АПРИЛки в девети месец влизат, бебчетата почват да излизат. – ТЕМА 6

• 53 892
  • 747
  •   1
Отговори
# 435
Нямам време да пиша напоследък малките ме правят да си приказвам сама😂, затова честито на всички мамчета да са ви живи и здрави малките бонбончета желая ви много щастие, а на вас бързо възстановяване., 😘😘😘

# 436
  • Г. О.
Благодаря ви, момичета! Днес следобед бебо ще си е вече при мен. Казаха ми да се опитам да го кърмя, само че не усещам да ми е слязла кърмата. Чудя се дали да се опитвам с помпа да си стимулирам гърдите и да тръгне? Аз бях с пълна упойка и още не ми се е изчистил организма от нея, остава и да кърмя детето в този случай.. Ще видя акушерките какво ще ме посъветват. Как беше кърменето при вас след секциото? Споделете, ще е полезно.

# 437
По-бързо ще се пречисти кърмата от упойката, ако я изцедиш, поне аз така си мисля. Всеки начин на отделяне на течности от организма ускорява пречистването му от подобни вещества. Естествено, няма да я даваш на бебето, а ще се изхвърли.

# 438
При мен кърмата слезе на 3-тия ден, но беше много трудно да се изцедя, явно докато се отпушат каналите. Усещаш как гърдите се затоплят и започват да се изпълват. Аз на изписването имах чувството, че ще се пръсна- гърдите ми бяха огромни и твърди, не се събрах в сутиена (който е с две чашки разлика от нормалния ми размер). Цедих се цял ден като се прибрахме.
В родилното ме посъветваха да прилагам следната техника: 1во масаж с някакво олио - от подмишниците към зърната за около 5-10 мин. След това топъл компрес - с кърпа или с шише - за около 15 мин. И чак след това да пристъпиш към цедене с помпа. Става бавно, но върши работа. А и при всяко хранене на бебчо, задължително да се слага на гърда - това е най- добрия стимул.
Трудно е, боли и е много лесно да се откажеш. Но трябва спокойствие и търпение. Успех, мами!

# 439
Здравейте, имам кодове за отстъпка от сайта e-shop.izamama.com , ако някой си хареса нещо, нека пише на лично, 25% на помпи за кърма, 30% на бебешки дрешки и 20% на всичко дето не е на друга промоция. Рано ми е още за помпа, а промоциите са до понеделник включително, така че ще се радвам, ако мога да съм пилезна

# 440
Честито на всички мамчета, да са ви живи и здрави бебчетата и бързо възстановяване на вас. 😊😊😊

Аз май ще си преносвам, днес ми е термина, болки имам съвсееем слаби ама те са вече от месец насам, всичко пробвах вече освен секс и ананас и пак нищо 😁. И аз искам да си гушкам бебчето вечее 😥😊😊

# 441
Здравейте! Има ли някой със следния проблем , през цялата бременност поне 4 пъти ми се появяваха гъбички, лекувахме ги ,но сега от снощи пак имам много неприятен сърбеж,при положение,че до миналата неделя слагах Полижинакс,както и Микробиологията ми беше чиста преди седмица.Притеснявам се,че терминът ми е на 9 ти Април и явно пак се създава същия проблем.Утре съм на преглед,но сигурно няма да има време да ги излекувам отново до раждането.

# 442
Здравейте! Има ли някой със следния проблем , през цялата бременност поне 4 пъти ми се появяваха гъбички, лекувахме ги ,но сега от снощи пак имам много неприятен сърбеж,при положение,че до миналата неделя слагах Полижинакс,както и Микробиологията ми беше чиста преди седмица.Притеснявам се,че терминът ми е на 9 ти Април и явно пак се създава същия проблем.Утре съм на преглед,но сигурно няма да има време да ги излекувам отново до раждането.
Здравей. Моя гинеколог ми беше изписал Гино певарил, който съдържа 3 свещички в опаковка и това беше достатъчно. Обади се и се консултирай се с твоя дали да не опитате този вариант и да си ги закупиш още днес, за да може последната да ти е на 9ти. Или пък да поставиш две утре-сутрин и вечер.

# 443
Здравей. Моя гинеколог ми беше изписал Гино певарил, който съдържа 3 свещички в опаковка и това беше достатъчно. Обади се и се консултирай се с твоя дали да не опитате този вариант и да си ги закупиш още днес, за да може последната да ти е на 9ти. Или пък да поставиш две утре-сутрин и вечер.

Здравей,предните пъти и аз се лекувах с Гино Певарил и нистатин крем, изписваше ми го за 6 дни.Ще се консултирам дали може от днес да почна да го слагам отново.Явно Полижинакс при мен нямаше ефект.Благодаря !

# 444
  • София, България
Аз слагах Гиназол и се мазах външно с Канестен. Една доза Гиназол е с действие 5 дена. Сложих го два пъти едно след друго, но ти нямаш време. Една мисля също ще ти свърши работа.

# 445
Здравейте момичета вчера на 06.04. в 11h чрез планирано секцио се появи на бял свят нашата сладка дъщеричка Петя, 3550кг., 51см .

Нефертити честито ти синче и на теб.

# 446
  • София
Steisi, честита дъщеричка, да е жива и здрава! Бързо възстановяване.

Момичета, да се похваля, че вече сме готови с всичко необходимо за бебето. Купено, изпрано, изгладено и подредено. Вече ми е трудно по- дълго да стоя права или да се разхождам. Не мога да спя и много ми се хапва сладолед Grinning  Вие които не сте родили, как сте?

Последна редакция: пн, 08 апр 2019, 23:29 от Ева на третия етаж

# 447
  • София, България
steisi77, честито! Да ви е жива и здрава! Heart Eyes

И на нас всичко ни е готово. Събрала съм и багажа за болницата. Останали са ми тези последните неща за прибиране непосредствено преди тръгване - четка за зъби, паста, зарядно, чехли... ей такива неща...
Не ми е тежко, чувствам се добре, даже от 3-4 дни и киселини нямам...

Засили ми се течението, стана доста воднисто и взех да се шашкам дали не са води Joy аз уж бях спокойна, ама... във вторник съм на преглед, до тогава ще го подбутвам да се размърдва, да знам, че е добре. Grinning

# 448
  • София
steisi77, честито! Да ви е жива и здрава! Heart Eyes

И на нас всичко ни е готово. Събрала съм и багажа за болницата. Останали са ми тези последните неща за прибиране непосредствено преди тръгване - четка за зъби, паста, зарядно, чехли... ей такива неща...
Не ми е тежко, чувствам се добре, даже от 3-4 дни и киселини нямам...

Засили ми се течението, стана доста воднисто и взех да се шашкам дали не са води Joy аз уж бях спокойна, ама... във вторник съм на преглед, до тогава ще го подбутвам да се размърдва, да знам, че е добре. Grinning

Добре дошла във водния филм. Аз съм в него от 2 седмици 😂 Последно като ми гледаха тоновете обясних за воднистото течение. Лекарят сви рамене и дори не поиска да ме прегледа - нормално било. Сега и аз следя движенията.

# 449
Purple, ще те гледат вече и по критерия “води” Wink
Накрая страховете се засилват , но искам да кажа, че ако не са те , може би няма пък и да разбираме някои неща.
Аз имам усещането , че ни се засилва и майчиното чувство, докторката го потвърди , след като и казах, че преди моите тонове в понеделник ( когато и родих) си бях взела нощница в раничката Grinning
Кураж и сили и искам да кажа, че секциото се оказа за мен лично : “Слуховете за моята смърт са силно преувеличени”
Кураж и успех на всички по какъвто и начин да искат да се появят хубавите априлчета Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт