кредит ги изплаща от доходите си от магазина?
Никифор си е типичния стар ерген. Повечето жени бягат с 200 от такъв типаж и със сигурност не е заради външния му вид или баничарката. Други са потенциалните проблеми, които могат да възникнат, а и с тази маминка без коментар...Не разбрах защо не са се взели с кумата му, но тя сигурно си има семейство. А Василена колко е тъпа, хем не харесва младоженеца, хем един вид изревнува защо бил имал кума, а не кум.
Мисля, че всички са дружно за психолог.
Хипотетично, ако в предаването бяха намерили батка за Василена, мислите ли, че щеше да им се получи? Василена щеше да се мазни, но си мисля, че пак нямаше да имат шанс в дългосрочен план и то заради нея.

# 130
Ааа, хич не е меркантилна Василена!Нье!
Ако беше шкембест бизнесмен щеше да го приеме, ама нали не е реве с крокодилските сълзи.
Те бизнесмените се редят на опашка да задоволяват капризите на такива като Василенка Joy

# 131
  • Terra incognita
И аз не можах да разбера защо се съжалява майката на Василена. Сега се сети, след 33г, че, аджеба, нещо е сбъркала във възпитанието. Един родител си сверява часовника в движение, но и тя явно е живяла в облаците, мислейки си, че отглежда принцеса.
Честно, много се потрисам от подобни майки, като вземат да припяват и да се превъзнасят подир златното яйце- ах, на мама принцеската. Най- красивата! Най- умната!
И съответно принцеската литва отвъд облаците, а приземяването е трудно и болезнено.

# 132
Заключили сте старата тема, докато ви намеря се изпотих.
Василена снощи изби рибата от тъпотия. Joy

# 133
  • Варна
Вие не чухте ли, че Василена обясни, че иска мъжът до нея да си е изградил тези неща за самия него. Аз я разбирам, но не я оправдавам за това, че така грубо и първосигнално се изказва. Ако мъжът е постигнал някакво нормално материално ниво, самият той ще има самочувствие, ще излъчва увереност и няма да се държи като настъпан охлюв! Все пак за човек на 40 години говорим. С тази лъхаща от него неувереност какво очаква да привлече? Ами и аз очаквам мъжът до мен да има кола някаква примерно. И да изглежда добре. Меркантилна ли съм?

# 134
Не гледах, началото и ми е чудно, Василена живее в жилище купено с нейни средства, кола ..и всички екстри са платени от нея, така ли, защото погледнах какво продава и не знам дали може сама да си позволи, всички екстри и почивки в чужбина. В момента разкостват Василена при Гала
Може да има някой таен любовник- провайдър, който обаче е женен и няма намерение да промени това😀
Да, детето и  е от такъв мъж.

Общи условия

Активация на акаунт