Августовски бебчета 2018 тема 4

• 44 854
  • 402
  •   1
Отговори
# 120
За смяната на времето, оставям нещата сами да се нагласят, плюс минус малко повече, малко по-малко, някак сам се нагласява ритъма. На мен ми бе трудно да отлепя сутринта, добре че и на детето му се спеше.

# 121
Забелвам по малко,но не се е отлепила кожичката.Не зная мен ли ме е страх или процесът е бавен,усещането ми е,че доста опъвам,но не се отлепя.

# 122
Супата е различна, пилешка, постна със спанак сирене като за нас, без сол и само магданоз, всичко е нарязано на ситно, не пасирам и няма проблем. Обаче срещам затруднение с рендосана ябълка в кремчето, дори да е на ситното плюва. А да речем морков в супата е като зърно леща не си го обяснявам защо е така, може би защото не яде плодове освен банани, от плодовите пюрета с почти всички съм я захранила, но до там по няколко лъжички. Явно се очертава да не е от сладколюбивите.

# 123
Малко сменям темата, но някой да е качил килограми над тези, които са останали след раждането?

# 124
Аз поддържам все още два, три отгоре над тези преди забременяването, но са по-малко от тези след раждането. Умората, недоспиването и нестандартния, динамичен ритъм си казват думата. Някои отслабват, други качват от това ежедневие. Аз видимо съм по-слаба отпреди, поне така ми казаха, но пък кантара отчита 2-3 плюс отгоре.

# 125

Аз имам да сваля още 1 кг, за да стана толкова колкото бях, когато забременях (53), но като цяло ми се иска да сваля поне 3, но съм се задържала на тези кг и не мърдам от тях..

# 126
Блазе ви. Винаги съм сваляла много бързо, трудно качвах. Сега имам 6 кг отгоре, но искам и 3 допълнителни да сваля. Но....напоследък започвам нещо да качвам. Много странно.

# 127
Аз влязох да раждам 57 .След раждането всички свалих ,но сега пак ги качих до 57 😫😫😫

# 128
Аз съм 1 кг. по-малко.

# 129
Браво,а аз съм 75 и не знам как ще се връщам във форма ,имам 10 килца са сваляне.

# 130

Попаднах на следният текст.днес мисля да отида на място да проверя тъй като имам от тези пюрета
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/novo/presa/izteglqne-ot-magazinn … mg7Qw0C66h45iCzEQ

# 131
# 132
От тази тема, която прочетох преди време не купувам нищо започващо с бейби от пюретата. Всъщност взимам само чисто месните пюрета на ДМ БИО, защото в къщи месо почти не се яде, камо ли да се готви.
От време на време излизат такива неприятни изненади. И за пюретата на ХИП има такива теми в миналото. Аз му готвя, радвам се че пие вода та да изхвърля токсините, които навлизат с твърдата храна, защото колкото и да се стараем да му набавяме чиста храна, все пак в днешно време и в задния си двор да отглеждаш храната, един киселинен дъжд и вече не е толкова чиста. Thinking

# 133
Информацията за ДМ се оказа вярна,иззеха ми пюренцата и върнаха парите. Добре че не бях давала от тях-подарени са ми, а моето момиче предпочита домашните

# 134
То това май е само за 3 вида пюренца (плодови) или поне така прочетох аз с разни малини, нарове, маракуя и т.н. (такива плодовене не давам още аз).

Моята яде само домашни зеленчукови пюрета, но от плодовите давам и готови по това време на годината хич няма как да й осигуря разнообразие на плодове.

Общи условия

Активация на акаунт