Стара Загора 7 - дремем на Бирхала със кафета, други пържат дупе по морета...

• 14 780
  • 281
  •   1
Отговори
# 120
  • Стара Загора
Понеже моя мъж сутринта не го взеха на работа, в събота ще работи. Т.е прането ще е някой друг път. И аз ще се присъединя къ списъко  Mr. Green

# 121
  • Стара Загора
Последно преброяване на дивите кокошки:

Дата - 8 Юли (Събота)
Час - 20:30
Място - ресторант "Мантос"

Групата в състав:

Джейд
Хера
Експрес
Краси
Злати
Августа
Таня
Лалка
Мама на "2 бебета"
Мама Б (под съмнение)

# 122
  • Стара Загора
Забравяме кумата на Лалич. Лалич вземи се обади да и кажеш какво сме се разбрали.

# 123
  • Стара Загора
Кога се видяхте с нея?

Имам проблем, помагайте. Трябва ми камионче или бус, няма значение, за пренасяне на нещ0 (2,30х1,00) от затвора до нас. Не знам какви са цените на пиацата, не съм и проверявала. Рекох първо да питам вас, дали някой тати няма такова возило?

# 124
Ние имаме. Пиши ми на ЛС кога ти трябва - може след 17 ч. вечер, обаче. В работно време е по задачи.

# 125
  • Стара Загора
Кога се видяхте с нея?
Сборихме кореми ония ден пред Универсалния...ама моя е по-голям Mr. Green
И ние имаме камионче...ама само извън работно време щото в работно време им трябва на баща ми. Гледам, че и Хапката имат...ако можеш да ползваш техния добре...инак ако стане спънка там и ние имаме.

# 126
Лошо, Лалич... говорих с любимия. Не може да го отклони в работно време по никакъв начин. Ако намериш някакъв вариант за след 5, но проблемо.

# 127
Привет на старозагорската клика Simple Smile
С интерес прочитам темичката ви, защото ме зарежда с положителни емоции  Laughing
В момента се включвам с една питанка - молба и ще съм благодарна, ако някой има информация и я сподели:) Та конкретно:
В резултат на протеста във Варна на 1 юли ни предстои среща с кмета за обсъждане на някои проблеми. Едно от исканията ни е намаляване цената на храноден на детската кухне. От вас разбрахме, че в Ст. Загора цената на месец е 8 лева.
Някой/я от вас има ли информация  как е постигнато това? С дотации от общината ли?
Какво се включва в менюто - добре ли е органиозирано?
Предварително благодаря:)

# 128
  • Стара Загора
Янич, 8 лв. е цената на първите 2 групи купони, другите 2 групи са по 13 лв.
Групите включват:

I - зеленчуково пюре и кисел
II - супа и кисел
III - супа, мабджа и кисел
IV - супа, манджа (с по-едри парчета) и кисел или друг десерт.

До колкото знам, общината преди години им поемаше голяма част от средставата за производство, но сега мисля, че са на самоиздръжка. Някой да ме поправи, ако греша.
Преди 4-5 години, когато общината поемаше разходите цените на купоните започваха от 1 лв. (за месец;))

# 129
  • Стара Загора
Херич, не става душо. Тиквениците от затвора работят до 5. Уф, ша отивам на пиацата да питам, ама се страхувам, че ще ми смъкнат 3 кожи

# 130
До колкото знам, общината преди години им поемаше голяма част от средставата за производство, но сега мисля, че са на самоиздръжка. Някой да ме поправи, ако греша.
Преди 4-5 години, когато общината поемаше разходите цените на купоните започваха от 1 лв. (за месец;))
Мерси за инфото,  Shocked ей такива очи ококорих като каза, че са на самоиздръжка.... 
Ще имате ли възможност да подпитате утре? Информацията ми трябва за понеделник.
Още веднъж благодаря Simple Smile
Джейд, май като дойда в Ст.Загора ще трябва да почерпя. Вече 2ри път помагаш Simple Smile

# 131
Джейд, май като дойда в Ст.Загора ще трябва да почерпя. Вече 2ри път помагаш Simple Smile
Почерпи и нас, де, кибиците...Ние ядем по-малко от Нянята на Джейд  Laughing

# 132
  • Стара Загора
Аз мога да подпитам в общината. Пресаташето ми е приятелка и ще я накарам да провери.
Ако беше казала по-рано - колегите можеше да знаят, ама утре не съм на работа.

# 133
Аз мога да подпитам в общината. Пресаташето ми е приятелка и ще я накарам да провери.
Ако беше казала по-рано - колегите можеше да знаят, ама утре не съм на работа.
Ми то тоз мозък изтече Sad  newsm78 Ще съм благодарна за всякакво инфо:)

# 134
  • Стара Загора

На Хапката и купи едно кисело мляко "На баба", а мен може да ме почерпиш с един мургав, варненски, 25 годишен... Стига, че се размечтах!  Mr. Green

Лале, ако не успееш да питаш утре ми кажи, аз ще се свържа с един познат, който работи там и вероятно е наясно.

Общи условия

Активация на акаунт