Отговори
# 585
Ц. Изказ на проджект мениджър и нещо от маркетинга. Wink
Ще ме извини Таралежа, ама не се стърпях, щото и аз този му тип постове ги чета макс. до 2-ри ред.

Лесното училище май са си платили реклама в Данибон. Че даже статийката й ми излиза в Спонсорирано във фейса.

# 586
и двете сте прави - точно някаква нелепа комбинация от бивш комсомолски секретар, преориентиран на курс за "тийм лидери" в другата права вяра - не е лесно да се постигне такова звучене; ако има подчинени, които да са длъжни да се "надъхват" от такива фрази... не знам как издържат

# 587
Ц. Изказ на проджект мениджър и нещо от маркетинга. Wink
Ще ме извини Таралежа, ама не се стърпях, щото и аз този му тип постове ги чета макс. до 2-ри ред.
От личен опит - проджект мениджър сам по себе си не предполага това, все пак проектите са най-различни. Маркетинг - може, там алабализмите са на почит.
Личен опит, защото въпреки "разобличителния " пост на Амели и вашето всеобщо убеждение тука аз нямам общо с реституция (в което само по себе си не виждам нищо лошо, дай Боже всекиму!), а от много време изкарвам пари вероятно поне колкото вас, богатите и успешните, с тази разлика, че не обичам да го размятам в анонимен форум, защото не ми носи нищо. Само суета. (едит:  пиша под този пост, защото е свъразно с темата, не с потребителя)
и двете сте прави - точно някаква нелепа комбинация от бивш комсомолски секретар, преориентиран на курс за "тийм лидери" в другата права вяра - не е лесно да се постигне такова звучене; ако има подчинени, които да са длъжни да се "надъхват" от такива фрази... не знам как издържат
А, точно! Hands Thumbsup

Последна редакция: ср, 27 мар 2019, 11:49 от Анонимен

# 588
Лесното училище май са си платили реклама в Данибон.
😂
Сигурна ли си или само предполагаш?

# 589
Лесното училище май са си платили реклама в Данибон.
😂
Сигурна ли си или само предполагаш?

Е частицата "май" е все пак за политкоректност, защото договор и споразумение не съм видяла. Wink

Попеа, моля те не ме вкарвай в твоите си прожекции и филми. Ако обичаш.

# 590
Дам, може да си прави трафик към сайта чрез Изи. Гледам, че и чрез форума й се получава.
Рос, няма нужда от скрит текст. Така или иначе всички цъкат на него.

# 591
  • София
Хаха, нов бисер, нямало в училищата с подбор и несъвестни деца, единици били..друг път. Как пък все си запознат кой какво и колко учи другаде, колко е съвестен, колко вопиюща нужда от външна помощ има..Това, че в 7 клас си учил, дали защото пубертетът още не те е тресял или са те натискали мама/татко, в резултат на което си бил приет в училището Х, хич не означава, че и нагоре оставаш непременно толкова "съвестен". При едни е така, при други - не. Има си порядъчен брой деца, носещи се по течението....Те и на уроци по 100 пъти  да ходят, пак не дръпват нагоре, понеже ходят по родителска инициатива, но на място  отбиват номера със закъснения, ненаписани домашни и пазарлъци..Не мисли, че само ти познаваш учители, които споделят какво се случва....

Последна редакция: ср, 27 мар 2019, 12:02 от пенсионирана русалка

# 592
  • в страната на чудесата
Хора, а не ви ли хрумва, че не всички деца стават? Откога е изискване към училището частно или държавно, всички възпитаници да покриват най-високи критерии?
Ей затова едни завършват и без уроци вземат стипендия Незнам къде си, а други се презастраховат с уроци от първи клас и школи по всичко.
Хората имат различни способност, и възможности.

За проучванията си и нежеланието да е коректен политически, д-р уатсън загуби нобеловата си награда. Което показва нагласите на Запада за егалитарност. Някой от нас ще се съгласи ли, че детето му не е много умно и затова трябва да положи допълнителни сериозни усилия. Нееее, ако му се подбере правилното училище, всичко ще е наред.
Последно, извинявам се за грешките, не мога да проверявам д тел. лесно

# 593
В някоя от темите една потребителка беше критична към процедурата за назначаване на учители в Изи, но не мога да намеря поста.  Надявам се, че заплащането им е доста добро, за да могат да привлекат и задържат стойностни кадри в такъв нов проект.  Мен ме притеснява доколко тези учители ще бъдат ангажирани ежедневно с проекта, а няма просто да се появяват епизодично или да пращат асистенти.  Акцента трябва да е върху учителите, които прекарват най-много чесове с децата.

# 594
Здравейте, а всъщност, стана ли ясно кой стои зад лесното училище?
На мен идеята много ми допада и факта, че някой е успял да обедини такива личности зад проекта, е достоен за уважение. Дано да доведат идеята до успешен проект.
И без това повечето от над търсят нещо “различно”, което да надгражда МОН, така че подобни идеи са добре дошли за пазара.

# 595
Ами какво да ти кажа, Русалке?
Аз, за разлика от тебе, не смятам, че болшинството от учениците в НЕГ са калпазни и затова имат нужда да ходят на частни уроци.
А информацията ми идва от източника - даващите споменатите частни уроци.

# 596
  • София
 Аз за болшинство никъде не съм писала, казах обаче, че и единици не са. Разликата между двете неща е голяма.И пак те питам, как хора, незапознати с ДСД, готвят ученици..Дори и това е показателно, искащият да се подготви на ниво за изпита ще избере учител с нужната квалификация за целта..Не е достатъчно немски да знаеш само..

Последна редакция: ср, 27 мар 2019, 12:18 от пенсионирана русалка

# 597
Аз за болшинство никъде не съм писала, казах обаче, че и единици не са. Разликата между двете е голяма..
Тогава тези от болшинството ходещи на уроци, които не са калпазни, по каква причина се налага да ходят на уроци?
Защо не се е чуло ученици от АК да ходят масово на уроци по английски?

# 598
  • София
]Кое е това болшинство, Ежко, за него говориш само ти.За други, съвестни деца, писах причина, същата, която кара деца от АК да ходят на БЕЛ..А тя не е незнание. И ще ти дам веднага пример.Дете, няма да казвам от кой випуск, беше сред най - успешните на олимпиади по немски, на състезания, на проекти с участие в Германия, беше предложено за стипендия на немската служба  ДААД за целия университетски курс на обучение, учило беше немски и до 7 клас..Но е ходило на уроци за сертификата, макар да съм убедена, че и без тях пак и на четирите изпитни елемента щеше да има максималните точки, хора всякакви.

Последна редакция: ср, 27 мар 2019, 12:34 от пенсионирана русалка

# 599
"Американски" и "Немска" са част от имената на двете училища, Русалке.
И нито TOEFL, нито DSD са продукти на МОН. Предполага се, че предлаганата подготовка трябва да е масово достатъчна за съответните изпити? Особено в училището​ с по-строг подбор?

Последна редакция: ср, 27 мар 2019, 12:45 от Ezhko

Общи условия

Активация на акаунт