Женени от пръв поглед < II сезон > тема 3

• 38 503
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
В която и държава да е с тази празна глава и свръх его не би се пласирала. То в чужбина ринат за Василена, все едно там нямат такива кухи лейки.

# 76
Вчера научих за това предаване и се включвам в темата за първи път.
Казали сте много неща и съм съгласна с повечето, но не и че в други държави Василева ще се пласира лесно. Такова елементарно същество, за което силиконът и джуките са връх.

# 77
Може и да не живее с майка си Никифор, но от казаното от нея останахме с такова впечатление.
Но това е най-малкият "проблем", от това, което показаха и двамата.
Майката на Василена ми се видя най в час от двете фамилии.

# 78
  • Някъде там
Вчера нямах възможност,сега го пуснах епизода.
За първи път ми се случва да се почувствам некомфортно и да спра предаване преди края.
Не виждам защо казаха да.
Лично аз бих платила неустойките при такава ситуация.Абсурдно е да си причиняват това един на друг..

# 79
Ама чакайте малко, Василена не знае, че Никифор живее с майка си (което май не е и вярно). Това го знаем ние. Да го отсвири, след като разбере този факт - ок, но тя даже не му даде шанс. Принцесата.

# 80
Проблема е там, че въпросната принцеса няма реална преценка за себе си. Не и се падат нехранимайковци, а тя си ги избира. Защо на мен не ми се е “паднал” такъв? Защото човек сам кове съдбата си. Нито блести с външност, нито с изказ за това е нужно да свали малко гарда. Млад мъж с възможности никога няма да я вземе, той търси някое младо момиче с благ характер, защото мъжете не обичат драми и истерии без значение колко е красива въпросната жена.

# 81
  • густо майна Филибето
Аз не познавам ергени, без материални възможности, които живеят самостоятелно. С баничарката ще изкара колкото за квартирата, и ще мизерства.
 Съвсем обикновен мъж, избора в предаването е лош. Каквато и да е Василена, я разбирам. И аз не бих си легнала с него на нейно място. Пълен смотльо.

# 82
Бих сватосала Никифор с Антония от първи сезон ✌😂
Какво ти е направил 😂😂

# 83
Тази Василена много се възмути от баничарката, та ми е интересно тя какво толкова кара. Някоя нова Х5-ца ли?

# 84
  • густо майна Филибето
А какво стана с Антония, запази ли се семейството?

# 85
Да погледнем реално, те не са един за друг. Ако са ги събрали за сеира нямам думи .

# 86
Ами никой не я кара да ляга с него. Можеше интелигентно да обясни, че не го харесва и че тя търси друг типаж. Никой нямаше да я обвини за каквото и да е. Но тя толкова си може.

# 87
Ако някой още веднъж пита за Антония и оня льохман ще си ударя телефона в земята, честно. На всяка страница се обсъждат тия двамата смешковци забравени и от Господ.

# 88
  • Бургас
А какво стана с Антония, запази ли се семейството?
Разведоха се. Дотежало на жениха да ги издържа, защото тя имала голям заем. Взела му и половината парцел, подарък от кума.

# 89
Василена е ясно, че живее с нереална представа за себе се, ама и Никифор не ми се струва читав. Точно като някой девственик се държа и така пресираше за целувки. И беше чак обиден и ядосан, че няма да си прекара първата брачна с нея. За детенцето направи няколко коментара и натърти как искал обаче собствено на всяка цена. Май е от тоя тип дето си мисли, че щом му е жена вече официално няма право да се дърпа и да отказва. Да не кажа голяма дума, ама малко на насилник ми мяза с тоя поглед.

Общи условия

Активация на акаунт