Женени от пръв поглед < II сезон > тема 3

• 38 568
  • 740
  •   1
Отговори
# 225
Аз самата се ожених на 36, мъжът ми на 39. Аз не съм много хубава и никога не съм имала много ухажори. Малък град, колежки жени. В България много хора обичат с очите. Мъжът ми е имал преди дълга връзка, но момичето е искало да си живее при мама и тати и не искала да се жени. Следващата пък влюбена в женен мъж. Примери още мога да дам... Защо заклеймявате така хората, не знам...

# 226
  • софия
Скрит текст:
Цялото това нещо ще има смисъл само ако Никифор се окаже богат и после да и бие шута със замах. Разгледах профила му, съвсем нормален мъж, нищо льольовско не видях. ...
Да пази Господ от такъв нормален мъж, ако съдим по профила му.
Ще видим, аз залагам, че човекът е читав.
Читав лольо е. На 41 г. силно се съмнявам да може да се промени много и да стане мъж. Иначе, вероятно е добър човек.

# 227
Записвам се. Третата двойка не става.

# 228
И друго искам да вметна... това да живееш у ваште докато сте сингъл и да те прави мухъл е от скоро...Какви са заплатите в България? Колко биха си позволили с една заплата да живеят в самостоятелен апартамент, не с пари от мама и тате? Аз съм живяла и работила в Барселона и съм печелила 1300 евро месечно и не съм могла да живея самостоятелно, а с още 2 човека... И още нещо, и двамата със съпруга ми живеехме със семействата си, но катонсе събрахме излезнахме на квартира и после си купихме къща. А знаете ли колко двойки живеят с родителите си и даже и сметки не плащат.

# 229
Да ви кажа, аз пък Василена я разбирам донякъде. Има някакви доходи, живее нормално, гледа си детето, не е на улицата гладна и жадна. Има някакъв стандарт, така да се изразя. Нормално е да търси мъж, ако не на по-високо, то поне на нейното ниво. Утре ще иска да ходят на почивка, Никито откъде ще извади пари? И не говоря той да я издържа. Очевидно е, че тя разполага с повече пари от него, той как ще е чувства в такава конфигурация? Просто Василена не трябваше да се изказва толкова грубо пред камерите, мислите трябваше да си ги запази за себе си, но разочарованието й беше огромно. Никифор пък е толкова смотан милия, мамино детенце на 41...Вярвам в теорията, че свестните са заети, това е. Разбирам да е бил женен/има дете, но да не са се получили нещата и да е разведен примерно, но щом на тези години е сам и без деца, ясна е работата. Ивана ми е супер противна, не знам какво й се прехласвате в темата, нито ми е красива, нито блести в интелект. Абе сеир пълен.

# 230
Леле, аз сега разгледах фейсбука на систъра... JoyJoyJoy Не ви трябва фрийк-шоу. То някакви инфантилни селфита с плюшени джуджета и Мечо Пух, то пози... Пълен бляк!
И, да , и аз мисля, че интериорът е същият, в който беше сниман Никифор. Явно наистина живеят заедно.

# 231
Трябва да има възможност да откажат сключване на брак, чуждият формат, който коментирахме тук позволява това, а след това ги пращат на сватбено пътешествие, но като приятели, в отделни стаи и пак си става шоу и пак е интересно. Това снощи явно доказа, че "няма не искам" в тази работа, но ми беше много тягостно. Колкото и да не харесвам Васка, фактът че детето й е в болница явно си оказва влияние и на състоянието й като цяло.

# 232

Коментарите навсякъде къртят! :Д

В интерес на истината има нещо налудничаво в погледа на Никифор. То цялата им рода, де.

# 233
Да ви кажа, аз пък Василена я разбирам донякъде. Има някакви доходи, живее нормално, гледа си детето, не е на улицата гладна и жадна. Има някакъв стандарт, така да се изразя. Нормално е да търси мъж, ако не на по-високо, то поне на нейното ниво. Утре ще иска да ходят на почивка, Никито откъде ще извади пари? И не говоря той да я издържа. Очевидно е, че тя разполага с повече пари от него, той как ще е чувства в такава конфигурация? Просто Василена не трябваше да се изказва толкова грубо пред камерите, мислите трябваше да си ги запази за себе си, но разочарованието й беше огромно. Никифор пък е толкова смотан милия, мамино детенце на 41...Вярвам в теорията, че свестните са заети, това е. Разбирам да е бил женен/има дете, но да не са се получили нещата и да е разведен примерно, но щом на тези години е сам и без деца, ясна е работата. Ивана ми е супер противна, не знам какво й се прехласвате в темата, нито ми е красива, нито блести в интелект. Абе сеир пълен.

Да, народът ни е сеирджийски и иска да гледа сеир... Това е предаване и си гонят рейтинга, не им пука за хората

# 234
  • София
И аз на 30г. не съм омъжена, след шестгодишна връзка, в която плащах наем, сметки и буквално издържах бившия ми приятел, докато се чудеше да гради ли кариера, да купува ли апартамент или да си остане при мама. Та в тази връзка разбирам желанието на Василена мъжът до нея да е по-добре устроен. Категорично не мога да приема за нормално мъж на 40 г. да живее с родата под какъвто и да е претекст. При това не става въпрос за малък град, а за столицата. Щом аз, като жена мога да живея самостоятелно от 22 годишна, да си плащам разходите, да карам и поддържам прилична кола, да се старая да съм добре изглеждаща жена и да си позволявам почивки от време навреме, нищо не оправдава един мъж да не го прави освен безхарактерност.

# 235
  • Terra incognita
НИКИФОР ГЕРГОВ
10 mins ·
ПОНЕЖЕ ВИЖДАМ ГОЛЯМ ИНТЕРЕС ИСКАМ САМО ДА КАЖА ЧЕ ТОВА КОЕТО ВИДЯХТЕ ВЧЕРА Е ПРИКАЗКА В СРАВНЕНИЕ С ТОВА КОЕТО ПРЕДСТОИ.ПРИЯТНО ГЛЕДАНЕ.
Мухахаха. Психотрилър с елементи на хорър 🍿
Понадъхал се е от коментарите. Във фб всички плюят Васка и съжаляват Фори.

# 236
И аз на 30г. не съм омъжена, след шестгодишна връзка, в която плащах наем, сметки и буквално издържах бившия ми приятел, докато се чудеше да гради ли кариера, да купува ли апартамент или да си остане при мама. Та в тази връзка разбирам желанието на Василена мъжът до нея да е по-добре устроен. Категорично не мога да приема за нормално мъж на 40 г. да живее с родата под какъвто и да е претекст. При това не става въпрос за малък град, а за столицата. Щом аз, като жена мога да живея самостоятелно от 22 годишна, да си плащам разходите, да карам и поддържам прилична кола, да се старая да съм добре изглеждаща жена и да си позволявам почивки от време навреме, нищо не оправдава един мъж да не го прави освен безхарактерност.
Точно така.

# 237

Аз пък категорично не мога да приема някоя жена да издържа мъж гадже 6 години..

# 238
  • София
По-големият проблем на Василена не е, че е меркантилна (даже мисля, че точната дума е "алчна"), а че е проста и, както писах и преди - много невъзпитана.
Точно същото влизах да напиша.  Peace Останах потресена от грозното поведение и смехотворното самочувствие на Василена.  Crazy Дано наистина проявят малко разум и не позволят детето да става свидетел на предстоящите панаири.

# 239
За мен има нагледни примери за порасналите деца на два типа отровно поведение от страна на майките:Grin

На Никифор - майка, която цял живот изтъква като тежест и велико постижение как тя сама е отгледала две деца и смята, че те трябва да  са й длъжни до гроб и тя да е на първо място в живота им, както са били те за нея.

Резултатът: Никифор - мъж, който се държи като дете, липсва му самостоятелност и стремеж към развитие, защото е научен, че жените са длъжни да го гледат и да се грижат за него. Иска от грижите на сестра и майка, да скочи в обятията на жена, която да го насочва и обгрижва. Свикнал е някой друг да го ръководи.

Другата майка на Василена: Жена, която от най-ниското социално стъпало е видяла някакъв среден стандарт покрай съпруга си и е решила да даде живот на дъщеря си, за който тя е копняла. Избивала си е комплексите от немотията, в която е живяла чрез дъщеря си и така не и е позволила да открие каква е всъщност тя като отделно същество и какво иска от живота.

Василена: Дълбока личностна неувереност и нужда някой да се грижи за нея и да я спасява от несправедливия свят - синдрома на златното яйце. Осигуряват и всички екстри родителите, но не и дават нужната подкрепа за самостоятелно емоционално израстване и развитие и тя е в емоционален застой от детството си. Все някой друг поема трудните решения и ситуации в живота й. Научена е да го играе жертва, ако не получи това, което иска, защото пред майка й, това поведение е минавало цял живот.

Общи условия

Активация на акаунт