АПРИЛки в девети месец влизат, бебчетата почват да излизат. – ТЕМА 6

• 53 782
  • 747
  •   1
Отговори
# 660
В коя болница сте? Ох душица, ще мине бързо, не се притеснявай, децата усещат като сме напрегнати, бъди максимално спокойна.

# 661
Аз съм от Дупница и там не приемат деца не навършили 28 дни , защото няма неонтолог. Пратиха ни в Кюстендил. От четвъртък сме тук минаха хрипчетата сега само нослето остана да и мине.

# 662
Вярвам, че бързо ще се оправи бебето. Малките бебета са много борбени Hug

# 663
  • Варна
Здравейте момичета, бъдете силни и до колкото е възможно спокойни, не се отчайвайте, с право бебенцата и въобще децата усещат емоциите на мама.
  На мен снощи ми падна прословутата тапа, дали напълно или частично, беше като желе и леко кафеникаво. Нямам съществени контракции, тук там ме позаболи, усещам се отдолу все едно сухожилия и всичко ми е разтегнато. Доктора вика утре да мина и си почивам, през нощта не спах много. Терминът ми е за 24, с моя цикъл 28 април, вижда му се края. Но това очакване днес ли утре ли.. Сиг ще ме провери за разкритие и ще предложи система. Незнам какво ще е най-добре, с каката докато разбера какво е контракция и я изстрелях като тапа, а сега само чакам и се опитвам да съм спокойна.

# 664
Здравейте момичета, бъдете силни и до колкото е възможно спокойни, не се отчайвайте, с право бебенцата и въобще децата усещат емоциите на мама.
  На мен снощи ми падна прословутата тапа, дали напълно или частично, беше като желе и леко кафеникаво. Нямам съществени контракции, тук там ме позаболи, усещам се отдолу все едно сухожилия и всичко ми е разтегнато. Доктора вика утре да мина и си почивам, през нощта не спах много. Терминът ми е за 24, с моя цикъл 28 април, вижда му се края. Но това очакване днес ли утре ли.. Сиг ще ме провери за разкритие и ще предложи система. Незнам какво ще е най-добре, с каката докато разбера какво е контракция и я изстрелях като тапа, а сега само чакам и се опитвам да съм спокойна.
И моя термин е за 24ти,но днес на прегледа се оказах само с 1 см разкритие.. Шийката ми още не е съвсем изгладена, доктора каза, че ще ме чака до 29ти, понеже тоновете са добри. И тогава ще мислим какво ще правим.. Освен разбира се, не родя през тази една седмица Blush, което вече си мисля, че няма да стане.. И моето април че, може да се роди през май..

# 665
  • Русе
Здравейте! Вчера чрез спешно секцио се роди бебе Мария 3300гр 48см. Оказа се че пъпната връв е около бебето и само няма как да излезе. Затова на бързо екип, не ме хвана спиналната упойка и се наложи да ме приспят. Още не съм виждала бебка, днес трябва да ме качат при нея. Хубав ден Simple Smile

# 666
  • Г. О.
Честито, Нанди. Да е жива и здрава малката беба и много радост да ви носи! Много скоро и ще се срещнете:)))

# 667
  • София
Честита рожба, Nandyyy,да е здрава и щастлива Мария, на теб бързо възстановяване!

# 668
И моя термин е утре. Признаци никакви. Имах 2см разкритие в неделя. Каза ми доктора да ходя за система утре. Само че имах час и при другия следящ ме, който каза по-добре да се изчака, няма признаци, няма контракции и вероятно ще ме резнат, ако ми я пуснат при тия условия, та малко почнах да изперквам...

# 669
  • Варна
И мен днес ме върна, още не съм готова и утре ще пусне система, дано има ефект и да не ме режат накрая. Нещо образа цвета бил друг, явно детето е отделило мекониум, не се знаело дали плода страдал и ме поошашка. В крайна сметка утре ще задвижи нещата и хем да съм под наблюдение за тонове. Нещото, което направи е да отлепи мехура евентуално да тръгнат някакви контракции, но за сега нищо.

# 670
  • София
На 24.04. в 00.50 ч се роди нашият Михаил, 3590 кг и 54 см. Нормално раждане в Шейново София. Нямам думи, с които да изразя благодарността си към целия екип. Уникални професионалисти и хора.
Не можах да заспя до сега, а съм уморена, чувството е невероятно 😍

# 671
  • София
Ева, честит Михаил! Да е здрав и успешен, и много да се радвате един на друг!

# 672
  • София, България
Честито! Да ви е жив и здрав, много да ви радва и слуша! Heart

# 673
Честито, Ева! Здрав и щастлив да расте Михаил! Heart

Аз родих в 00:20 и също бях будна цяла нощ, заспах към 01:00 на следващия ден, емоциите бяха много силни. Simple Smile
 Имам въпрос към родилите нормално. Кога мислите да започнете с леките тренировки? Аз забравих да попитам в болницата, а вече се чувствам все едно не съм раждала и имам огромна нужда да се раздвижа, но въпреки това са минали само 10 дни и предполагам е рано. Може би трябва да мине месец от раждането?

# 674
  • София
Честито Нанди, честито Ева! Прекрасни имена имат вашите бебчета! Да са ви живи и здрави!

Общи условия

Активация на акаунт