Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 58

• 39 315
  • 745
  •   1
Отговори
# 465
Аз пия Фрезубин или Биогейм,което намеря, разтварям го в прясно или кисело мляко,във вода ми е отвратителен. За съотношение не са ми споменали.

На мен лекарката ми препоръча 3х1 с.л.изолат, това хубаво, но никъде не пише начин на приемане - с вода, с мляко ли, в какво съотношение...Изчетох спортните форуми на длъж и на шир😁Ти как процедира?

# 466
  • София
Мерси, snake То за Фризубин-а направо си е дадено човешки:

# 467
  • Пловдив
Днес имах контакт с човек с цитомегаловирус, а нямам имунитет. Ясно, че ще се изследвам, но ми е много притеснено.

# 468
А на мен 3x1 мерителна лъжичка, а тази "мерителна лъжичка" е 30 гр. Този в магазина се опули, вика вие не трябва с друго да се храните Grinning. Аз пия по една доза от 30 гр, мисля, че ми е достатъчно. С малко водичка можеш да си го разредиш - най-добре се усвоява. То има вкус на сухо мляко. Последния път си изстисках половин портокал и с него го смесих. Ама разнообразих с портокала, да видя какво ще се получи.Simple Smile

# 469
В момента активен или просто прекаран някога ?🤔 до колкото знам не е много заразен вирус, не е толкова лесно да се заразиш, особено ако просто си разговаряла с носителя. Поговори с АГ-то ти, може да си подсилиш имунитета. Питай за биозин мама, ако вече не са ти го изписали
Днес имах контакт с човек с цитомегаловирус, а нямам имунитет. Ясно, че ще се изследвам, но ми е много притеснено.

# 470
  • Пловдив
Май заразен в момента. То и аз знам, че не става заразяването толкова лесно, но в такива ситуации разумът отстъпва на емоциите. В понеделник съм на скрининг, ще питам.

# 471
Този протеин с каква цел се изписва, на база някакъв показател в кръв или урина ли?

# 472
  • София
На база на кръвни изследвания, конкретно при мен по-ниски нива на албумин и общ белтък.

# 473
При мен е забавен растеж на бебока,с цел подхранване на плода.

# 474
Здравейте момичета, някоя от вас пила ли е АБ Клацид по време на бременност и имате ли някаква информация за вредата от употребата му? Става въпрос за началото на 3ти триместър.

# 475
Момичета, бързо да попитам. В 5та седмица съм и преди малко рязко ми прималя докато готвех. Зави ми се свят, изпотих се, започнах да треперя цялата. Дали просто ми е паднало кръвното или захарта? Имам ИР и сега се притесних Sad хапнах малко сладко и си полегнах и ми помина вече, но дали на някоя от вас й се е случвало също? Благодаря

# 476
Да, на мен ми се е случвало, изпих една кола и се поосвестих. Аз съм с много ниско кръвно 90/50. Не се притеснявай, лягай и чакай да отмине.

# 477
Да, на мен ми се е случвало, изпих една кола и се поосвестих. Аз съм с много ниско кръвно 90/50. Не се притеснявай, лягай и чакай да отмине.

Благодаря ❤️ успокоих се малко вече 😊

# 478
Момичета, бързо да попитам. В 5та седмица съм и преди малко рязко ми прималя докато готвех. Зави ми се свят, изпотих се, започнах да треперя цялата. Дали просто ми е паднало кръвното или захарта? Имам ИР и сега се притесних Sad хапнах малко сладко и си полегнах и ми помина вече, но дали на някоя от вас й се е случвало също? Благодаря

Аз по принцип съм с високо кръвно, но през цялата бременност съм със супер ниско. Всяка сутрин ако не ям след 1-2 часа съм така- причернява ми, започвам да треперя и ми прилошава.

# 479
Момичета, в 35 седмица съм. Изписаха ми няколко вида хапчета желязо да пия, но кажете и как да си набавя бързо от плодове  , зеленчуци... Моля за съвет за бързо качване на хемоглобина

Общи условия

Активация на акаунт