Женени от пръв поглед < II сезон > тема 3

• 38 682
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
Факт е, че Никифор отдавна е трябвало да се отдели от майка си, за жена и деца да не говорим. Каквото такова. И също така, неоспорвано е, че много хора на 40+ стават баби и дядовци. Никой не е искал да обиди някого лично. Няма критерии за това

# 181
Никифор май е имал преди баничарката кола Maserati през 2015 година

Скрит текст:

Това са снимки от автокъща. Явно е обикалял да гледа коли и се е снимал с Мазератито

# 182
  • Тра-ла-ла
Как е сгънал момичето да го прегръща.
Ми мерак му е на човека. Види нещо засуканко и иска цуни-гуни и гуши-муши. Човещинка Laughing

# 183
  • София
Благодаря за новата тема. Много беше интересно вчера, чакам с нетърпение следващия епизод.  Laughing

# 184
Третата двойка е трагедия, тя грозничка със самочуствие, той леко смотан.

# 185
НИКИФОР ГЕРГОВ
10 mins ·
ПОНЕЖЕ ВИЖДАМ ГОЛЯМ ИНТЕРЕС ИСКАМ САМО ДА КАЖА ЧЕ ТОВА КОЕТО ВИДЯХТЕ ВЧЕРА Е ПРИКАЗКА В СРАВНЕНИЕ С ТОВА КОЕТО ПРЕДСТОИ.ПРИЯТНО ГЛЕДАНЕ.

Ако стане по-зле, интернета ще се срине заради тях Laughing .

# 186

Скрит текст:

Това са снимки от автокъща. Явно е обикалял да гледа коли и се е снимал с Мазератито

Да, може и да не е негова колата, но явно е имал голям мерак за такава кола -  снимал пред нея, зад нея, с ключове в ръка и качил над 20 снимки на кола, която не е негова. Peace

# 187
  • Варна
То е ясно, че ще стане по-зле между Никифор и Василена, само се чудя, колко още, до къде ще стигнат и двамата? Не оправдавам нито един от тях. Вярвам, че са допускали и такъв развой.

# 188
Никифор да се взема с кумата и да се приключва. В лимузината за ръце ли се държаха? Само на мен ли ми направи впечатление?
И на мен,и на мен Simple Smile Да се взимат,подхождат си.Никифор си е средностатистически мъж,какво го изкараха някои льольо,смотльо и т.н.Човекът си има професия,що годе речников запас,симпатичен,прагматичен,някои и това нямат.Василена е проблемната личност.

# 189

Скрит текст:

Да, може и да не е негова колата, но явно е имал голям мерак за такава кола -  снимал пред нея, зад нея, с ключове в ръка и качил над 20 снимки на кола, която не е негова

Ако беше показал тези снимки на Василиса още при влизането, щеше и целувката да си получи, и първата брачна нощ да мине перфектно, че даже до края на снимките за предаването вече и бебе щеше да чака от нея. Ама от къде да знае човека Joy

# 190
Никифор като е по по най, защо е сам, м....че и дете никоя до сега не се е навила да му роди..... Въпроса ми е риторичен.
Хвърлих едно око във фейса на предаването, ами жал ми стана за Василена, такава помия се излива...
Няма начин това да не е търсен ефект от предаването, искат да наберат публика жадна за сеир. То си личи и по темата тук, преди коментирахме 5 човека, днес 205.

Последна редакция: чт, 14 мар 2019, 12:29 от Lemy

# 191
Здравейте! Аз също следя предаването. Стана ми интересно какво мислят хората и дали всички са толкова възмутени от Василена, както съм аз.  Бих повторила думите на повечето хора тук и категорично мисля, че няма как да си намериш свестен мъж, ако гледаш само обвивката, избираш по нея и после седиш, тропаш по масата и настояваш духовните ти нужди да са удовлетворени. Мисля, че Василена е много объркана жена, която дълбоко в себе си може би е емоционална, но на повърхността излиза само материалното. Трябва доста работа с психолог и заради това мисля, че предаването ще й е от голяма полза. Също така вярвам, именно заради наличието на астролог, че Никифор и Василена имат доста сериозни човешки сходства, които са скрити зад видните им на пръв поглед "бъгове" - резултат от възпитание, среда и минали разочарования.
Интересна ми е много тази двойка, защото голям % от свободните мъже и жени в България са такива- мамини синчета и жени със свръхпретенции, гледали прекалено много романтични филми.

Ще продължа да следя предаването с интерес!

# 192
Миналата година много упрекваха мачмейкърите, но според мен се бяха справили доста добре. Шансът да излезе успешна връзка, че и брак, при подобен експеримент , си е направо като да търсиш игла в купа сено. Миналия сезон обаче поне личеше някаква мисъл при събиране на двойките, най-малкото си подхождаха сравнително визуално, самите участници бяха по-приятни и нямаше чак такива разочарования.
Това предаване има потенциал за зрителски интерес , но не трябва да сменят специалистите, а малко да нагодят самия формат.

# 193
Също така вярвам, именно заради наличието на астролог, че Никифор и Василена имат доста сериозни човешки сходства, които са скрити зад видните им на пръв поглед "бъгове" - резултат от възпитание, среда и минали разочарования.

За Никифор се разбра, че е скорпион, а Василена знае ли се вече коя е? Че скорпитата не са за всеки Simple Smile

# 194
Нямаш кола, oh my God....
Отврат

Общи условия

Активация на акаунт