Женени от пръв поглед < II сезон > тема 4 /16.03 - 25.03/

• 71 133
  • 1 532
  •   1
Отговори
# 420
Василена ги подвела с анкетните карти! Тези велики специалисти само на анкетните карти ли разчитат, не се ли срещат с кандидатите, не разговарят ли с тях? Ако е така, няма как да придобият реална представа що за човек е съответният кандидат и какво точно търси. Анкетните карти са пълни по-скоро със заблудите на кандидата по отношение на самия себе си. Мисля, че предварителната работа с бъдещите участници в много голяма степен предопределя дали изборът на партньор ще бъде удачен. Ако не си опознал човека, как ще знаеш какъв партньор би бил подходящ за него?

# 421
Систъра има някакви ментални проблеми    не е нормално такива снимки и инфантилни коментари под тях. Интересно ми е ще я дадат ли в някой от епизодите. Една среща между Василена и систъра ще епична и рейтинга  ще чупи рекорди.

# 422
И аз съм потресена от така наречените специалисти!

# 423
Според мен Василена и този са ги събрали заради сеира и без диплома се вижда от около 100-тина км, че между тези двамата не може да има абсолютно нищо.
Чисто сеир, че другите двойки горе-долу демонстрират някакво разбирателство.

# 424
Систъра има някакви ментални проблеми    не е нормално такива снимки и инфантилни коментари под тях. Интересно ми е ще я дадат ли в някой от епизодите. Една среща между Василена и систъра ще епична и рейтинга  ще чупи рекорди.
Видях и сега профила и аз. Под една от снимките пусната в темата даже има оферта от някакъв за среща и финансова помощ. А отговорите на сестрата показват някакво отклонение, освен ако не се майтапи Simple Smile

# 425
Ако Никифор играе, че не знае, то нямаше да е на летището, а на оскарите! Според мен натурално си е такъв!
Точно!
Нищо не играе милият, просто е толкова захлухен ,че наистина няма надежда. Не виждам как дори някоя търпелива и добра жена би го изтърпяла и облагородила ,просто той е ръб ,който едва ли ще поеме.
За Василена продължава да не ми е жал,знаела и къде се записва и сега се жалва ,че не може да спи с непознат в една стая,но тези работи се мислят предварително

# 426
Абе да знаете колко такива жени има като на Никифор сестра му.. Това, че сред вашите познати няма такива не означава, че не са много. Гледала съм из Фейсбук всякакви нелепи лели, с нелепи снимки и нелепи коментари, така че за мен сестрата не е чудо невиждано. Grinning

Иначе аз на масата без каперси и пармезан не сядам!

# 427
  • София
А моля, моля и Никсън знае що е то пармезан. За каперсите му е простено.

# 428
  • софия
Никифор, за мен, е олицетворение на мъж, който никога не съм харесвала и не бих могла да харесам. Личи, че държи да получи това, което смята, че му се полага, при отказ се озлобява и става отмъстителен. Няма никаква емоционална интелигентност, да не говорим за възпитано и мъжко, в неговото поведение. Пълна гняс.  Sick Може някоя семпла и посредствена женица, изпуснала последния влак, да го потърпи.

# 429
Снощи нищо не ми хареса от предаването. Не само двойките. Много разводнено, не е направено да се следи с интерес, скучно е.
Двойките само Таня и Зарко нещо видях и разбрах за тях. Хареса ми, че си дават шанс. Скучни са ми.
Мъчно ми е за Мерал. Прави всичко възможно да е интересно на Ивана, влиза и в положението, че е млада и жизнена, не я осъжда, дава и пространство. Но Ивана си е там да се показва, няма нищо в нея да му подхожда. Различни са много, нямат допирни точки за нищо. Вижда ми се размъкната, простовата, недорасла още.
Никифорчо само мига и се жалва. Василена стоеше по-добре този епизод, но още не мога да преглътна изцепките от предишния и очаквам нова порция истерии.
Очилата на онази жена дето сте качили (май е сестрата на Фори) направо ме изумиха. Искам ги))
Нещо не ми харесва предаването. Не е направено добре. Нито двойките са подбрани, нито монтажа и последователността, нищо не ми харесва, но ще го гледам мисля, защото почнах и ми харесва темата тук, весело е))

# 430
Забавното беше, че цяла вечер специалистите обясняваха защо двойките НЕ си подхождат.

# 431
# 432
  • Пловдив
Донякъде оправдавам Василена, като няма привличане и химия няма как да се получат нещата насила. Да е на 20г може, но на тая възраст сама и с дете по-скоро си търси някой да я издържа отколкото съпруг/любовник. Сигурно е очаквала някой с вид на манекен с мозък най-малкото на ядрен физик и шампион по шах ама и в склада няма такива, принцовете отдавна са заети ... явно един неособено красив снабдител ѝ идва вече прекалено ниска топка.

На нея проблема й идва от собствената реализация в живота. Понеже не блести с особен ум, с много усилия е успяла да си купи кола и да върти малка търговия (ако това не е подкрепа от мама и татко), с която успява да покрие част от нуждите си. За другата огромна част от нуждите си търси някой, е , да ама такива вече са на изчерпване. Тези, които биха могли да я издържат финансово, в никакъв случай няма да търпят фасоните й, а да не говорим за външния вид (тук не обиждам нея, а говоря за реалността). Само си представям някой достатъчно умен, богат, красив и здрав физически, как ще се запише в такова предаване и ще вземе Василена - превзета, леко подигравателна, невъздържана на моменти, без особени финансови авоари и с дете. По-скоро за нея е човек без  много претенции, на някакъв среден етап от живота си, който би й обръщал нужното внимания и задно биха работили за мечтите й.

# 433

О, да, това беше много забавно! А не им ли е точно това работата, да разбират кога някой е искрен и кога говори неща, които нямат общо с реалността? Уж петима специалисти са събрани там, а не можаха да разгадаят енигмата Василена.

Е как се разгадава такава енигма?Не виждате ли колко е прикрита.Никой не можа да разбере, че не харесва Никифор;)

# 434
  • София
Без да искам да адвокатствам точно на Василена, но смятам, че ако подбраният й мъж й беше харесал, щяхме да я видим в друга светлина. В първата им среща тя тотално си изпусна нервите - вид, държание, отношение... за кое да се хване при Никифор? Ама продължавам да повтарям, че те двамата нямат вина, големи хора са, с изградени характери, никой не би се променил тепърва, а и не трябва заради един ТВ експеримент за около месец. Но тези от продукцията и експертите са направо за публичен линч. Изобщо ми е чудно как хората се връзват и ходят по подобни кастинги, след цялата простотия изливаща се от ефира.

Общи условия

Активация на акаунт