Женени от пръв поглед < II сезон > тема 3

• 38 539
  • 740
  •   1
Отговори
# 285
# 286
Майка му на Никифор живее и работи в Италия.
Има интересни постове във ФБ профила му и от тях се разбира.

# 287
Обаче едно нещо не може да й се птрвче на Василена-че нарича нещата с истинските им имена. Знае си какво иска, че е кифла, последователна е така да се каже и не се прикрива. Да, поведението й беше грубо и невъзпитано, но явно е била шокирана и първичните й емоции надделяха. Но ще има тепърва да пати от участието си...

# 288
  • Terra incognita
Сега стотици гнусни индивиди са се почувствали велики, че са й сринали бизнеса. Ганьовска работа.
Никой нищо не й е сринал. Сривът е лично нейно дело. Никой не е отговорен за собствените й грешки и въздухарско мислене, както и за това, че няма два грама акъл, за да направи връзката причина- следствие.

# 289
Не знам посвано ли е, нямате изчитане ей:

# 290
  • Тра-ла-ла
Сега стотици гнусни индивиди са се почувствали велики, че са й сринали бизнеса. Ганьовска работа.
Никой нищо не й е сринал. Сривът е лично нейно дело. Никой не е отговорен за собствените й грешки и въздухарско мислене, както и за това, че няма два грама акъл, за да направи връзката причина- следствие.
И за това стотици "безгрешни" хора трябваше да хвърлят по камък? Айде, нема нужда...Злобничка нация сме си. Спор няма. Че и народни поговорки има в тази насока.

Кому е нужно да й нападат бизнес страницата? Не могат да се ограничат само с плюене в страницата на "Женени от пръв поглед"?

# 291
Сега ми стана ясно защо снощи се е сринал Фейсбук – не е издържал на наплива от коментиращи хейтъри.  Laughing
Или заради камъните?

# 292
  • София
Майка му на Никифор живее и работи в Италия.
Има интересни постове във ФБ профила му и от тях се разбира.

Така е. Че и мъж до себе си има жената.

# 293
  • София
Ем, нали трябва да се покаже като истински мАж Mr. Green
Дааа. Ако в неговите представи мъжеството е нещо такова, ясно е защо още си е сам на тези години.  Laughing

# 294
  • Terra incognita
Нямам информация дали някой й е нападал страницата. Тя сама си я е закрила, защото най- вероятно се срамува.
Да е мислила, преди да се държи като говедарка с претенции на принцеса.
И най- големият идиот би се замислил за онлайн бизнеса си (и репутацията), преди да се излага така пред половин България.

# 295
Принцесата когато се е записвала в предаването не е мислила,когато снощи си избълва тъпотиите също не помисли, а сега хората да мислят да нейният бизнес,айде няма нужда. Съвсем доброволно си е дала дупето под наем и е трябвало да се сети,че може да има кофти коментари,  никой не е длъжен да мисли за нейният имидж.

# 296
  • Тра-ла-ла
Обаче Никифор вече има над 43 нови приятели във Фейса Mr. Green

# 297
А бе аз съм по стара от нея. И тати не ми е подарил апаратамент и кола. И двете ги имам и продължавам да си ги плащам. Ни съм кифла, ни съм смотла. И малко дете издържам. Не ми се нрави някой да дойде и него да издържам. Така, че донякъде е права, но само донякъде. С повече такт и с по малко превземки щеше да получи одобрението на публиката. А ся- у и а.

# 298
Като му гледам профила на Никифор, не ми прилича да е чак толкова захлюпен. И екскурзии си прави /страната и чужбина/ и с хора се събира и на заведения ходи. Всъщност не се облича и чак толкова зле - нормални дрехи като за него.
Колата му е била Нисан - видях на една снимка, че си е снимал волана, докато е пътувал към Германия, Чехия и т.н.

# 299
Нямам информация дали някой й е нападал страницата. Тя сама си я е закрила, защото най- вероятно се срамува.
Да е мислила, преди да се държи като говедарка с претенции на принцеса.

Няколко симпатизанти на Никифор се похвалиха, че са заринали с коментари страницата ѝ за облекла във фейсбук. Василена първо ги блокирала персонално, но явно е било трудоемко да ги блокира един по един и сутринта е блокирала самата страница.

Общи условия

Активация на акаунт