Женени от пръв поглед < II сезон > тема 3

• 38 589
  • 740
  •   1
Отговори
# 240
  • Terra incognita
Човекът благодари, като че да е получил Оскар

# 241
Да ви кажа, аз пък Василена я разбирам донякъде. Има някакви доходи, живее нормално, гледа си детето, не е на улицата гладна и жадна. Има някакъв стандарт, така да се изразя. Нормално е да търси мъж, ако не на по-високо, то поне на нейното ниво. Утре ще иска да ходят на почивка, Никито откъде ще извади пари? И не говоря той да я издържа. Очевидно е, че тя разполага с повече пари от него, той как ще е чувства в такава конфигурация? ....
От къде се разбира, че тя разполага с повече пари от него? Къде е казано, че тя ще го издържа? Щото има кола и апартамент ли? Ами и той има кола, макар и служебна. Според мен той се пошегува с нея, че ще кара нейната кола. Та той си ползва служебната, нейната не му трябва. Виж като/ако са с детето тримата, няма как да са с неговата, но това не е толкова важно. Човека си работи, изкарва си парите, не го издържа сега майка му, че да търси друг спонсор. Аз пък си мисля, че той си има пари, но просто натюрела му е такъв - свит, небрежен от към облекло. Ето той показа интерес и към нейния бизнес - направи си устата за дрехи. Ми добре ти е дошло, ма Василено! Ще си го облечеш по твой вкус. И от детето ѝ се заинтересува - даже ми се стори, че каза да отидат да го видят. Самата майка на Василена каза, че го харесва, нейна приятелка също го каза. Явно са видели някакъв потенциал в него - все пак са прекарали няколко часа в неговата компания, а на нас ни показаха някакви минути.

# 242
Ама защо всички изкарват Никифор жертва, той хич не е цвете за мирисане също, така като гледам.

# 243
За мен Василена е отчаяна, изобщо не е работата в това, какъв й намериха, а как тия специалисти я поставиха в трите двойки, тя не е за това предаване, дали е луда или не е, кой го интересува, но това си е гавра от предаването. Тя сама им се е поднесла, но въпреки това трябва някаква етика да има. Никифор още с физиономиите си показва на друхите, че е лузър и те го подхващат. Дано кумата го вземе.

# 244
  • София
И аз на 30г. не съм омъжена, след шестгодишна връзка, в която плащах наем, сметки и буквално издържах бившия ми приятел, докато се чудеше да гради ли кариера, да купува ли апартамент или да си остане при мама. Та в тази връзка разбирам желанието на Василена мъжът до нея да е по-добре устроен. Категорично не мога да приема за нормално мъж на 40 г. да живее с родата под какъвто и да е претекст. При това не става въпрос за малък град, а за столицата. Щом аз, като жена мога да живея самостоятелно от 22 годишна, да си плащам разходите, да карам и поддържам прилична кола, да се старая да съм добре изглеждаща жена и да си позволявам почивки от време навреме, нищо не оправдава един мъж да не го прави освен безхарактерност.

Аз пък категорично не мога да приема някоя жена да издържа мъж гадже 6 години..
Няма да влизам в подробности за личния си живот или да се оправдавам. Не е било през цялото време така, но достатъчно, че да предпочета в един момент да остана сама.

# 245
Да ви кажа, аз пък Василена я разбирам донякъде. Има някакви доходи, живее нормално, гледа си детето, не е на улицата гладна и жадна. Има някакъв стандарт, така да се изразя. Нормално е да търси мъж, ако не на по-високо, то поне на нейното ниво. Утре ще иска да ходят на почивка, Никито откъде ще извади пари? И не говоря той да я издържа. Очевидно е, че тя разполага с повече пари от него, той как ще е чувства в такава конфигурация? ....
От къде се разбира, че тя разполага с повече пари от него? Къде е казано, че тя ще го издържа? Щото има кола и апартамент ли? Ами и той има кола, макар и служебна. Според мен той се пошегува с нея, че ще кара нейната кола. Та той си ползва служебната, нейната не му трябва. Виж като/ако са с детето тримата, няма как да са с неговата, но това не е толкова важно. Човека си работи, изкарва си парите, не го издържа сега майка му, че да търси друг спонсор. Аз пък си мисля, че той си има пари, но просто натюрела му е такъв - свит, небрежен от към облекло. Ето той показа интерес и към нейния бизнес - направи си устата за дрехи. Ми добре ти е дошло, ма Василено! Ще си го облечеш по твой вкус. И от детето ѝ се заинтересува - даже ми се стори, че каза да отидат да го видят. Самата майка на Василена каза, че го харесва, нейна приятелка също го каза. Явно са видели някакъв потенциал в него - все пак са прекарали няколко часа в неговата компания, а на нас ни показаха някакви минути.
Не казвам, че тя ще го издържа, а че на нея й трябва някой поне със средни възможности, т.е. да са на едно ниво поне, а не под нейното. Ами видно е, че тя има повече възможности. Очевидно родителите й не са бедни, изкарва някакви пари. А той какво-продал си колата, живее със систъра. Не е ли видно, че тя има повече финансови възможности?

# 246
  • Terra incognita

# 247
На мен не ми е видно тя да има повече възможности. Повече чупки да...

# 248
# 249
  • Terra incognita
Да 😂 според мен не много вярно, но пък Никифор не го опровергава.

# 250
Аз открих още нещо, по което Никито и Васка имат общо. И двамата имат роднини, които се надяват някой да ги вземе, за да се отърват от тях. На Никито е сестра му, а на Васка - майка й Joy

# 251
  • Тра-ла-ла
Много плодотворна тема е Никифор и Василена за всякакви скучаещи и непое...ръбени интриганти. Една лъжа като се повтори 100 пъти и се приема за истина.

# 252
И мен доста ме съмнява, но ще гледаме Grinning

# 253

Никифор написа точно под този пост, че не е вярно!

А това е профилът на кумата, няма много снимки. Иначе всеки втори, писал в страницата на Никифор го съветва да се вземат с кумата. Laughing

https://www.facebook.com/profile.php?id=100000493845198&lst= … 9&sk=timeline

# 254
Някъде по-напред друг пак го пусна това за ограбването и после друг коментира, че го е отрекъл. Поне пускайте всичко, както е, а не наполовина.

Общи условия

Активация на акаунт