АПРИЛки в девети месец влизат, бебчетата почват да излизат. – ТЕМА 6

• 53 886
  • 747
  •   1
Отговори
# 450
Ева, и аз съм така. Ходенето ми е трудно и стоенето и ми става все по трудно с всеки ден.. И много ми се хапва сладолед, ама ме мъчат киселини от всичко. Аз още не съм готова с гладенето и чистенето. Тази седмица ще довършвам. Багажа съм си събрала. Simple Smile

# 451
И ние сме готови, багаж и всичко (въпреки, че се чудя това всичко дали е достатъчно). Във вторник и аз съм на преглед, дано да е качил малко, че последният път ме стреснаха, че за две седмици не беше наддал.

# 452
Аз слагах Гиназол и се мазах външно с Канестен. Една доза Гиназол е с действие 5 дена. Сложих го два пъти едно след друго, но ти нямаш време. Една мисля също ще ти свърши работа.

Благодаря за отговора.Точно Гиназол ми изписа еднократно.

# 453
  • София, България
Божееее как ми се яде сладолед и на мен. Някаква мания ми е станал. Обаче миналата седмица имах рожден ден и прекалих с тортите и сладкото и се насилих да пропускам сладоледа Joy Иначе ММ всяка Неделя ме води на Raffy Joy

Михаела К., дано да ти помогне! Blush

Vivru, не се стряскай, постоянно бъркат мерките на ехографа. Сигурно си е наддало детето, просто с този тип измерване - глава, ръце, крака... няма как да знаеш колко е наддал на мазнинки Blush

# 454
Здравейте, момичета! И моя багаж е готов. Детската стая почти, след 8 часово сглобяване на кошарата вчера Grinning Аз и днес и утре имам консултация, че нали ме следят двама АГ, ама симптоми нямам, освен че глезените ми изчезват в даден момент. Новото е, че ме боли някакъв нерв от лявата страна, а според зъболекарката ми няма проблемни зъби...
Уж съм спокойна, ама сънувах някаква гадост тази сутрин, явно само така си мисля 😏
Честити бебета на всички! Нека са здрави! ❤️

# 455
Честито на всички нови мамчета и тебните бебоци. Сега се връщам от преглед, тоновехе са ОК, Бебо е 3300, но излаз на раждане... тццц, няма. Ще го чакат до 15, а след това ще ходя в МД да им съобщя състоянието си, но силно се надявам до тогава да реши да се пияви 🌞😇🤗Успешен ден на всички и много спокойствие, че на мен нещо хич не ми е...

# 456
Честито на всички с бебетата.
Сладоледени момичета, и дъщеря ми е на сладолед. В промишлени количества едва ли не. Чакаме си внучката около 20 април. Simple Smile

# 457
Дойде и моя ред да се запиша в родилите. Днес след пренасяне 5 дни и индуциране се роди нашето съкровище Божидар. Прекрасен малък мъж с многооо черна коса 😊.
Пожелавам на всички леко и безпроблемнно раждане и здрави бебчета.

# 458
Благодаря ви момичета. Дано при всички скоро се появи радостта в къщи.

# 459
  • София
Eclipse, честита рожба, много здраве и щастие!

# 460
  • София, България
Честито, Eclipse! Simple Smile да е жив и здрав Божидар! Heart Бързо възстановяване на теб Simple Smile

# 461
Eclipse честит син Божидар!!! Пожелавам ти да е жив, здрав и много обичан Blue Heart

# 462
Честит син  Eclipse ❤ Здраве и щастливо детство на Божидар 🌞🍀🤗😇

# 463
Честито на родилите мамчета, да са ви живи и здрави бебчетата и на вас бързо възстановяване.

Аз днес бях на преглед, утре ми е 3-ти ден пренасяне и ще ме вкарват в болница под наблюдение, защото плацентата ми е презряла вече. Нямам грам разкритие болки имам много леки ама няма признаци на раждане. Стискайте палци скоро и аз да се похваля с живо и здраво бебче... Успех на всички не родили. 😘😘😘

# 464
  • Варна
Честито на всички родили мами, много здраве на бебоците и бързо възстановяване за вас.
Днес и аз минах на преглед от 24 сега на 28 ми промени термина, което не е толкова странно принципно овулацията ми беше на 18-20ден. Но пък предния път на 20 март според мерките апарата ми свали термина за 16 и беше 3 кг, сега пише 3200 +-400. Луда работа така или иначе дъщеря ми я родих нормално 2 дни преди термин 3940, въпреки че сутринта в деня на раждането казаха 3440. И общо взето съм се настроила за едро бебе момче. Спрях Биолектрата, за сега нищо съществено не усещам стегнат корем предимно вечер и въпреки че ми е второ се шашкам, защото при първото всичко стана много бързо без контракции до приема ми и сега просто чакам. На кг от 53 67 само на корем, но взе да ми тежи нормално. Плацентата ми била 2 степен зрялост, май ще е по-добре да не ме хваща по празниците, но каквото е писано. Хубав ден и много здраве на всички, пазете се 😊!

Общи условия

Активация на акаунт