Женени от пръв поглед < II сезон > тема 3

• 38 607
  • 740
  •   1
Отговори
# 195
Зачетох се под последния пост на Никифор...

Е, това ако е вярно- не знам, не знам....

# 196
Мисля си, че Василена може и да е провокирана от хората, които я разпитват да си изпусне нервите. Като гледам много е нестабилна и малко й трябва. И аз бих се ядосала ако детето ми е болно, някакв хора искат да снимат този фарс, а един мазен тип ми казва колко ми е готино, че ще спим в една стая!😞  Не мисля, че единия от двамата е по свестен- еднакво зле са, просто по различен начин. Определено мисля, че с кумата трябва да се вземат- друг тип жена не би го търпяла!

# 197
  • Тра-ла-ла

Айде аз да мина под терасата ти и ти да ми ментеш една торба пари Laughing Как се връзвате на всичко Crazy

# 198
Скрит текст:

Те не са сами на тези пътешествия, това са глупости. Но може и да е обрала парите, кой знае Grinning

# 199
А бащата на Василена беше ли на сватбата?

Последна редакция: чт, 14 мар 2019, 12:40 от Анонимен

# 200

Едва ли- нали има екип с тях, все щв му дадат някой лев да се прибере😀

# 201

Никифор е отговорил, че не е вярно.

# 202
Никифор като е по по най, защо е сам, м....че и дете никоя до сега не се е навила да му роди..... Въпроса ми е риторичен.
Това не е никакъв критерий.

# 203
От всичко видяно става ясно, че "специалистите"  по сватосване НЕ са целели да се получи нещо между участниците, какъвто е смисълът на формата, а само да стане един голям цигански сеир.
Това е огромен провал за всички "специалисти"  от предаването и трябва незабавно да бъдат уволнени.

Всъщност повечето смотани мъже, понеже са и комплексари, обичат да казват, че сегашните жени са меркантилни. Някои може и да са, но това стана малко като извинение напоследък.
Защо казвате, че за Василена това е последният влак? То с толкова много инвестиции резултатът трябва да е дългосрочен. Иска ми се да вярвам, че тя още сякаш има шанс да разбере какво трябва да промени, но не знам дали ще й се получи, по-скоро - не. По-големият проблем на Василена не е, че е меркантилна (даже мисля, че точната дума е "алчна"), а че е проста и, както писах и преди - много невъзпитана. Факт е, че доста я провокираха, за да говори по този начин.
Ако беше по-умна, можеше и да прикрие алчността. Мисля, че ако не беше финансовата помощ от нейните родители, сигурно щеше да е като Никифор.

# 204
Според мен т.нар. мачмейкъри са се изгаврили изобщо избирайки Василена да участва в подобен вид предаване.
Очевидно е, че е жена със сериозни проблеми - психически лабилна, с ниска самооценка и завишени критерии (често двете вървят заедно). Очаквали са тук да е сеирът и ще го постигнат.

# 205
Никифор като е по по най, защо е сам, м....че и дете никоя до сега не се е навила да му роди..... Въпроса ми е риторичен.
Това не е никакъв критерий. Даже с приятелките си имаме лаф "най-грозните задължително се размножават". Грозно звучи, но е факт.
Ами, сигурно са добри по душа.
Освен това аз не говоря за външният му вид.

# 206
с ниска самооценка и завишени критерии
Не виждам ниската самооценка у Василена,  по-скоро е нереална.

# 207
Също така вярвам, именно заради наличието на астролог, че Никифор и Василена имат доста сериозни човешки сходства, които са скрити зад видните им на пръв поглед "бъгове" - резултат от възпитание, среда и минали разочарования.

За Никифор се разбра, че е скорпион, а Василена знае ли се вече коя е? Че скорпитата не са за всеки Simple Smile

Има прекрасни Скорпиони /и хора/ и ужасни такива Simple Smile Едва ли са ги събрали по слънчев знак само или зодия. Гледат се повече планети и взаимовръзки. Все пак може да се съгласите с моя пример или не, но в Индия ги женят така- по снимка и с астролог Simple Smile и правят доста стабилни бракове по този начин. Сигурна съм, че ако Василена му даде шанс на този господин биха могли нещата да се получат поне за една успешна връзка. За успешен брак не знам чак, защото това зависи много от личното желание и на двамата да се развиват и да растат в тяхните си взаимоотношения...

# 208
Има прекрасни Скорпиони /и хора/ и ужасни такива Simple Smile Едва ли са ги събрали по слънчев знак само или зодия. Гледат се повече планети и взаимовръзки. Все пак може да се съгласите с моя пример или не, но в Индия ги женят така- по снимка и с астролог Simple Smile и правят доста стабилни бракове по този начин.
Това няма как да е вярно и е само предположение. Ако се проследи статистически как и защо женени "по снимка" са все още заедно, сигурно ще е чист късмет.

# 209
  • София
Цялото това нещо ще има смисъл само ако Никифор се окаже богат и после да и бие шута със замах. Разгледах профила му, съвсем нормален мъж, нищо льольовско не видях. Оказа се че и не живее с мама, както тук го набедиха. Кой знае, може и с кака да не са в добри отношения изобщо и човекът да си е съвсем нормален. Това че е сам, не значи че винаги е бил, не значи нищо. Той си е съвсем нормален, при това възпитан, опита се и да разчупи обстановката с шеги. А, да, и е абсолютно нормално да иска целувка по устата, та те са женени, това не е просто среща, те се женят. Това е сватба, нормално е той и тя да правят това, което се изисква от тях. Ако не е готова да не се хваща на хорото въобще.

Общи условия

Активация на акаунт