Августовски бебчета 2018 тема 4

• 44 860
  • 402
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Аз поръчвам Хип, Хайнц и Cow and Gate от Англия , попринцип му готвя но когато искам да е по разнообразно му давам от тях, а и имат добре смесени с месо. Само заешко не мога да намеря, Та ще се наложи от тук да купя колкото и да не ми се иска. Едно цената, едно и качеството. Давам 6£ за 12 пюрета микс, това не е нищо .кашите и бисквитите също от там ги поръчвам и ги яде с удоволствие

# 136
Понякога си мисля, че търсеното разнообразие не е задължително да е плюс. Което е сезонно или близо до сезона пак добре. И което е нашенско и близо до нас като регион.

# 137
dornrose, стана ми любопитно, откъде по-точно ги поръчваш, като място, ако е удобно да споделиш?

# 138
Когато ползвам готови плодови пюрета майка ми ми ги праща от Германия от България не съм вземала.

Зеленчуковите са само домашни, защото готови не иска да помирише даже.

# 139
Малката яде каши и овесени ядки на Heinz. Пюрета взимам на piccolo, ella’s kitchen ,но паучове за когато нямам възможност да и правя.
Всички останали пюрета си ги правя аз. От Амазон купувам органик бебешки йогурт и малката си умира за него.

# 140
  • София
dornrose, стана ми любопитно, откъде по-точно ги поръчваш, като място, ако е удобно да споделиш?
Поръчвам ги от Азда и от Ocado
В окадо имам една година безплатна доставка и възможножност да си поделя с нов потребител 40£ ваучер и още една година безплатни доставки така че ако някой иска да каже. Поръчвам ги в една фирма за доставки до БГ и ми ги доставят, дори и като сметна доставката пак ми излиза по ефтино . Памперси онзи ден поръчах 200 за 17£ четворка.

# 141
Днес ни теглиха и не сме наддали изобщо спрямо предния месец. Май не е дохранен човекът, както трябва.
Аз го записах на кухня, ама нещо ми е пълен буламач.

# 142
Днес ни теглиха и не сме наддали изобщо спрямо предния месец. Май не е дохранен човекът, както трябва.
Аз го записах на кухня, ама нещо ми е пълен буламач.
Колко тежи мъникът? Ако е бил по-пухкав може да не наддаде, още повече , че започват да се движат и заместваме мляко със зеленчуци и плодове, които са по-бедни на мазнини от АМ или кърмата.

# 143
Въпреки замесените хранения се препоръчва бебето да приема мин.500мл мляко на денонощие.

Аз доколкото знам на тази възраст е често срещано бебето да не наддаде за месец.

# 144
Въпреки замесените хранения се препоръчва бебето да приема мин.500мл мляко на денонощие.

Аз доколкото знам на тази възраст е често срещано бебето да не наддаде за месец.
Да, съгласна съм , че продължават да приемат мляко, но все пак не в същото количество, както преди да ги захраним😊😉

# 145
8640 гр. е. Преди качваше по 400 гр. на месец. Аз не следя колко яде всъщност. Ръстта е 71 см.
Не съм притеснена, но педито ни вика пак за контрола към 23 април.

# 146
8640 гр. е. Преди качваше по 400 гр. на месец. Аз не следя колко яде всъщност. Ръстта е 71 см.
Не съм притеснена, но педито ни вика пак за контрола към 23 април.
И ние като сменихме много храни,по същия начин един месец не наддадохме,но следващия месец си го навакса,не се тревожете,аз го отдавам на адаптирането към новите храни.

# 147
Сами по себе си килограмите не са под нормата, но педито каза, че не било добре, че няма прираст. Иначе й изглеждал огромен спрямо другите бебета на неговите месеци, което мен ме озадъчи. Thinking
Не мисля, че е огромен, ама...

# 148
Сами по себе си килограмите не са под нормата, но педито каза, че не било добре, че няма прираст. Иначе й изглеждал огромен спрямо другите бебета на неговите месеци, което мен ме озадъчи. Thinking
Не мисля, че е огромен, ама...

И нашата каза,че не е ок,че не е наддал,пусна кръв ,урина минахме и ехография,но нямаше проблеми.И нашият юнак не беше под нормата,просто  някакво смущение в организма явно.

# 149
Докато беше само на кърма всичко беше ОК, а след захранването се появи и проблема със запека, а сега и този.

Общи условия

Активация на акаунт