Женени от пръв поглед < II сезон > тема 3

• 38 506
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
Родителите ѝ са заможни. Цял живот е получавала всичко на тепсия. Според майка ѝ от нейните комплекси, че тя самата е нямала като дете и се е омъжила за заможен мъж и искала детето ѝ да има всичко.
Всичко , което Василена има е благодарение на тях. Тя си каза, още в първото предаване , че много ѝ помагат.

Завършила е частна гимназия,частен университет..цял живот е живяла с идеята , че е Хай левъл...А всъщност е сапунен мехур..

Чудесен пример какво не трябва да правим за децата си!

# 106
Според това, което са показали до момента от нея,със сигурност е изпаднала в тежък нервен срив. Изключително лабилна е. А коментарите за външния вид според мен са ѝ болното място и няма да се очудя , ако са ѝ сложили инжекция с нещо успокоително.
Малко ми е жал за нея. Но има един лаф - каквото посееш, това ще пожънеш.

# 107
Само дето не виждам как се издържа сама от магазина за парцали във Фацето.

# 108
Само дето не виждам как се издържа сама от магазина за парцали във Фацето.
Е, не се! Пак родителите ѝ. Това е повече от ясно. С тези парцали, които продава трябва бая да се напъне.  Не е единствената продавачка на дрехи от Алито във фб..

# 109
Значи и Василена е хрантутник, бих приела претенциите и, ако сама беше постигнала всичко, а не ' помощ' брой, тогава дори щяха да и се възхищават. Тогава ние с 1000 лв. заплата и пътуващите с автобуса, щом си плащаме сметките сами, няма да се отчайваме Sunglasses

# 110
Скрит текст:
Благодаря за новата тема. Един разбор от мен и се връщам да ви чета

1. Василена е права до някаква степен - приема се за успяла жена, защото успява да издържа себе си и дъщеря си, да си позволи хубава кола и почивки. Нормално е да търси мъж с по-големи възможности от нейните, а не такъв, който тя да издържа. Просто начина, по който изразява изискванията си е дразнещ и би отблъснал всеки мъж от нея

2. Реакцията й беше глупава. Записала се е за това предаване, не е харесала мъжа - добре, случва се. И аз не го харесвам. Но можеше да се държи нормално, да се покаже, като една добре възпитана жена и по този начин щеше да извлече много повече ползи от това предаване. Щеше да си направи безплатна реклама на страницата за дрехи, щеше да стане разпознаваема и харесвана с доброто си поведение жена, щеше да си направи една хубава и безплатна сватба, щеше да си отиде на една хубава и безплатна почивка, да поживее с мамин Кольо 2 месеца и да се разведе. А след края на предаването щеше да е спечелила много повече плюсове за себе си, отколкото минуси. А тя, с това си поведение буквално накара хората да я намразят още от самото начало, ще трябва да изтърпи всичките месеци на снимки настроена крайно негативно и накрая какво - нищо!

3. Има интересни изисквания за мъжете - малко от типа "мутра". Иска да е напомпан батка със скъпа кола, много пари и т.н. Но не предлага нищо в замяна. Смята /както повечето млади момичета днес/, че щом е "инвестирала в себе си" с подобрения, това е достатъчно. Акъл не е нужен - само претенции. Но с това си поведение на разглезено малко дете доста бой би изяла точно от такъв тип мъже, за какъвто мечтае

4. Никифор - това мамино синче е пълен потрес за мен. И аз не бих останала с него. Да - скромен е, държи се възпитано и т.н., обаче с такава мама и сестричка зад гърба си аре нЕма нужда. Жал ми е за него до някаква степен - ще си стои сам, като куче цял живот. А, ако случайно някоя се влюби до полуда в него и се излъже да се ожени за него, то тогава жална й майка.

Абсолютно подкрепям.

Човекът е земен, практичен, не залага на въздухарски имидж. Веднага е сметнал, че ще спести пари от данък, застраховки и подръжка. (обаче аз съм омъжена от много години, минала съм през много перипетии, вкл. материални, и много ценя практичното отношение към живота) В този смисъл, според мен, той има достатъчно средства за старт на едно семейство, защото явно умее да си прави сметката. Която го хареса, ще може да разчита на стабилен и отговорен човек.
Мдаа, човека е спестовен, и сигурно от спестовност води мацките да живеят в къщи, при онези чудеса сестра му и майка му. Нищо чудно, че всички са избягали, някои вероятно с писъци.

# 111
Добре де..когато го представяха, защо останахме с впечатление, че е бизнесмен и защо го снимаха в някаква лъскава кола?

# 112
  • Тра-ла-ла
Определението "този човек" звучи като да не им са се получили нещата с Василена. Издава вътрешна информация....

# 113
  • Sofia
И при Гала коментираха и всички са крайно възмутени и шокирани Sunglasses

# 114
Василиса мерджан кара - Це класа модел 2010-2012 някъде. Едва ли я е взела нова от магазина, но пак са си едни 20-30 хиляди лв. Бах тоа онлайн магазин Grinning

# 115
  • София
[

Човекът е земен, практичен, не залага на въздухарски имидж. Веднага е сметнал, че ще спести пари от данък, застраховки и подръжка. (обаче аз съм омъжена от много години, минала съм през много перипетии, вкл. материални, и много ценя практичното отношение към живота) В този смисъл, според мен, той има достатъчно средства за старт на едно семейство, защото явно умее да си прави сметката. Която го хареса, ще може да разчита на стабилен и отговорен човек.
Мдаа, човека е спестовен, и сигурно от спестовност води мацките да живеят в къщи, при онези чудеса сестра му и майка му. Нищо чудно, че всички са избягали, някои вероятно с писъци.

Това е неправилното разбиране за семейство в Бг. Най-вероятно като единствен мъж в семейство с две жени на него се разчита за подкрепа. Ако сестрата не може да се справя сама финансово, то живеейки заедно си делят сметките и си помагат.
Само в този форум има толкова много теми, в които се описва как младите търпят какво ли не заради съвместно живеене с родители, защото е грешно да се дават пари за квартира.

Допълвам: не съм фен на Никифор, нито одобрявам всичко в него. Обаче от двамата, той е по-свестния човек.

# 116
Жълто цвете, тук съм съгласна с теб.

Последна редакция: чт, 14 мар 2019, 10:19 от Lemy

# 117
  • София
Вероятноста Никифор да си намери жена след предаването според мен е голяма.
Василиса не ви ли прилича на Луна?

# 118
Вероятноста Никифор да си намери жена след предаването според мен е голяма.
Дали?
Трябва много да се мрази, за да си причини тези свекърва и зълва.
Макар, че що девойки го харесаха, направо да почват да му пишат във фейса, да са по-напред в навалицата... Sunglasses

# 119
  • На морето!
Нищо във вчерашния епизод не ми хареса- нито Василена, нито Никифор, нито майките им, може би само кумата даваше признаци на разум.
Василена е покъртително просто парче. Тъси си своя мускулест батко, но е склонна да се задоволи и с шкембест чичко ако е мениджър с личен шофьор. Невъзпитана, смешна и жалка. Майка ѝ постъпи ужасно с позицията си на "поемаща вината заради тежкото си детство", с която единствено и само цели да измие срама си и да прехвърли топката на детето си. Ако наистина искаше да оневини дъщеря си трябваше да излезе и да я защити, като дори надгради теорията колко неподходящ е всъщност Никифор и каква принцеса е щерката. Така всички щяха да насочат негативите си към майката и дъщерята нямаше да е отрицателния герой в шоуто. В крайна сметка дъщеря ѝ е просто меркантилна и ограничена, не е сериен убиец или нещо подобно, за да заслужи такива откровения от собствената си майка в национален ефир.
Никифор е въплъщение на всичко, което не харесвам в един мъж- клише без собствено мнение, което търси фуста, под която да се скрие, защото мама вече го е зарязала самичък на крехките 41г. Външния вид няма да коментирам, но и там има още много какво да се желае, въпреки природните дадености. Освен всичко това и постоянните му провокации завоалирани като шеги, както и неистовото му желание за физическа близост са просто черешката на тортата. На мястото на Василена не бих му позволила да ме целува, това си е интимност, която няма как да позволиш на човек, когото не харесваш.

Допълвам: Най-малко от всичко харесвам специалистите, които събраха тази двойка. На всеки е ясно, че те са тотален разрив, стоицизъм е дори, че издържаха сватбата.

Общи условия

Активация на акаунт