АПРИЛки в девети месец влизат, бебчетата почват да излизат. – ТЕМА 6

• 53 876
  • 747
  •   1
Отговори
# 465
Честито и от мен на всички мами с бебчета !Да са живи и здрави, да радват родителите си !

Към родилите вече мами: Знаете ли акта за раждане дали се издава от общината на , където е болничното заведение или според местоживеене.
Забравих да питам и не ми се звъни на секретарката на отделението.
Поздрави Simple Smile

# 466
Благодаря ви, момичета! Днес следобед бебо ще си е вече при мен. Казаха ми да се опитам да го кърмя, само че не усещам да ми е слязла кърмата. Чудя се дали да се опитвам с помпа да си стимулирам гърдите и да тръгне? Аз бях с пълна упойка и още не ми се е изчистил организма от нея, остава и да кърмя детето в този случай.. Ще видя акушерките какво ще ме посъветват. Как беше кърменето при вас след секциото? Споделете, ще е полезно.
С помпа съм, не ми позволяват зърната кърмене. Болезнено е но се преживява. След секцио кърмата идва малко по късно, при мен на 3-4 ден. Храня я с колкото имам...че не е много и дохранвам с АМ... хич не ме кефи тва с дохранването ама като не стига така ще е Simple Smile

# 467
  • София
Честито и от мен на всички мами с бебчета !Да са живи и здрави, да радват родителите си !

Към родилите вече мами: Знаете ли акта за раждане дали се издава от общината на , където е болничното заведение или според местоживеене.
Забравих да питам и не ми се звъни на секретарката на отделението.
Поздрави Simple Smile
По местоживеене е.

# 468
  • Sofia
На всички мами които са родили пожелавам най-спокойните бебчета. Останалите бързо и леко раждане!
Ако някои има въпроси за секцио в Тина Киркова пишете.

# 469
  • Г. О.
    Благодаря за поздравите на всички! Не влизам често последните дни по обясними причини, но чета с нетърпение темата и се вълнувам. Очаквам всички момичета да се похвалят с успешен и лек финал на бременността. После ще си споделяме емоциите по отглеждането на бебчета.
Аз имам някаква преходна кърма, не е точно мляко, но не е онази първата коластра. Когато не стига, дохранвам с АМ. Кофти ми е, че свиква да яде с биберон и не иска да суче от гърдата ми. Много искам да го храня направо от извора.
   Лека нощ от мен и успех на всички.

# 470
Хееей момичета, и аз мога да се похваля вече имаме си принцеса на име Пламена, роди се днес на 09.04., 3100 гр, 51 см в 12:25 по естествен начин. Обожавам я днес цял ден плача от радост и не мога да повярвам че имам такова съкровище. Уникално е момичета пожелавам на неродилите скоро да изпитат това чувство. ❤❤❤

# 471
Хееей момичета, и аз мога да се похваля вече имаме си принцеса на име Пламена, роди се днес на 09.04., 3100 гр, 51 см в 12:25 по естествен начин. Обожавам я днес цял ден плача от радост и не мога да повярвам че имам такова съкровище. Уникално е момичета пожелавам на неродилите скоро да изпитат това чувство. ❤❤❤
Честито! Живи и здрави да сте!
Вкл ли ти нещо заради пренасянето? Как мина раждането?

# 472
  • София
Здравийте и от мен. Не съм писала скоро, но ви чета редовно. Честито на всички родили момичета и кураж на тези, които все още чакат. Да споделя и аз - на 04.04. се роди втората ни дъщеря АНТОНИЯ, 2.680, 45 см. Малка и прелестна и много жилавка. От понеделник вече сме си вкъщи и се гледкаме.

# 473
Честито, Jessy3!Много споделени моменти и здраве🍀😊🤗 Като имаш време разкажи как мина раждането 🙂

# 474
Честито Jessy3 и Margafuci!!! Да са ви живи, здрави бебе четата и много да се обичате ❤️❤️❤️

НефертитиЯ и при мен е същия проблем с кърменето още от самото начало. Количеството е малко и се налага да дохранвам с АМ. Лошото е, че вече малкия е свикнал с биберона, но здраве да е. Ще му давам до последно колкото карма имам.

# 475
  • София
Честито Jessy3 и Margafuci! Много здраве и щастие!

# 476
  • София, България
Честито, Jessy и Margafuci! Да са ви живи и здрави малките принцеси и винаги да ви носят само положителни емоции! Heart

# 477
Честито Jessy и Margafuci. Живи и здрави бебчета, а на вас бързо възстановяване.
На мен ми се препълниха гърдите точно за 1 нощ и сега чакам мм да ми.донесе помпа.

# 478
  • София, България
Аз помпата я бутнах в багажа да не се оставя без помпа случайно Joy

Я да ви питам бащинския 15 дневен болничен от болницате при изписването ли го дават (болничния лист) ? Заявяваш ли си го предварително? Изобщо какво се изисква?

Последна редакция: ср, 10 апр 2019, 12:06 от Purple_Peanut

# 479
Честито на всички родили момичета! На тези, които още не са пожелавам леко раждане. Здрави да са бебоците и да растат!
Емма си е в къщи от неделя. Много сме щастливи и наваксваме с гушкането. Свикваме, храним се и наддаваме. Вече е 2.400кг.
Purple_Peanut за бащинските се взима бележка от болницата при изписване.

Общи условия

Активация на акаунт