АПРИЛки в девети месец влизат, бебчетата почват да излизат. – ТЕМА 6

• 53 942
  • 747
  •   1
Отговори
# 315
Честито на всички! Истински бебевалеж е имало. Да са живи и здрави и бебетата, и майките им. От вчера се каня да пиша и нещо се заплесвам.

На мен терминът е на 23 април, според докторката най-вероятно няма да родя преди 10 април, надявам се да е права, че изобщо не се чувствам готова.

# 316
  • София
Да, аз много чистя Grinning Все намирам нещо, което има нужда от почистване и се притеснявам дали ще остане такова до изписването. Но това е, защото ще се довлекат роднини от провинцията у нас и после ще падне едно обсъждане Grinning

И моят термин е 23 април Simple Smile

# 317
Хах, свекървата ли? И мен ме притесняваше това преди, но сега от няколко дни се събуждам и ставам да чистя. Joyjoy, дори и да родиш на първи април, никой няма да повярва.Grinning
Аз съм на 2ри, купих си 🍍, ще видим какво ще стане.

# 318
  • София
Хах, свекървата ли? И мен ме притесняваше това преди, но сега от няколко дни се събуждам и ставам да чистя. Joyjoy, дори и да родиш на първи април, никой няма да повярва.Grinning
Аз съм на 2ри, купих си 🍍, ще видим какво ще стане.

Не, свекървата е свикнала и е душичка. Тя мен все ме оправдава и критика не дава да се издума. Бъдещата прабаба обаче не е идвала никога. И тя е готина, но си има манталитета на домакиня, а и после ще го обсъди с останалите от родата - също домакини Grinning

Успешно предизвикване!

# 319
Аз след днешния преглед взех да си говоря сама. По последен менструален  цикъл термина ми е на 10.04, според изчисляния на АГ-то 19. 04 и вече не знам кога да очаквам появата... как ще преносвам евентуално до 19, че аз ще изперкам... Днес на прегледа ме тушираха... ще остана без коментар от чувството, но поне каза цитирам дословно" всичко е наред от тук ще излезе"... Със смесени чувства съм, страх ме е ...

# 320
Деси, какво ще рече  да те тушират? Защо се прави, не ни спестявай нищо, кажи си:D

# 321
Аз след днешния преглед взех да си говоря сама. По последен менструален  цикъл термина ми е на 10.04, според изчисляния на АГ-то 19. 04 и вече не знам кога да очаквам появата... как ще преносвам евентуално до 19, че аз ще изперкам... Днес на прегледа ме тушираха... ще остана без коментар от чувството, но поне каза цитирам дословно" всичко е наред от тук ще излезе"... Със смесени чувства съм, страх ме е ...
Споко, и аз съм така.
Само че по цикъл 19.04, по забременяване 14.04, а по размери на бебето 6.04 (даже ми измесриха термина)

# 322
Просто не знам, аз все се надявам да се роди преди 10, че след товА трябва да дпя пред някой кабинет, няма да ме свърта вкъщи 😂
Цитат на: Dessi*
link=topic=1102011.msg38459846#msg38459846 date=1553793373
Споко, и аз съм така.
Само че по цикъл 19.04, по забременяване 14.04, а по размери на бебето 6.04 (даже ми измесриха термина)

# 323
Ясно, мислих, че е нещо за предизвикване. Моето първо "туширане" беше ужасно болезнено, следващото не, но мисля, че е защото слагах вагинални глобули. Иначе отдолу просто всичко ми беше подуто и болезнено, без реална инфекция.

# 324
  • София
Ясно, мислих, че е нещо за предизвикване. Моето първо "туширане" беше ужасно болезнено, следващото не, но мисля, че е защото слагах вагинални глобули. Иначе отдолу просто всичко ми беше подуто и болезнено, без реална инфекция.

Оток на лигавицата Simple Smile Съвсем нормален при напреднала бременност, от хормоните. Всички сме подути и непропускливи отдолу. Прегледът боли колкото ви боли нормален вагинален преглед. Аз вдишвам дълбоко и издишам дълго, докато издишам лекарят пъха ръката. Така съм най-отпусната и не е нещо особено.

# 325
 Ами моето първо беше ужасно болезнено, направо нетърпимо. Дори мисля че дежурната ми сцепи частично меката кожа. Следващият път си беше при моята и не беше така неприятно.

# 326
  • София
Кои глобули, мисля че беше писала, но не намирам поста ти?

# 327
Лично аз слагах цикатридина. Още ги слагам.
Алегра, никога досега не ме беше боляло по време на преглед, особено пък ако няма намесен метален спекулум Grinning

Последна редакция: чт, 28 мар 2019, 23:47 от Анонимен

# 328
  • София
Jacgui, благодаря.
От днес съм в 9 месец. Трудно ми е в легнало положение, ставам по няколко пъти на нощ да ходя  до тоалетната. Приятно ми е у дома, вече приключи ремонтът и имам време за детето, а когато е на училище чета книги 😀
Прекрасен ден на всички!

# 329
Момичета тази сутрин осъмнах с паднала тапа, айде честито. Явно момата е решила, че все пак иска да излиза. (Най-
После го реши !!!☺ )
 Очаквам контракции или води, за да отида до болницата. Поръчах си съботно бебе , то пък ако стане така ще е абсолютно чудо 🙏.
Тапата не я обърках , но имаше и доста голямо мокро петно на бикините , което ме съмни да не ми да е околопл.вода, но на малки порции... и се чудя дали да ходя на лекар или не. Защото не усещам болка, само лек дискомфорт като при цикъл, демек чащам нещо ПО ТАКА ...😉

Общи условия

Активация на акаунт