Женени от пръв поглед < II сезон > тема 3

• 38 679
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
Едва ли лъже за детето. Никоя нормална майка не би се оправдала с това, че детето ѝ е болно. Ами личеше, че не ѝ е ок още от вкъщи.
Каза, че е с ротавирус. Те лежат в инфекциозно, та който и да е придружител не биха да пуснали току -така само за една сватба.
Може дядото да е( макар че по принцип мъже пускат изключително рядко за придружители) или някоя близка жена- леля ѝ, другата ѝ баба.

# 151
Предполагам в договора им пише при форсмажорни обстоятелства какво се прави. Едва ли не може да се отложи сватбата при непридвидени обстоятелства. Щом детенце е толкова болничко, че е хоспитализирано, да бяха отложили сватбата! Или Весиленка бърза да хване мъжа-мечта и не е пожелала отлагане. Мисля на глас просто. Сега, като не се оправдаха очакванията й(меко казано)-ревна за детето. Сигурна съм, че е притеснена, но да беше говорила с продукцията. Ако младоженеца беше според нейните критерии-сигурно щеше да вярва, че детето е в добри ръце при лекарите, че се доверява на грижите на близкия човек, на който е поверила грижата за нея. Предполагам.

# 152
Все по малко са хората на 40 с двайсет годишни деца. Масово хората се женят и раждат над 30.

Да..... Сега. Преди 20-тина години мисля, че не е било точно така

# 153
Хахахха, не мога! 😂😂😂
“Да, но тя е само за нас двамата.
-Ммъъъ.
В смисъл такъв, за двама е.
-Каков е?!
-Тя е...такава баничарка. 😁😁😁

Къде ги събраха тия двамата?!🤦🏻♀
А, вас от кога ви търся. Навъртяли сте трета тема.

# 154
Вчера за пръв и вероятно за последен път гледах това предаване. Изумена съм! Как е възможно, какви договори са подписали тези хора? Каквито и да са хората, не коментирам, защото  всеки човек има и силни и слаби страни. Във всеки може да се открие нещо положително и да се развие, както и да се тушират отрицателни качества. Предполагам, че никой от лесно не се записва на кастинг за намиране на партньор. Според мен при последната двойка е налице уронване на авторитета, достойнството, даже на човешки права. Бих съдила предаването и специалистите (зависи от договора, но всеки трябва да гледа какво подписва). Ако аз си върша така работата, отдавна да съм безработна.
Тъжно, много тъжно е усещането от  предаването, останало у мен.

# 155
И сега в малките градове се женят на по 20.

# 156
Аз като по-проста не разбирам значението на думата "провайдер". Моля, бихте ли ми обяснили значението й, едва ли е просто доставчик. Мерси

# 157

И щот се женят на по 20, на 30 се развеждат. После реват, че новия няма кола и апаратамент, не е бизнесмен или поне зъболекар Joy

# 158
Провайдър е спонсор.

И щот се женят на по 20, на 30 се развеждат. После реват, че новия няма кола и апаратамент, не е бизнесмен или поне зъболекар Joy
И това е така. Но мисълта ми беше, че все още много хора се женят и раждат на по 20. Когато раждах сина си бях на 30 без 23 дни и се оказах най-възрастната родилка. Останалите бяха 21-23. И не бяха представителки на онзи етнос.

# 159
Провайдър е чичко паричко. Доставчик наистина- доставя материални блага на реципиента, който се е закачил за него.

# 160
Ако въпросният мъж изглежда добре и е финансово стабилен ще има достатъчно умствен багаж, за да не чака от предаването да му избират булка.

# 161

Леко се оспамва темата, но от къде такива кардинални изказвания? Познавам поне 3 близки семейства, създадени около 20-те + моето/на 24г/ и всички са си щастливо женени и не тичат след децата си на 40г, защото децата са пораснали. Гледаме си живота и работата.

# 162
Интересно ми е, щом 5 годишната й дъщеричка е в болница, кой е при нея? Мама се жени, баба присъства на сватбата - само ли са го оставили това малко детенце в болница?

Така, като я гледам Василенка, явно преди 6 години е успяла да се добере до някакъв заможен мъж и се е опитала да го върже с дете. Обаче той явно е имал достатъчно акъл, за да избяга от нея, а тя живее с надеждата, че щом тогава е успяла, значи и сега ще успее със следващия. Само дето вече е 30+, изглежда, като 40+, поведението й е, като на 8 годишна, претенциите и са, като на 18 годишна и шансовете й са нулеви
Може бащата и другите баба и дядо да са там.

Може. Но нали тя каза, че не поддържа никакви отношения с бащата на детето - или бъркам?

# 163
И аз познавам такива. Айде мир.

# 164
Аз не мисля, че Василена е меркантилна. Тя си е постигнала някакво материално ниво за нея, иска мъж, който да е стабилен и да си е уредил живота. Какво по-нормално от това? Всъщност тя изказва на глас неща, които много от нас си мислят но нямат смелостта да изкажат. Да, можеше да замълчи за пред камерите, но само това. От двамата Никифор е по - свестен на пръв поглед, но да ме прощава изглежда като пълен мухльо, макар, че сигурно има добра душа.
Мерал и Ивана няма да ги бъде на 100%.
Човек и да е върло меркантилен, пак трябва да има възпитание, да не говори за тези неща в ефир. Кажи, че сте несъвместими, кажи "не е мой тип", кажи "имаме различни разбирания явно за финанси и тн.", вместо да се изпляскваш публично че КОЛАТА Е ВАЖНА.
Аз казвах още в първата тема, грозни жени като Василена, които компенсират с корекции, винаги имат изискване мъжа до тях поне да е неоспоримо хубав. (понеже тяхната собствена "красота" ще я оспори всеки)

Общи условия

Активация на акаунт