Женени от пръв поглед < II сезон > тема 3

• 38 672
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
Никаква изгода нямат освен, ако евентуално имат бизнес да се промотират. Но Василена нещо не успя в тази насока...Макар че няма лош ПР..

# 496
Е ако това и е било целта, нямам думи Grinning доста тъпо се справи.

# 497
Единствено сега се надявам Мерал да си намери подходяща жена като свърши предаването. Добро, възпитано момче с хубаво семейство, пухчо е, но едните килограми се свалят с малко воля. Мисля си, че той ще излезе с най-много позитиви от предаването и ще има доста желаещи. Заслужава да открие любовта.

# 498
Близко момче на 22г. си намери работа в София с начална заплата 1370 лв. нето и обещание за бонуси до 200 лв. след 3 месеца. Имаше малко повече от година стаж и няма висше образование. Английският му е по-добър от българския. Та това за заплатите в София.
Относно целувките искам да ви попитам дали сте чували за секс с непознат? Ако и бяха пуснали някой батка зъболекар с Лексус сама щеше да развява брачното свидетелсто и да си търси правата.

# 499
Ама и да й дърпа стола Simple Smile или ако е с Лексус и дърпането на стола може да се преглътне, както коремчето.

# 500
Толкова време вече пишем и ги обсъждаме, а нито Васка нито майката идват да се обясняват в темата! Ама ха! Вземете пример от участничките в Смени жената в предния сезон.

# 501
Според мен участниците имат някаква финансова изгода от предаването. Иначе защо просто да не отидеш при мачмейкър да ти намери половинка без да се изтъпанчваш по телевизията? Особено пък тази Василена, която явно е по-заможна и не биха и били проблем рейтовете на мачмейкър да си ги плати.

Финансовата изгода не мисля, че е директна, а по-скоро свързана с популярността, която се придобива впоследствие. Какви ли не апендикси след едно или друго риалити трайно се настаняват в ефира, където иначе никога не биха попаднали, ако ще и цял живот да ровят.

В този смисъл, както вече и други отбелязаха, всеки ще си направи реклама. На някой ще помогне за музикалната кариера, на някой да си намери най-накрая половинка, само на Василена не виждам как ще и помогне, защото всеки нормален мъж ще бяга като дявол от тамян... Ама то каквото сам си направиш, цяло село не може да ти го направи...

# 502
Не мога да повярвам колко много жени оправдават истеричната нагла невъзпитаност на кухата лейка с корекциите. Покрай нея дори смотания льольо - стар ерген минава за положителен герой.
Бях писала,  че Ивана е дъното. Сгрешила съм. Василена е по-зле.

# 503
Толкова време вече пишем и ги обсъждаме, а нито Васка нито майката идват да се обясняват в темата! Ама ха! Вземете пример от участничките в Смени жената в предния сезон.
Аз чакам някое бивше гадже на Никифор, ако не тук, поне във фейса....но няма, разочарована съм.

# 504
Детето и било в болница,а кой го е гледал в този момент,защото и тя и майка и и всички приятели бяха там?За мен това не е майка,явно се е надявал,че там ще намери принца,който да и огажда,а детенцето на заден план.Както повечето майки в днешно време пренебрегват децата си за собственоствена облага.

# 505
  • София
Аз пък не видях някой да оправдава поведението на Василена. Напротив. Всички сме единодушни, че е разглезена, без реална самооценка и със свръх високи изисквания. Но всичко това бледнее пред факта, че е крайно невъзпитана и нетактична. Да, няма лошо да има изисквания от евентуалния си мъж, но в момента, в който започна да разправя как може да преглътне някои дребни дефекти като "шкембето" (при положение, че неколкократно наблегна, че търси фитнес мъж) за сметка на добра служебна позиция, тъпотата й блесна с пълна светлина. Никакво ниво не иска да поддържа, а чисто и просто е меркантилна.

От цялото предаване на мен най-симпатични са ми Мерал и Таня. Особено Мерал, към когото имах много резерви в началото. Жалко, че не случи на жена, но пък след края на предаването и аз мисля, че ще си намери подходяща.

# 506
За неразбралите, 1000-те лева тръгнаха от тук:

Първо Никифор НИКОГА не е казвал че е беден!!! Второ, НИКОГА НЕ е казвал че му ПРЕЧИ нещо финансово?!!!!!!! Напротив!!! Никифор каза че е доволен от живота си.... Каза че пренася куфарите на самолетите и си взима 1000 лв и си му стигат. Доволен е от живота си, парите му стигат и не му се налага да работи повече или пък втора работа.
За каква бедност ми говорите и защо си измисляте врели некипели? А и честно казано 1000 лв си е една много добра заплата в България, за сравнение в провинцията в България масовата заплата е 600 лв и с заплата между 350 и 750 лв са над 70% от работещите в провинцията в България!!! За безработните въобще не споменавам. Тъй че 1000 лв си е една супер заплата, средна за страната, Никифор е доволен от живота си и парите му стигат. Единствено му липсва жена.

# 507
  • густо майна Филибето
Вече ми стана ясно, че в София работят само меринджеи и зъболекари, които за под 2000 не се хващат на работа. А на тях им прибират боклука, и им снабдяват магазините, откъдето купуват  луксозните си стоки, хора от дълбоката провинция , стари ергени и моми естествено, тях кой ще ги вземе.
 Не е лошо човек да има изисквания и да се стреми към хубавото, но е лошо, ако не може да види живота по-далеч от носа си.

И въпросите тук продължават да се задават неправилно. Ти би ли се целунала, ти би ли си легнала.... Правилният е - ти би ли се омъжила за човек, когото виждаш за първи път? Аз не. Но ако някоя иска да се види по телевизията с красива рокля, някой да плати масрафа за сватбата, и да отиде без пари на пътешествие, от нея ще се очаква да играе някакъв театър на омъжена жена, което включва най-малко целувка. Щом актьорите го могат, сигурно и тя ще може. Иначе такива монтажи ще  направят, че няма да се познае. Продукцията не е водена от благородни мотиви.

Ако попитаме - бихте ли участвали във филм, с хонорар 7-8000 (примерно), срещу който ще трябва два месеца да снимате с Фори, което включва и целувки, дали пък няма да се намерят желаещи? Grinning Работа е все пак, при това не толкова зле платена.

# 508
Това, което видях у Мерал в последните два епизода никак не ми харесва. Показа се, като обсебващ тип, който се опитва да дава наклон в живота на хората без реално да е опознал жената до себе си.
Типичен близнак е той. Скоро ще си покаже и ревнивата страна, която е породена от силното чувство за собственост. Аз ти се отдавам изцяло - искам същото и от теб. Само, че любовта се състои точно в обратното да даваш без да очакваш същото, за да е щастлив човекът до теб.
На Ивана може би повече ще ѝ пасне някой лъв или стрелец.

Аз не разбрах Василена каква зодия е - рак ли е?

# 509
  • софия
Това, което видях у Мерал в последните два епизода никак не ми харесва. Показа се, като обсебващ тип, който се опитва да дава наклон в живота на хората без реално да е опознал жената до себе си.
Типичен близнак е той. Скоро ще си покаже и ревнивата страна, която е породена от силното чувство за собственост. Аз ти се отдавам изцяло - искам същото и от теб. Само, че любовта се състои точно в обратното да даваш без да очакваш същото, за да е щастлив човекът до теб.
На Ивана може би повече ще ѝ пасне някой лъв или стрелец.

Аз не разбрах Василена каква зодия е - рак ли е?
Живея с близнак 15 г. и не съм забелязала подобни черти. Други са лошите му страни. Поне на моя. Аз съм рак. Ужасна комбинация според всички астролози, но ние се обичаме все още.
И изобщо, това със зодиите е такова клише, че е твърде повърхностно да се коментира характер и поведение, изхождайки от зодията.

Последна редакция: пт, 15 мар 2019, 09:23 от zvаnchе

Общи условия

Активация на акаунт