Женени от пръв поглед < II сезон > тема 3

• 38 589
  • 740
  •   1
Отговори
# 210
  • Тра-ла-ла
Къде ще живеят двамката? При систъра, дето ще пуфти и ще се чуди как да ги изгони, че е ще й пречат на селфитата?! Или в апартамента на Василена? А той с тази двуместна баничарка - никъде не могат да излязат 3мата

Оказа се че и не живее с мама,
От къде го разбра? newsm78

# 211
Също така вярвам, именно заради наличието на астролог, че Никифор и Василена имат доста сериозни човешки сходства, които са скрити зад видните им на пръв поглед "бъгове" - резултат от възпитание, среда и минали разочарования.

За Никифор се разбра, че е скорпион, а Василена знае ли се вече коя е? Че скорпитата не са за всеки Simple Smile

Има прекрасни Скорпиони /и хора/ и ужасни такива Simple Smile Едва ли са ги събрали по слънчев знак само или зодия. Гледат се повече планети и взаимовръзки. Все пак може да се съгласите с моя пример или не, но в Индия ги женят така- по снимка и с астролог Simple Smile и правят доста стабилни бракове по този начин. Сигурна съм, че ако Василена му даде шанс на този господин биха могли нещата да се получат поне за една успешна връзка. За успешен брак не знам чак, защото това зависи много от личното желание и на двамата да се развиват и да растат в тяхните си взаимоотношения...

Аз чисто информативно питах Simple Smile

# 212
И на мен ми направи впечатление как се отнася Никифор към кумата.  Влюбен ли е в нея?

По-скоро е респектиран според мен. Отношението му е като към човек, който му е помогнал в труден момент. Затова подозирам да е лекар, психотерапевт, шеф може би... И да има нотка на обожание, то не е сексуално, а защото осъзнава, че тя е много висока топка за него.

# 213
  • София

Оказа се че и не живее с мама,
От къде го разбра? newsm78
[/quote]

Той написа, че майка му живее в чужбина и се е прибрала само за сватбата.

# 214
Според мен Никито си живее с мама, а статуса му във ФБ, че мама е долетяла от чужбина за сватбата му е негова измислица, заради това, че много хора се възмутиха, че на 41 г. още живее с мама. И до тази мисъл ме доведе нейното изказване, че се притеснява, че ще го изгуби и вече няма да е с нея

# 215
  • софия
Цялото това нещо ще има смисъл само ако Никифор се окаже богат и после да и бие шута със замах. Разгледах профила му, съвсем нормален мъж, нищо льольовско не видях. ...
Да пази Господ от такъв нормален мъж, ако съдим по профила му.

# 216
  • София
Според мен Никито си живее с мама, а статуса му във ФБ, че мама е долетяла от чужбина за сватбата му е негова измислица, заради това, че много хора се възмутиха, че на 41 г. още живее с мама. И до тази мисъл ме доведе нейното изказване, че се притеснява, че ще го изгуби и вече няма да е с нея

Това пък изглеждаше толкова изкуствено, направо ми се стори че жената е бясна, че такава снаха и се падна и долови гаврата със сина и, аха да го каже и се спря. Изобщо не и повярвах, че жали толкова за сина си.

# 217
с ниска самооценка и завишени критерии
Не виждам ниската самооценка у Василена,  по-скоро е нереална.

Една уверена в себе си и в своите качества жена нямаше да подскача защо мъжът й е избрал кума , а не кум и да цупи устнички от този факт. Нито щеше да повтаря като латерна "не се харесвам, не се харесвам".
И още толкова пластични интервенции да си направи и още няколко кубика хиалурон да си сложи самооценката й ще си остане ниска и ще продължи да не е уверена в себе си.
Защото тези неща идват от мозъка, а не от силиконите и хиалуроните.
Това имам пред вид.

# 218
  • Тра-ла-ла
Според мен Никито си живее с мама, а статуса му във ФБ, че мама е долетяла от чужбина за сватбата му е негова измислица,
НЕ. Наистина живее в чужбина. Ровейки из снимките на систъра, в опит да разбера аджеба ко е туй нещо....на някои снимки имаше нейни коментари, че дадена дреха и чанта са изпратени/получени от "мамето"

# 219
Никифор живее в момента със сестра си. Тя има снимки във фейсбук, на които се вижда същият интериор, който видяхме в предаването. Маминка може и да е в Италия, но когато се връща в България и тя живее при тях.

Та се зачудих след медения месец къде ще се снимат кадрите - дали в дома на Василена или от семейния дом на Никифор с все родата там?!

Замислих се и за детето на Василена - дано бабата го вземе при нея докато минат снимките, няма нужда това дете да се подлага на такъв психически стрес и камери, след като е видно, че тази връзка няма бъдеще. И добре, че беше болно детето и не присъства на цирка в ритуалната зала.

Последна редакция: чт, 14 мар 2019, 13:39 от Анонимен

# 220
  • София
Цялото това нещо ще има смисъл само ако Никифор се окаже богат и после да и бие шута със замах. Разгледах профила му, съвсем нормален мъж, нищо льольовско не видях. ...
Да пази Господ от такъв нормален мъж, ако съдим по профила му.

Ще видим, аз залагам, че човекът е читав.

# 221
Не е чак толкова зле Никифор. Една свястна жена ще го промени. Но по-далеч от родата.

# 222
Една свястна жена ще го промени.
Какво имаш предвид? Все пак той не е на 25, дори на 30 не е, а на 41.

# 223
Василена напълно си заслужава подигравките и всичко. Не знам дали всичко е постигнала сама, дали почивките, силикона и всички корекции са от нейния джоб или някой и е помогнал, но изказванията и държанието и бяха грозни. Няма реална оценка за себе си. Според мен и това за шкембето, по-скоро имаше предвид, че изброените от нея професии отнемат повече време от ежедневието на човека и няма време да тренира и затова би проявила разбиране. Но това за колата и физиономиите които правеше, абе всичко беше ужасно гнусно. Дано след всички коментари слезе на земята поне малко. След предаването погледнах коментарите във фейсбук, ми то от 1500 коментара нямаше нито един положителен за нея.
Относно Никифор, че бил на 40, че живеел със семейството си и т.н. Всичко в днешно време в България е трудно. И отново нападки. Аз съм на 33, живея също с родителите си, поради простата причина, че нямам приятел до себе си. Работя в малък град за едни 600лв. Имам висше, работила съм по специалността си (отново за същата сума) скромните 2 години, понеже беше в Държавната администрация и после си набутаха техен човек. Имаме само 1 апартамент, как в днешно време сам човек със средна заплата от 600лв примерно, да живее сам да изплаща апартамент или да живее под наем, да плаща сметки и т.н.? Отстрани всичко изглежда винаги по-лесно, но когато е на главата на човек е друго. Търся човека до себе си, но някъде там все се разминаваме. Не търся богаташ с кола Grinning Но просто понякога не се получава. И сега щото съм на 33, давай да вземаме първия срещнат, дори да не усещам нищо само щото съм навършила тези години ли??? Ми то от познатите ми, които се изпомъжиха и направиха деца на 24-25, 70% от тях се разведоха и разделиха.
Че го разбирам от една страна Никифор. Когато срещне човека до себе си, естествено че ще се отделят и ще създадат вече собствено семейство. И по-добре така и да живее с майка си или там някой друг, отколкото като тази Василена. Уж отделена, самостоятелна, а отвътре една гнила ябълка, която се помислила за принцеса, само защото надула джуките.

# 224
Никифор и сестра му да не са професионални участници в телевизионни предавания?  Simple Smile

Нещо много „профита“ се насъбраха в предаването, почти съм сигурна и че играят роли по сценарий.
Малко зрелища за плебса...

Общи условия

Активация на акаунт