Женени от пръв поглед < II сезон > тема 3

• 38 533
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
Има и нещо друго, не винаги това, което искаме, е това от което имаме нужда. Василена сама никога не би избрала Никифор и може би обратното, но може би в това, от което им нужда... все пак това е експеримент

# 511

Но ако някоя иска да се види по телевизията с красива рокля, някой да плати масрафа за сватбата, и да отиде без пари на пътешествие, от нея ще се очаква да играе някакъв театър на омъжена жена, което включва най-малко целувка. Щом актьорите го могат, сигурно и тя ще може. Иначе такива монтажи ще  направят, че няма да се познае. Продукцията не е водена от благородни мотиви.

И къде пише, че това нещо се очаква от нея? Има ли го в договора? Щом целувките са по желание - тя си се възползва от тази възможност! Като гледам продукцията не страда от този факт - даже напротив - увеличи им се рейтинга! хахаха

Относно самите целувки - поредния факт колко е зле Никифорчо - жена не се пита - "мога ли да те целуна?", нито се изнудва с хленчене като в детската градина "ама ние сме женени" или пък "ама ние вече сме на 5-та среща" - намираш подходящия момент и целуваш без да питаш, даже най-добре сам си го създаваш. Но се изисква все пак някакъв елементарен опит да провокираш жената да се поотпусне и сама да пожелае да бъде целуната, както и разбира се да усетиш кога няма да го бъде. Продукцията им е създала всякакви предпоставки - танци, празник, еуфория, алкохол - да се понапъне  малко и той и да я предразположи, а не да хленчи на кумата как не очаквал първата брачна нощ да си я кара сам Sad

# 512
Когато не си запознат в детайли с нещо е лесно да го наречеш клише. Астрологията си е цяла наука.Тук не става дума за хороскопче от вестник "Лична драма", а за професионално изготвен такъв. Wink Както и изготвяне на Хюмън дизайн карта.

Моите наблюдения към мъжете близнаьо са почти на 90% сходни с чертите, които показва и Мерал. А за цялостния характер оказва голямо влияние и асцедентът и дали човекът е роден в близост до следващата зодия.

Рак и близнаци е много добра и интересна комбинация, защото и двете зодии са семейно ориентирани и склонни да правят компромиси , за да съхранят семейния уют. Малко повече ракът, но пък близнакът е по-склонен да се извинява и да търси път за сдобряване.

# 513
Хайде, хайде, хората организират благотворителни кампании, в които целуват хиляди непознати на ден, тая тръгнала да се жени за човек, който не е виждала, една бегла целувка по устата не може да понесе. Никой не говори да си вре езика, както направи Таня, просто формално докосване на устни.

# 514
Има си адски гнусливи хора. Василена ми изглежда , като такава. За някои хора едно докосване по устните не е голяма работа, но пък за други е нещо доста сложно и деликатно.
Аз затова я оправдавам. Хора сме все пак и Никифор трябваше малко от малко да я усети и да не я пресира. Специално за това.
А тя че си е простачка - такава е. И не я оправдавам за поведението ѝ. Има си начини как без да го засегне да му обясни с нормален тон. А не да поскача, като убодена мечка всеки път щом я доближи.

Последна редакция: пт, 15 мар 2019, 09:40 от BaDBluEeYeS

# 515
Lady Cassiopeia Duval и So Lucky* ,

Напротив в час съм. Казах ви как са нещата тук в провинцията при много млади двойки момче и момиче с дете. Ако искате вярвайте, това си е ваш проблем.
пп. Просто хората тук се женят по любов, а не по сметка.

Че то едното не изключва другото. Или при теб е, или по любов, или по сметка. И ще повторя So Lucky* - предаването се снима в София. За София 1000 лв за мъж е малка заплата. Обидно малка!

И подчертавам - говорим за бюджет, който стига да се живее, не да се оцелява. Има разлика между двете неща.

# 516
  • Пловдив
Lady Cassiopeia Duval и So Lucky* ,

Напротив в час съм. Казах ви как са нещата тук в провинцията при много млади двойки момче и момиче с дете. Ако искате вярвайте, това си е ваш проблем.
пп. Просто хората тук се женят по любов, а не по сметка.

Че то едното не изключва другото. Или при теб е, или по любов, или по сметка. И ще повторя So Lucky* - предаването се снима в София. За София 1000 лв за мъж е малка заплата. Обидно малка!

И подчертавам - говорим за бюджет, който стига да се живее, не да се оцелява. Има разлика между двете неща.
Добре де ,ама дали получава толкова ,или просто така е решил да каже ?
Просто много внимание се обръща на парите .
Аз лично смятам ,че просто няма любов ,за това и се намират причини .
Василена ми е страшно антипатична от момента в който е видях  !!!

# 517
Бих добавила и Мечо фон Гущер и съпруга #2 Светлана бивша Гонзовица.
Изпуснала си,първи бяха в класацията на снимковия материал Simple Smile

Тук се включват все повече хора, мненията са увеличават и разбираемо всеки е прав,според собственият си мироглед и възгледи за живота.Но основното ,което дискутираме е,че от двамата герои в предаването,по-нормалният и по-приемливият е Никифор.Това мисля стана ясно на всички.Никой не иска да си го води вкъщи или да се омъжва за него Simple Smile,но той е по-малкото"зло" в картинката.В реала всички се убеждаваме как не бихме се срещали с такъв мъж или ама никога не бихме постъпили така или иначе,но никой не знае как би се държал пред камера и в такава адреналинова ситуация.Така че много е лесно пред компа да се възмущаваме и хулим,реално никой не си знае възможностите,когато е под натиск от договори,камери,екип и т.н.Василена също може да не е толкова лоша,нека си има претенции(всички имаме и претенции и недостатъци),но е важен начина по който ще ги поднесеш и то пред камера.Липсва ѝ такт и малко повече въздържаност и възпитание.Дори и в тона ѝ личи Simple Smile
Относно Мерал и Ивана,започвам да си мисля,че той трябва да се отърве Simple SmileДевойката може да не е толкова лоша,но чалгарският живот си я влече и най-малкото не е дорасла за брак и сериозна връзка.
Ще се повторя,надеждата ми е в Таня и Светозар,макар да смятам,че той не я заслужава,но пък знае ли се,умна жена е,може да го опитоми Simple Smile
Още един ферман,сории Simple Smile

# 518
Няма ли пари, започват и проблемите в едно семейство и любов да има щом няма достатъчно финанси да се покрият елементарните нужди и се оцелява, а не се живее, трудно може да се съхранят каквито и да били романтични отношения.
Само с любов не се живее.
И тук не говорим за скъпи и лъскави коли, почивки в Дубай и папуци за 2-3 бона, а за най-нормално съществуване и отглеждане на семейството без лишения.

# 519
От показаното на сватбеното пътешествие на Мерал и Ивана си мисля, че тя е много повърхностна, незряла (което е нормално за възрастта й може би), но и интелектуално доста по-ниско от него, и в края на епизода се вижда, че той вече го усеща и не му е приятно. Тя няма никакъв речник и единственото което може да вика "Юхуууу Испанияяяя" и да търси "захранка". Поне това ни показаха. А Мерал ми става все по-симпатичен, даже не е и пълен, а просто лицето му е такова. Съвсем си е наред момчето, жалко за него, Ивана някак не му е на нивото. Това са ми впечатленията засега.

# 520
  • София
Няма ли пари, започват и проблемите в едно семейство и любов да има щом няма достатъчно финанси да се покрият елементарните нужди и се оцелява, а не се живее, трудно може да се съхранят каквито и да били романтични отношения.
И тук не говорим за скъпи и лъскави коли, почивки в Дубай и папуци за 2-3 бона, а за най-нормално съществуване и отглеждане на семейството без лишения.

Зависи.
Когато съпрузите са екип и единомишленици, те се захващат здраво и започват да търсят общ изход от ситуацията. Когато са са събрали с мотив всеки да извлича полза в добрите моменти, а в критичните да се скатава работата е ясна.
Бракът не е подпис в гражданството. Бракът е тайнство, обещание, завет - в богатство и бедност, в радост и в мъка, в здраве и болест, докато смъртта ни раздели.

# 521
Глуповата си е Ивана, а и не знам защо , но много ми напомня за Дебора.
Което ще рече, че е свикнала да я шамарят и да се налива..

Мерал на мен ми е чаровен мечо, интелигентно момче изглежда, но ми изглежда обсебващ тип без грам усет и подход и специално мен би ме отблъснал доста бързо.

Зависи.
Когато съпрузите са екип и единомишленици, те се захващат здраво и започват да търсят общ изход от ситуацията. Когато са са събрали с мотив всеки да извлича полза в добрите моменти, а в критичните да се скатава работата е ясна.
Бракът не е подпис в гражданството. Бракът е тайнство, обещание, завет - в богатство и бедност, в радост и в мъка, в здраве и болест, докато смъртта ни раздели.
Така е, но съм ставала свидетел на доста разпадащи се връзки и семейства, заради финансовия фактор.
На всеки може да се случи да фалира, но ако си достатъчно амбициозен и може да изплуваш. Добре е и партньорът ти да е такъв, защото в противен случай единият винаги мъкне другия на гърба си, а в даден момент това дотежава.

# 522
Направо съм ви изтървала. ММ гледа епизода от сряда и падна от смях. Вика-Много мъка има по този свят, заради Василена. Grinning
Ивана всъщност се казва Ивайла. И да, простовата си е. Мерал изпъква пред нея.
Симпатизирам на по-възрастната двойка.

# 523
Ивана си се казва. Ивайла е сценичното ѝ име, защото вече има фолкпевици Ивана и Ваня.

# 524
Ясно. Грешката е моя.Wink

Общи условия

Активация на акаунт