Женени от пръв поглед < II сезон > тема 4 /16.03 - 25.03/

• 71 147
  • 1 532
  •   1
Отговори
# 405

КУКУМЯГООО.... 
заливам се от смяххх с вассс големи сте образиии (в сладкия смъсъллл ) Joy Joy
Скрит текст:
[/spolier]link=topic=1102012.msg38411357#msg38411357 date=1553034261]
Сестрата има 3032 последователи във фейсбук #Shocked
Явно нещо ни убягва около този колоритен образ Laughing
 Участваше в "Съдби на кръстопът" и ако не се лъжа, играеше роля на луда. Явно и продуцентите са разбрали, че е кукумяго.
[/quote]

# 406
Днес едната "психоложка" се изказа, че Василена ги била излъгала в анкетните карти. Много непрофесионално от тяхна страна така да си противоречат.

О, да, това беше много забавно! А не им ли е точно това работата, да разбират кога някой е искрен и кога говори неща, които нямат общо с реалността? Уж петима специалисти са събрани там, а не можаха да разгадаят енигмата Василена.

# 407
  • Тра-ла-ла
Василена можеше и да го хареса, ако Никифор се беше постарал. Днес тя се представи в добра светлина, а той започна да я хързулка. Това време можеше да го запълни с по-смислени разговори, чрез които да се разкрие в положителна светлина.

Ако изходим от зодията му - Скорпион. Твърди се, че тези си падат леко психопати и обичат да подлагат хората на тестове (излишно много). Жалко, че не стават ясни зодиите на другите участници. В миналия сезон бързо ги разбрахме.

# 408
Не смятам, че Никифор я пускаше по пързалката.
Абсолютно ми се вписват филиите с лютеница в "лайфстайла" му.
Повярвайте, голям процент от българското население не знае какво е разядка, каперси и тарама. И тези хора карат на филии с лютеница, маргарин и баница.
Това не го прави лош човек.
Не мисля, че е лош човек. Просто по детски наивен, незрял, неособено добър със социалните контакти и леко задръстен.
Очаквал е да му подберат жена като него, но уви..

Последна редакция: ср, 20 мар 2019, 01:18 от Меmento

# 409
Вие сериозно ли си мислите, че тоя човек има някакъв опит с жените, за да знае коя и как ще се пусне по пързалката ? И аз мисля, че не се преструваше

# 410
  • Тра-ла-ла
Обсъждали ли сте визитките на участниците от сайта на Нова Тв? Пише, че последната връзка на Никифор е завършила преди 1 година и че спортува.

# 411
Не смятам, че Никифор я пускаше по пързалката.
Абсолютно ми се вписват филиите с лютеница в "лайфстайла" му.

И аз мисля, че съвсем сериозно не знаеше какво е разядка, каперси и тарама. От коментара на психоложката след тази сцена също стана ясно, че Форито не се е шегувал.

Ето го менюто на систъра и Форито

Скрит текст:

# 412
  • Тра-ла-ла
Ааа, в едните чинии има разядкоподобни салати Crossing Arms

# 413
Ааа, в едните чинии има разядкоподобни салати Crossing Arms

Систъра е дала описание на чиниите и думата разядка я няма, цитирам:

Мойто меню за Коледа постарах се Simple SmileМалко е мешано но пълни чинии👍✌️Трушиика , картофена салатка , салатки и кебапчета

# 414
Спагетите и принцеските пак ли са от коледното меню ?

# 415

Не...

# 416

Не...

А, онова било само за вторите чинии

# 417
Психолозитеее да не ми ги показват сега как се оправдават,ами да вземат да си скъсат дипломите пред всички.Изложиха 6 човека,но и себе си най-вече след тоя цирк трябва да си с много жестоко психично отклониние,че да им се довериш.Тука пишеше един мъж, който е бил на кастинги,е не знам какви са му били подбудите и намеренията, за да се запише Ноооо всеки ден да благодариии на Бога ,че не е избран и се е спасил от този цирк.Господине  пуснете си едно билетче от лотарията голям сте късметлия 😂ще ударите някой милион  
    [/i]

Последна редакция: ср, 20 мар 2019, 04:40 от Bubi99

# 418
    • Бургас
    Фори е женомразец и мами го е научила на това....или сестра му. Има някакъв комплекс неразрешен с жените и това лъха от километри. Трябва си му сериозен терапевт, не такива издокарани от предаването. Ако изобщо нещо може да се спаси от неговата мъжественост.....

И не липсата на баща е проблем, а конфликт/под конфликт имам предвид психологически/  с някоя жена, почвам да се замислям и за сестрата там да не би да има нещо.

Сестрата  на никоя от снимите не гледа право в обектива, това не е добре, хич не е добре......ама си гадая просто.

# 419
    Тя и Ваня Ч. не гледа никога в обектива, и за всички снимки си е харесала една поза.

Общи условия

Активация на акаунт