Tака както ожесточено се карат,е ей така започват големите любови!
Човек ,който ти е безразличен,не се караш с него,не го отразяваш изобщо.
Tака както ожесточено се карат,е ей така започват големите любови!
Човек ,който ти е безразличен,не се караш с него,не го отразяваш изобщо.
има много любовни истории, които са започнали с това как жената си мисли : "Мани го тоя плебей, аз съм нива над него" Аз имам и една друга теория. Василена не изключва факта Никофор да е мъжа за нея, може да я привлича на подсъзнателно ниво. Но тя за себе си е тоооолкова втрещена от факта, защото външно не го приема, че се държи нервно, неуравновесено, бясна е, сърдита е вечно. Бясна е на ситуацията, а може би и на някаква скрита в себе си истина, че може да си падне по мъж като Никифор. Затваря се, отблъсква го, просто за да се отдалечи от тази мисъл:)
Първо избора на специалистите е най-близко до това, което са очаквали, второ - те вече няма какво да губят, намират се в края на активния си живот и дори да започнат нещо с неподходящ човек - нито това ще им спре развитието в кариерата, нито ще им попречи да имат деца и семейство, нито ще им е спънка да градят някакви материални придобивки - всичко това те вече са си го направили и то с подходящ човек - за сега им остава само да имат малко късмет и да преживеят с добра компания спокойно старините си. Никифор и Василена обаче са на възраст, в която тепърва трябва да градят - дом, семейство, кариери, имущество, още има какво да взимат и учат, още какво да създават, обаче вече усещат, че часовника тиктака и времето и възмонжностите стават все по-ограничени. Една тяхна поредна грешка(връзка с неподходящ човек) би ги лишила от това да постигнат всичко, което искат в живота си - за това на тях им е много по-трудно да дадат шанс, на човек, който им се вижда като неподходящ.
Препоръчани теми