Женени от пръв поглед < II сезон > тема 3

• 38 474
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
Хора, четете моля ви, не знам за кой път ще пиша за Наско и Антония - разделиха се. Много е неприятно през 2 пост да се обяснява едно и също.
Няма как да си кажат "Не". w00x, който е бил сред последните 15 кандидати, обясни (сигурно 1235667 пъти) , че няма как, защото имат договори и са задължителни. В противен случай следва неустойка, която по груби изчисления е около 30 к.

Разбирам Василена, донякъде. Изнервена заради детето си, мъжът не е това, което е очаквала. Но възпитаният човек знае как да бъде тактичен, така че да не урони достойнството на напълно непознат човек.

Последна редакция: чт, 14 мар 2019, 10:51 от BaDBluEeYeS

# 91
  • Някъде там
Добре де в анкетните карти и при разговорите с избиращите ги не посочват ли какъв тип половинка искат?
Как може ти да кажеш че искаш мъж с хубаво телосложение и финансови възможности и те да ти изберат обикновен човек с шкембе и служебна баничарка.😊

# 92
И това обясниха. Няколко пъти.

# 93
  • Пловдив
Еххх, възпитание, възпитание, къде си? Ценности също. Срам ме е вместо нея. Как може, на тази възраст, мечтата ти за партньор да е свързана с "бицепси, трицепси и пр."? Да, не ти е допаднал - ОК. Ама, то си има начини на изразяване, с които да НЕ изглеждаш жалка. После се чудим защо жените най-често са определяни като меркантилни същества. Баничарки, кореми...Ох. На мен също не ми допадна, но никога не бих си позволила да унижа човек публично, още повече като с нищо не го е заслужил. Ама, явно принцесите така правят. Аз като една обикновена гражданка, а не royalty как да знам?

# 94
Василена отдавна е изпуснала последния влак, но още чака на перона да пристигне луксозен "Ориент експрес".  Никифор има голям шанс да си намери жена след края на предаването, както Георги от първия сезон.

# 95
  • Бургас
Василиса Прекрасная Laughing след това предаване съвсем загуби шансове за нормален мъж. Няма да дочака принца, накрая ще клекне и на коня му...Laughing

# 96
  • София
Аз не познавам ергени, без материални възможности, които живеят самостоятелно. С баничарката ще изкара колкото за квартирата, и ще мизерства.
 Съвсем обикновен мъж, избора в предаването е лош. Каквато и да е Василена, я разбирам. И аз не бих си легнала с него на нейно място. Пълен смотльо.

Човекът е спедитор, работи в спедиторска фирма и колата му е служебна, т.е. той не изкарва пари с баничарката, а си върши работата и в същото време от фирмата са му разрешили да я ползва лично в извън работно време. Сега не знам как е, но преди години, преди времето на разцвета на IT индустрията, спедиторите си бяха доста добре платени служители. Това беше една стабилна и добре платена работа и доста желана, поне в София.
На мен ми направи много добро впечатление, че след като са му дали служебна кола е продал личната си. Човекът е земен, практичен, не залага на въздухарски имидж. Веднага е сметнал, че ще спести пари от данък, застраховки и подръжка. (обаче аз съм омъжена от много години, минала съм през много перипетии, вкл. материални, и много ценя практичното отношение към живота)
Автомобилът е вещ, която с времето губи стойност и ако не ти е нужен по-добре да го продадеш и да спестиш пари. В този смисъл, според мен, той има достатъчно средства за старт на едно семейство, защото явно умее да си прави сметката. Която го хареса, ще може да разчита на стабилен и отговорен човек.
Едиствено в него ме подразни, че не уважи желанието на Василена да не я целува по устата и да не скъсяват дистанцията веднага. Обаче мъжка му работа, като мисли с долната глава горната се изключва.
Василена няма да я коментирам. Просто няма смисъл. Много претенции, никакво покритие и лошо възпитание. Жал ми е за майката. Явно късно е разбрала какво "чудовище" е отгледала.

# 97
Леле, тая Василена на 33 години ли била??? На мен ми изглежда на 43....

Гледах снощния епизод и останах потресена. Чак толкова проста и невъзпитана "кифла" май не са ни показвали. Майка й, горката, й идваше да потъне вдънземя от срам.

Жалко за Никифор, който се е надявал посредством предаването да попадне на свестен партньор.
Въпреки че и той си има недостатъци - доколкото разбрах, той вероятно до този момент е живял с майка си. На 41? Нищо чудно, че все още е ерген...

# 98
  • София
Василиса Прекрасная Laughing след това предаване съвсем загуби шансове за нормален мъж. Няма да дочака принца, накрая ще клекне и на коня му...Laughing
Ще клекне тя... ако конете са поне 115 Wink

# 99
И двамата имат над какво да поработят. Все пак да не забеавяме, ме това е предаване и могат да го монтират както си искат. Никифор ми се видя малко смотан, но някоя с такт може да го моделира. Външно също не е толкова зле. Василена - за нея не знам какво да кажа, май и се иска някой поне амбициозен и отворен човек, който да я грабне. Никифор е твърде спокоен за нея.

# 100
  • Бургас
Ще клекне тя... ако конете са поне 115 Wink
Ще клекне и за по-малко. Жени като нея, които лъжат и за годините си, дори оттам да започнем...След някоя и друга  годинка е готова. То това беше отчаяно от нейна страна, вече се пързаля по нанадолнището...Тия кризи: Не се харесвам, лелка, лелка..." не са случайни.

# 101
Не гледах, началото и ми е чудно, Василена живее в жилище купено с нейни средства, кола ..и всички екстри са платени от нея, така ли, защото погледнах какво продава и не знам дали може сама да си позволи, всички екстри и почивки в чужбина. В момента разкостват Василена при Гала

# 102
Родителите ѝ са заможни. Цял живот е получавала всичко на тепсия. Според майка ѝ от нейните комплекси, че тя самата е нямала като дете и се е омъжила за заможен мъж и искала детето ѝ да има всичко.
Всичко , което Василена има е благодарение на тях. Тя си каза, още в първото предаване , че много ѝ помагат.

Завършила е частна гимназия,частен университет..цял живот е живяла с идеята , че е Хай левъл...А всъщност е сапунен мехур..

# 103
  • София
Добре поне, че вече си е заключила профила във ФБ и не могат да коментират на страницата ѝ. Всъщност хората, които я обиждат така злостно, по нищо не се различават от самата нея. Точно така тя коментира и Никифор. Личните нападки винаги са много грозни.

# 104
Благодаря за новата тема. Един разбор от мен и се връщам да ви чета

1. Василена е права до някаква степен - приема се за успяла жена, защото успява да издържа себе си и дъщеря си, да си позволи хубава кола и почивки. Нормално е да търси мъж с по-големи възможности от нейните, а не такъв, който тя да издържа. Просто начина, по който изразява изискванията си е дразнещ и би отблъснал всеки мъж от нея

2. Реакцията й беше глупава. Записала се е за това предаване, не е харесала мъжа - добре, случва се. И аз не го харесвам. Но можеше да се държи нормално, да се покаже, като една добре възпитана жена и по този начин щеше да извлече много повече ползи от това предаване. Щеше да си направи безплатна реклама на страницата за дрехи, щеше да стане разпознаваема и харесвана с доброто си поведение жена, щеше да си направи една хубава и безплатна сватба, щеше да си отиде на една хубава и безплатна почивка, да поживее с мамин Кольо 2 месеца и да се разведе. А след края на предаването щеше да е спечелила много повече плюсове за себе си, отколкото минуси. А тя, с това си поведение буквално накара хората да я намразят още от самото начало, ще трябва да изтърпи всичките месеци на снимки настроена крайно негативно и накрая какво - нищо!

3. Има интересни изисквания за мъжете - малко от типа "мутра". Иска да е напомпан батка със скъпа кола, много пари и т.н. Но не предлага нищо в замяна. Смята /както повечето млади момичета днес/, че щом е "инвестирала в себе си" с подобрения, това е достатъчно. Акъл не е нужен - само претенции. Но с това си поведение на разглезено малко дете доста бой би изяла точно от такъв тип мъже, за какъвто мечтае

4. Никифор - това мамино синче е пълен потрес за мен. И аз не бих останала с него. Да - скромен е, държи се възпитано и т.н., обаче с такава мама и сестричка зад гърба си аре нЕма нужда. Жал ми е за него до някаква степен - ще си стои сам, като куче цял живот. А, ако случайно някоя се влюби до полуда в него и се излъже да се ожени за него, то тогава жална й майка.

Общи условия

Активация на акаунт